Ливърпул - Стоук Сити (17.08.13 г. 14:45 ч.) 0-1 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Karsa Orlong
- Контакти:
Re: Ливърпул - Стоук Сити (17.08.13 г. 14:45 ч.)
Много е важно да започнем с победа независимо от резултата. Не си правя илюзии за много голове, срещу тоя мръсен отбор това не е лесно. И на 1:0/2:0/2:1 ще съм доволен.
Само да кажа, че последните 4 сезона, нямаме победа в първият ни мач, надявам се тази година Роджърс да промени това 

You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
- LordSirAlexFerguson
- Контакти:
we are the champions написа:3:0
3:0

""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "
"
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "

- we are the champions
- Контакти:
Някой да е гледал Стоук?? какво представлява това отборче.... би трябвало вече да не са такива дървари,ама като знам как се разви последния мач на Анфийлд с тях... дано този път сме по добре пред гола,че тогава изпуснахме над 3 чисти гола...няма да имам възможност да гледам мача надявам се да ги бием без проблеми ! едно 3:0 ще дойде идеално ,ама и на 1:0 ще съм доволен
важни са 3-те точки !

- Karsa Orlong
- Контакти:
we are the champions написа:Някой да е гледал Стоук?? какво представлява това отборче.... би трябвало вече да не са такива дървари,ама като знам как се разви последния мач на Анфийлд с тях... дано този път сме по добре пред гола,че тогава изпуснахме над 3 чисти гола...няма да имам възможност да гледам мача надявам се да ги бием без проблеми ! едно 3:0 ще дойде идеално ,ама и на 1:0 ще съм доволенважни са 3-те точки !
На мен надеждата ми е в Хюз ... ще ги кара да играят по-атакуващо, ама е пълен некадърник и може само да ги обърка. Дано вземат да изпаднат вече тая година

Трябва да започнем сезона с победа както се и надявам да стане + бонус суха мрежа резултат 2;0 Стиви ще поведе отбора към победата
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Стоук са много кучи отбор и ми се струва че ще вкарат поне гол(дано да не е повече). 2:1
-
- Контакти:
Karsa Orlong написа:we are the champions написа:Някой да е гледал Стоук?? какво представлява това отборче.... би трябвало вече да не са такива дървари,ама като знам как се разви последния мач на Анфийлд с тях... дано този път сме по добре пред гола,че тогава изпуснахме над 3 чисти гола...няма да имам възможност да гледам мача надявам се да ги бием без проблеми ! едно 3:0 ще дойде идеално ,ама и на 1:0 ще съм доволенважни са 3-те точки !
На мен надеждата ми е в Хюз ... ще ги кара да играят по-атакуващо, ама е пълен некадърник и може само да ги обърка. Дано вземат да изпаднат вече тая година
Подкрепям колегата, Стоук ще са доста различни спрямо миналите сезони и няма да я има тази стабилност със Пюлис.
Иначе много ми се иска да победим, въпреки че не трябва да си мислим, че ще е лесно и ще ги разгромим. Все пак ще кажа 2:1 с голове на Коу и Аспас.