RedMagic написа:Alonso_Massa написа:RedMagic къде се губиш?
Ами... тук и там.![]()
Нямах особено голямо време за отделяне по форумите, за това ме нямаше за известен период, но пак почвам да пиша редовно.
Еееее супер!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
RedMagic написа:Alonso_Massa написа:RedMagic къде се губиш?
Ами... тук и там.![]()
Нямах особено голямо време за отделяне по форумите, за това ме нямаше за известен период, но пак почвам да пиша редовно.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
THEKOP написа:Труден мач ще е. Единственото, което се надявам е да вкараме 50% от създадените положения и това ще ги повали. Мойс няма победа на Анфиелд, дано да остане така!
RedMagic написа:Да, това не е просто мач, който няма значение дали ще бъде спечелен или загубен. Трябва ни задължително победа, за да натрупаме самочувствие, серия от поредни победи на старта и да станем пак страшилището, което всява страх и респект в противниците. Само по този начин ще можем да се борим за нещо повече от Топ 4 в идните сезони, а защо не и още през този?
an4o_321 написа:RedMagic написа:Да, това не е просто мач, който няма значение дали ще бъде спечелен или загубен. Трябва ни задължително победа, за да натрупаме самочувствие, серия от поредни победи на старта и да станем пак страшилището, което всява страх и респект в противниците. Само по този начин ще можем да се борим за нещо повече от Топ 4 в идните сезони, а защо не и още през този?
Чувате ли се какви ги плещите само....? Ако искаш, може да завършим сезона с 38 победи и голова разлика 158:0?!?! Много лесно взехте да хвърчите в небесата. А старта на сезона и така си е супер, независимо от този мач! С оглед на това че нямаме защита (и Суарез отсъства) Х ще бъде цял подвиг и аз ще съм доста доволен и на това
mitko9311 написа:Мача не трябва да се губи това е ясно, обаче и равен ще бъде добре, но всеки иска победа както и аз и съм се хванал и на бас, че ще бием, но никой да не изключва равния или 2-ката като изход от мача, защото мача е троен както и да го погледнеш и накрая ако не свърши 1 ще почнете да уволнявате наред за това по-реално гледайте на нещата.И дано утре ги победим без значение резултат !!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта