Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 20 авг 2013 15:20

Не знам вече....айде, че е трудно да привличаме големи имена е ясно....ама пък за трети път този прозорец да се проваляме в опита си да вземем "основната" си цел не е нормално....тея дето преговарят ли не преговарят както трябва, свидят им се парите ли, или изначално наще са си бавни не мога да разбера....от 5 дена се говори, че има интерес на Ливърпул към Вилиян, че има отправена оферта, че ще платят парите, които Анжи му искат, Тотнъм вчера се намесиха в борбата за него и неска вече е в Лондон(според слуховете) и ще минава прегледи и ще подписва....накрая сигурно ще излезе, че онея са му предложили 20-30 хил. паунда отгоре и той затова ги е избрал и ще се окаже, че пак нищо не е научено от миналото лято....

П.П.: пък може и да са си бавни....от вчера излезе снимка, че Сисоко подписва, днес има снимка, че вече тренира с отбора на Мелууд, а те още не са обявили официално трансфера на сайта....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 20 авг 2013 15:23

Gil-galad написа:Не знам вече....айде, че е трудно да привличаме големи имена е ясно....ама пък за трети път този прозорец да се проваляме в опита си да вземем "основната" си цел не е нормално....тея дето преговарят ли не преговарят както трябва, свидят им се парите ли, или изначално наще са си бавни не мога да разбера....от 5 дена се говори, че има интерес на Ливърпул към Вилиян, че има отправена оферта, че ще платят парите, които Анжи му искат, Тотнъм вчера се намесиха в борбата за него и неска вече е в Лондон(според слуховете) и ще минава прегледи и ще подписва....накрая сигурно ще излезе, че онея са му предложили 20-30 хил. паунда отгоре и той затова ги е избрал и ще се окаже, че пак нищо не е научено от миналото лято....

П.П.: пък може и да са си бавни....от вчера излезе снимка, че Сисоко подписва, днес има снимка, че вече тренира с отбора на Мелууд, а те още не са обявили официално трансфера на сайта....

И аз това се чудя.... виж Тотнъм какви играчи взимаха (почти без пари) Солдадо,Паулинио....а сега ако вземат и Вилиян май ,май 4-тото място ще е тяхно този сезон...

Потребителски аватар
kokotzarq
Контакти:

Мнениеот kokotzarq » 20 авг 2013 15:24

we are the champions написа:Е какво малоумно ръководство си имаме...поредния провален трансфер... то не беше Уолкът.... Мхтарян.... та сега и Вилиан.....

Не мога да разбера как толкова лесно някои слагат етикети. Малоумно е ръководството друг път. За да стане една сделка факт е необходимо тя да е изгодна и за двете страни. В много случаи не се получава и не винаги е въпрос на пари. Предложили са му шпорите по-добри условия приел ги е, какво толкова. Все пак нека не забравяме, че Лондон е столица, град с много изкушения, докато Ливърпул е пристанище, типичен работнически град, без много забавления, а бразилчето е младо, мисля ергенче и т.н. Гледаме напред и YNWA.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 15:36

kokotzarq написа:
we are the champions написа:Е какво малоумно ръководство си имаме...поредния провален трансфер... то не беше Уолкът.... Мхтарян.... та сега и Вилиан.....

Не мога да разбера как толкова лесно някои слагат етикети. Малоумно е ръководството друг път. За да стане една сделка факт е необходимо тя да е изгодна и за двете страни. В много случаи не се получава и не винаги е въпрос на пари. Предложили са му шпорите по-добри условия приел ги е, какво толкова. Все пак нека не забравяме, че Лондон е столица, град с много изкушения, докато Ливърпул е пристанище, типичен работнически град, без много забавления, а бразилчето е младо, мисля ергенче и т.н. Гледаме напред и YNWA.

Не обяснявай ..няма кой да те разбере. И аз не мсиля ,че Тотнъм ,са предложили повече от 100 хил заплата ,колкото се пишеше ,че ние сме му предложили .
Ние предлагаме 30 млн и те предлагат толкова .Причината е в желанието на играча явно и още други тънки моменти ,които ние незнаем и няма как да знаем.Освен това ,може и в ЛЕ да му се играе на циганчето ? Хакам му го човката .Абсолютно инертен ..гледах го и потвърждавам !
Изобщо не се ядосвам за самия играч .Неприятното обаче е ,че играчите вече предпочитат отборчета без история, вместо нас.

Моя човек май накрая ще дойде ..има още време до 2 септември.
http://www.dailystar.co.uk/sport/footba ... mit-defeat
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 15:38

http://www.caughtoffside.com/2013/08/20 ... ll-hughes/?
Русия Пирло също е на път явно .Уникален футболист .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 15:41

Изтеглете си само един мач на Анжи по ваш избор и ще видите за какво става въпрос ? Не само да ми говорите наизуст. Тоя го оценявам на не повече от 15 млн .

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 авг 2013 15:47

Аз бих взел Мата от Челси, ако Моуриньо няма да го ползва... :lol: :lol:

Liverpool refused to go above their initial valuation and Willian is White Hart Lane bound as a result. (Andy Hunter - Guardian)

Анди Хънтър от Гардиън казва, че Ливърпул са отказали да повишат офертата си към Вилиян и затова той ще премине в Тотнъм. Значи същите номера като миналото лято....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
skyline
Контакти:

Мнениеот skyline » 20 авг 2013 16:17

Е това вече е подигравка..

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2013 16:24

Gil-galad написа:Аз бих взел Мата от Челси, ако Моуриньо няма да го ползва... :lol: :lol:

Liverpool refused to go above their initial valuation and Willian is White Hart Lane bound as a result. (Andy Hunter - Guardian)

Анди Хънтър от Гардиън казва, че Ливърпул са отказали да повишат офертата си към Вилиян и затова той ще премине в Тотнъм. Значи същите номера като миналото лято....

Преценили са ,че това циганче не заслужава повече пари и са си напълно прави.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 20 авг 2013 16:26

Gil-galad написа:

Боклуци мръсни,долни американски пиявици. :x :x :x :x
Гнусната сган само смуче пари от тоя отбор,а уж 35 милиона за селекция щяха да дават. :evil: :evil: :evil:
Докато американската паплач не изчезне от Ливърпул така ще е.
Роджърс защо не каже нещо,защо не иска пари??????????????????????? :x
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”