LFC Tour 2013 | Ливърпул - Селтик | 10.08.2013 | 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
superspiro
Контакти:

Re: LFC Tour 2013 | Ливърпул - Селтик | 10.08.2013 | 19:00ч

Мнениеот superspiro » 10 авг 2013 21:39

Старата песен на нов глас.Скъсваме ги от игра, а топката не ще де влезе. Сега е без значение, но когато започне сезона, това трябва да не се случва.
Очевидно е, че имаме нужда от нов стабилен защитник, защото в момента имаме само двама такива(като единия е на 33 г.). В противен случай ще се повтори миналия сезон. И задължително трябва да започнем да вакрваме положенията си.
When you walk through a storm, hold your head up high...

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 10 авг 2013 22:03

Karsa Orlong написа:
TottenhamFC написа:1-2

Ко? Не!

Ко?Да! Честито!

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 10 авг 2013 22:03

Момчета, Вие този мач ли гледахте? Как сме ги скъсали , като те правиха каквото си поискат в средата и отзад.Какво по точно ви хареса в нашата игра - отзад, ако го няма Агер сме трагични.Уиздъм още много хляб има да изяде, за да стане стабилен централен защитник.Лукас - слаб,двата бека също.Джерард май сдава багажа - днес само забавяше играта,Каутиньо се мъчи доста днес,но не блестеше.Единствено Стъридж раздвижи малко играта, но проблемите в средата ни изядоха главата. Явно срещу здрави играчи ни няма никакви,а първия ни мач е точно срещу такъв отбор.Имам лошо предчувствие за този мач, а и не само за него.Не виждам никакво израстване спрямо миналата година.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 10 авг 2013 22:14

TottenhamFC написа:
Karsa Orlong написа:

Ко? Не!

Ко?Да! Честито!

Аз не мога да разбера защо феновете на Смотнъм Тел Авив сте толкова злобни към клуба Ливърпул? Най - малкото, вие от 3 години насам сте на ниво да се мерите с нас. Не ми е ясно къде се слагате изобщо. Имате 2 участия в ШЛ и с това се измерват подвизите във великата ви история :lol: Подмокряте гащите като черната Златка на богат чичка при всеки неуспех на Ливърпул, като същевременно при вас не са особено повече. Необяснимо наистина. Освен това не позна резултата, така че аз се оказах прав, а не ти, палячо.

TottenhamFC
Контакти:

Мнениеот TottenhamFC » 10 авг 2013 22:24

Karsa Orlong написа:
TottenhamFC написа:
Karsa Orlong написа:

Ко? Не!

Ко?Да! Честито!

Аз не мога да разбера защо феновете на Смотнъм Тел Авив сте толкова злобни към клуба Ливърпул? Най - малкото, вие от 3 години насам сте на ниво да се мерите с нас. Не ми е ясно къде се слагате изобщо. Имате 2 участия в ШЛ и с това се измерват подвизите във великата ви история :lol: Подмокряте гащите като черната Златка на богат чичка при всеки неуспех на Ливърпул, като същевременно при вас не са особено повече. Необяснимо наистина. Освен това не позна резултата, така че аз се оказах прав, а не ти, палячо.

не съм злобен но всеки има право на мнение аз си знаех ,че ще ви бият и го написах това е.Да оказах се прав ,че ще загубите,недей се оправдава.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 авг 2013 23:11

kadett1 написа:Момчета, Вие този мач ли гледахте? Как сме ги скъсали , като те правиха каквото си поискат в средата и отзад.Какво по точно ви хареса в нашата игра - отзад, ако го няма Агер сме трагични.Уиздъм още много хляб има да изяде, за да стане стабилен централен защитник.Лукас - слаб,двата бека също.Джерард май сдава багажа - днес само забавяше играта,Каутиньо се мъчи доста днес,но не блестеше.Единствено Стъридж раздвижи малко играта, но проблемите в средата ни изядоха главата. Явно срещу здрави играчи ни няма никакви,а първия ни мач е точно срещу такъв отбор.Имам лошо предчувствие за този мач, а и не само за него.Не виждам никакво израстване спрямо миналата година.

E как да не ги смляхме бе? 4 пъти наш играч излизаше сам срещу вратаря. Какво още искаш от Лукас? Свърши с перфектно работата с подсигуряването на защитата и разбиването на атаките. Какво са им правели халфовете като тези цял мач бяха като "Опълченците на Шипка"? Джонсън пък изигра страшен мач. Какво му беше слабото не знам... Айде малко по-сериозно! Стъридж излезе сам срещу вратаря и не вкара положение, което ако беше във форма щеше да вкара на сън. Ама има време човека се връща от контузия и те първа ще влиза във форма. Коутиньо на 2 пъти беше задължен да вкара, но не успя, но все пак това е контрола и той добре го знае и не си даваше много зор. Джонсън излезе сам срещу вратаря и той, ама и той не успя да вкара поради същата причина. Ако това беше официален мач щяхме да ги смажем споко. ;) На Даунинг му бяха сложили една топка на крака 5 метра от вратата, ама вместо да я набута във вратата реши да овладява и изпусна сигурне гол. Ама при него е просто, защото толкова си може. Е това ако не е мачкане не знам какво е мачкане по твоя критерий. Да вкараха ни един смешен гол, но като изключим това ги превъзхождахме във всяко едно отношение. Давай малко по-оптимистично следващия път!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 10 авг 2013 23:13

TottenhamFC написа:
Karsa Orlong написа:
TottenhamFC написа:
Karsa Orlong написа:

Ко? Не!

Ко?Да! Честито!

не съм злобен но всеки има право на мнение аз си знаех ,че ще ви бият и го написах това е.Да оказах се прав ,че ще загубите,недей се оправдава.

Браво на тебе! Айде сега отивай да си обелиш картоф и да си отвориш компот за награда! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 авг 2013 00:37

Аз не успях да гледам мача, ама разбрах, че Енрике е бил слаб?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”