Не знам вече....айде, че е трудно да привличаме големи имена е ясно....ама пък за трети път този прозорец да се проваляме в опита си да вземем "основната" си цел не е нормално....тея дето преговарят ли не преговарят както трябва, свидят им се парите ли, или изначално наще са си бавни не мога да разбера....от 5 дена се говори, че има интерес на Ливърпул към Вилиян, че има отправена оферта, че ще платят парите, които Анжи му искат, Тотнъм вчера се намесиха в борбата за него и неска вече е в Лондон(според слуховете) и ще минава прегледи и ще подписва....накрая сигурно ще излезе, че онея са му предложили 20-30 хил. паунда отгоре и той затова ги е избрал и ще се окаже, че пак нищо не е научено от миналото лято....
П.П.: пък може и да са си бавни....от вчера излезе снимка, че Сисоко подписва, днес има снимка, че вече тренира с отбора на Мелууд, а те още не са обявили официално трансфера на сайта....
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- we are the champions
- Контакти:
Gil-galad написа:Не знам вече....айде, че е трудно да привличаме големи имена е ясно....ама пък за трети път този прозорец да се проваляме в опита си да вземем "основната" си цел не е нормално....тея дето преговарят ли не преговарят както трябва, свидят им се парите ли, или изначално наще са си бавни не мога да разбера....от 5 дена се говори, че има интерес на Ливърпул към Вилиян, че има отправена оферта, че ще платят парите, които Анжи му искат, Тотнъм вчера се намесиха в борбата за него и неска вече е в Лондон(според слуховете) и ще минава прегледи и ще подписва....накрая сигурно ще излезе, че онея са му предложили 20-30 хил. паунда отгоре и той затова ги е избрал и ще се окаже, че пак нищо не е научено от миналото лято....
П.П.: пък може и да са си бавни....от вчера излезе снимка, че Сисоко подписва, днес има снимка, че вече тренира с отбора на Мелууд, а те още не са обявили официално трансфера на сайта....
И аз това се чудя.... виж Тотнъм какви играчи взимаха (почти без пари) Солдадо,Паулинио....а сега ако вземат и Вилиян май ,май 4-тото място ще е тяхно този сезон...
we are the champions написа:Е какво малоумно ръководство си имаме...поредния провален трансфер... то не беше Уолкът.... Мхтарян.... та сега и Вилиан.....
Не мога да разбера как толкова лесно някои слагат етикети. Малоумно е ръководството друг път. За да стане една сделка факт е необходимо тя да е изгодна и за двете страни. В много случаи не се получава и не винаги е въпрос на пари. Предложили са му шпорите по-добри условия приел ги е, какво толкова. Все пак нека не забравяме, че Лондон е столица, град с много изкушения, докато Ливърпул е пристанище, типичен работнически град, без много забавления, а бразилчето е младо, мисля ергенче и т.н. Гледаме напред и YNWA.
-
kokotzarq написа:we are the champions написа:Е какво малоумно ръководство си имаме...поредния провален трансфер... то не беше Уолкът.... Мхтарян.... та сега и Вилиан.....
Не мога да разбера как толкова лесно някои слагат етикети. Малоумно е ръководството друг път. За да стане една сделка факт е необходимо тя да е изгодна и за двете страни. В много случаи не се получава и не винаги е въпрос на пари. Предложили са му шпорите по-добри условия приел ги е, какво толкова. Все пак нека не забравяме, че Лондон е столица, град с много изкушения, докато Ливърпул е пристанище, типичен работнически град, без много забавления, а бразилчето е младо, мисля ергенче и т.н. Гледаме напред и YNWA.
Не обяснявай ..няма кой да те разбере. И аз не мсиля ,че Тотнъм ,са предложили повече от 100 хил заплата ,колкото се пишеше ,че ние сме му предложили .
Ние предлагаме 30 млн и те предлагат толкова .Причината е в желанието на играча явно и още други тънки моменти ,които ние незнаем и няма как да знаем.Освен това ,може и в ЛЕ да му се играе на циганчето ? Хакам му го човката .Абсолютно инертен ..гледах го и потвърждавам !
Изобщо не се ядосвам за самия играч .Неприятното обаче е ,че играчите вече предпочитат отборчета без история, вместо нас.
Моя човек май накрая ще дойде ..има още време до 2 септември.
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... mit-defeat
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
http://www.caughtoffside.com/2013/08/20 ... ll-hughes/?
Русия Пирло също е на път явно .Уникален футболист .
Русия Пирло също е на път явно .Уникален футболист .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
Изтеглете си само един мач на Анжи по ваш избор и ще видите за какво става въпрос ? Не само да ми говорите наизуст. Тоя го оценявам на не повече от 15 млн .
Аз бих взел Мата от Челси, ако Моуриньо няма да го ползва...

Анди Хънтър от Гардиън казва, че Ливърпул са отказали да повишат офертата си към Вилиян и затова той ще премине в Тотнъм. Значи същите номера като миналото лято....

Liverpool refused to go above their initial valuation and Willian is White Hart Lane bound as a result. (Andy Hunter - Guardian)
Анди Хънтър от Гардиън казва, че Ливърпул са отказали да повишат офертата си към Вилиян и затова той ще премине в Тотнъм. Значи същите номера като миналото лято....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Е това вече е подигравка..
-
Gil-galad написа:Аз бих взел Мата от Челси, ако Моуриньо няма да го ползва...
Liverpool refused to go above their initial valuation and Willian is White Hart Lane bound as a result. (Andy Hunter - Guardian)
Преценили са ,че това циганче не заслужава повече пари и са си напълно прави.
Gil-galad написа:Liverpool refused to go above their initial valuation and Willian is White Hart Lane bound as a result. (Andy Hunter - Guardian)
Боклуци мръсни,долни американски пиявици.

Гнусната сган само смуче пари от тоя отбор,а уж 35 милиона за селекция щяха да дават.

Докато американската паплач не изчезне от Ливърпул така ще е.
Роджърс защо не каже нещо,защо не иска пари???????????????????????

[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]