LFC Tour 2013 | Ливърпул - Олимпиакос | 03.08.2013 | 14:45ч

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

kadett1
Контакти:

Re: LFC Tour 2013 | Ливърпул - Олимпиакос | 03.08.2013 | 14:45ч

Мнениеот kadett1 » 03 авг 2013 23:11

Мача определено не ми хареса.С изключение на головете ми хареса защитата( по точно централните защитници) и надявам се, че не е било щото Олимпиакос отпред не показаха нищо.В средата нямаше кой да разцъква - Каутиньо днес не беше на познатото ниво.Отпред ,с изключение на няколко проблясъка на Аспас ,общо взето не впечатлихме.Това беше първия по сериозен противник това лято и се видя,че играта ни още не е на исканото ниво.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 03 авг 2013 23:19

JamesPearceEcho
President of olympiacos has just donated £100,000 to Steven Gerrard Foundation

Джеймс Пиърс от Ехо казва, че президента на Олимпиакос е дарил 100 000 паунда за Фондацията на Джерард.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 03 авг 2013 23:25

Честита поредна победа на 0!
Яд ме е,че изпуснах мача.
Много хубав хубав гол на Хендерсън с много хъс играе това момче!
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 авг 2013 00:08

suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:Много добро първо полувреме на нашите,страхотна преса и игра с едно докосване.Най-накрай видях и нещо,което отбори като Барселона и Дортмунд практикуват и това им носи успех вече няколко години-пас към съотборник на празна врата.Защо да се мъчиш да надиграваш вратаря,като можеш да подадеш.Миналата година имаше епизодични такива моменти най-вече в последните кръгове,но днес се виждаше,че целенасочено е работено по въпроса.казвам го не само заради гола,имаше още няколко такива момента през първото полувреме.Ако Роджърс успее да ги научи да превъзмогнат жаждата за лична слава,а да играят за отбора(съотборника си) ни чакат само хубави моменти занапред.Постоянно нахлуване в нак.поле от втора позиция и то на 2ма души,за да има един чакащ на празна врата-ето затова Дортмунд късат,днес го видях и при нас и съм мнг доволен.Дугото впечатляващо беше пресата и припокриването един-друг.Да се надяваме,че липсата на евро мачове тази година ще ги държи свежи и ще могат да налагат такава преса всеки кръг.Второто полувреме с резервите и легендите,нормално се поразвали картинката,ама поне БОГЪТ показа нагледно на Луисита,как трябва да се играе за този клуб :!:
П.П. Джо Алън май е готов да замести Суарез напълно-1 гол и два фрапантни пропуска.Само дето забрави да ухапе някой,щото в бг форумите са го хранили миналия сезон :lol: :lol: :lol:

А така моето дете ..и ти дойде на мойта . До ония ден псуваше лебеда и мен като циганин и казваше ,че ще изпаднем с него и неговите анонимници...а сега вече гледам използваш думички от типа на "много добро полувреме" ..."страхотна преса" ..."игра с едно докосване" ..даже и с Барселона сравняваш .
И тези твои думи , ще започнат всички да ги повтарят леко полеко .
Вие така и не осъзнахте какъв човек има във палавото ви форумче. :) Вместо да се вслушате в можещите и знаещите и да общувате нормално с тях, вие ги мразите и обиждате. Тая злоба,завист и комлексарщина винаги е била присъща за българина.
Никога няма да се оправи тая смешна държава .

Абе ти си болен мозък... когато отбора играе добре защо да си кривим душата ? В началото като го взехме Аспас как да кажем, че ще мачка като не го знаем дори с кой номер ще играе. Когато всичко е наред и се вижда желание няма проблем да ги похвалим, но когато нищо не се знае нормално да си кажем, че това е политика с две остриета. Виждаме, че отбора играе приятен футбол не сме слепи. Нямаше как да го кажем преди, защото тогава те не играеха нищо от това, което играят сега.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 04 авг 2013 11:34

http://www.matchhighlight.com/full-matc ... lympiakos/
Ето ви мача който иска да го гледа и го е изпуснал.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 04 авг 2013 14:41

KingKenny написа:
suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:Много добро първо полувреме на нашите,страхотна преса и игра с едно докосване.Най-накрай видях и нещо,което отбори като Барселона и Дортмунд практикуват и това им носи успех вече няколко години-пас към съотборник на празна врата.Защо да се мъчиш да надиграваш вратаря,като можеш да подадеш.Миналата година имаше епизодични такива моменти най-вече в последните кръгове,но днес се виждаше,че целенасочено е работено по въпроса.казвам го не само заради гола,имаше още няколко такива момента през първото полувреме.Ако Роджърс успее да ги научи да превъзмогнат жаждата за лична слава,а да играят за отбора(съотборника си) ни чакат само хубави моменти занапред.Постоянно нахлуване в нак.поле от втора позиция и то на 2ма души,за да има един чакащ на празна врата-ето затова Дортмунд късат,днес го видях и при нас и съм мнг доволен.Дугото впечатляващо беше пресата и припокриването един-друг.Да се надяваме,че липсата на евро мачове тази година ще ги държи свежи и ще могат да налагат такава преса всеки кръг.Второто полувреме с резервите и легендите,нормално се поразвали картинката,ама поне БОГЪТ показа нагледно на Луисита,как трябва да се играе за този клуб :!:
П.П. Джо Алън май е готов да замести Суарез напълно-1 гол и два фрапантни пропуска.Само дето забрави да ухапе някой,щото в бг форумите са го хранили миналия сезон :lol: :lol: :lol:

А така моето дете ..и ти дойде на мойта . До ония ден псуваше лебеда и мен като циганин и казваше ,че ще изпаднем с него и неговите анонимници...а сега вече гледам използваш думички от типа на "много добро полувреме" ..."страхотна преса" ..."игра с едно докосване" ..даже и с Барселона сравняваш .
И тези твои думи , ще започнат всички да ги повтарят леко полеко .
Вие така и не осъзнахте какъв човек има във палавото ви форумче. :) Вместо да се вслушате в можещите и знаещите и да общувате нормално с тях, вие ги мразите и обиждате. Тая злоба,завист и комлексарщина винаги е била присъща за българина.
Никога няма да се оправи тая смешна държава .

но когато нищо не се знае нормално да си кажем, че това е политика с две остриета. Виждаме, че отбора играе приятен футбол не сме слепи. Нямаше как да го кажем преди, защото тогава те не играеха нищо от това, което играят сега.

Еми имено бе моето дете...мен точно това ме дразни ,че не разбирате а плюете предварително и давате песимистични прогнози .Като незнаеш дали примерно Аспас ще пасне ..не го плюйте ..аз не ви карам да го хвалите . Като нямате виждане и знания просто мълчете,изчакайте и не се ангажирайте с крайни прогнози ..защото виждаш след време как ставате за смях . И ще продължавате да ставате ,след предстоящите ни победи под ръководството на Брендън .
Като незнаеш и не разбираш ,дали Роджърс ,неговите виждания за футбола и неговите трансфери ще донесат успехи ..не плюй а мълчи .Аз обаче няма да мълча ,защото ми е ясна тая игра ,виждам надалеч и нямам грешно мнение. Но не съм влязъл тук ,за да претендирам с това . Аз имам къде да си показвам знанията .Аз съм тук просто да си споделям нещата за любимия отбор. Изказвам се и в ролята на фен ,и в ролята на треньор и в ролята на бивш играч. Разбрал и ся моето дете ?
Вие една година какъв ли не го наричате ..че бил анонимник,че бил лебед,че бил некадърник,че бил без манталитет и какви ли не още простотии и смехории. И сега като започнат да идват победите ,обръщате плочата на 360 градуса. Смях .
И за Далглиш бяхте същите . Хвалихте го ,хвалихте го ,защитавахте го а в същото време не можехте да видите ,че тоя мениджър си няма хал хабер от съвременен футбол и дърпа Ливърпул надолу. Хвалихте и неговите куци коне ,начело с Керъл а сега се радвате ,че го продадохме.
И през цялото време , покрай всичко останало, плюехте, обиждахте и иронизирахте и мен а не осъзнавахте ,че всъщност иронизирате самите себе си .
Аз за това имам такова отношение към повечето от вас . Не може да ме плюеш ти като циганин и след това да искаш отношение ? Няма как да стане.
Всеки,който е подходил към мен по нормален начин е получил подобен отговор.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 авг 2013 15:25

Как да не те плюем бе ?? Ти си страхотен дразнител!! Всеки един трезво разсъждаващ фен би бил песимистично настроен към Роджърс и политиката на клуба. Каквото продадем го заместваме с парите от продажбата. Това ли е формулата за печеливш отбор ? Нека може и това да е, но досега не съм видял подобно нещо в модерния футбол. Няма как да не сме песимистично настроени към политиката и Роджърс след като миналото лято 3 месеца не можаха да вземат нападател. Да, разбира се, всеки греши и се вижда, че се учат от грешките си, но това не ги прави богове, революционери,магове,вълшебници,пророци и т.н. това ги прави точно обратното - хора, които се учат от грешките си ! Нещо, което ние тук повтаряме от много време. Ти не си никой за да учиш мен или някой друг от форума на каквото и да е било относно футбола. Да, доказвай си се където искаш, пред който искаш, но ние не сме длъжни да ти четем всеки път глупостите как ти си бил такъв и онакъв, ние трябва да те слушаме и т.н. Имам един въпрос към теб - Кой си ти, бе селски ? Кажи! Нали си много голям специалист тактик и невероятен футболен анализатор, кажи кой си. Моуриньо ? Фъргюсън ? Капело ? Кой си ти, че ние трябва да се вслушваме в теб ?

П.С. 90% от тук пишещите са се занимавали или се занимават с футбол, но това не пречи да са абсолютни идиоти.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 04 авг 2013 15:54

KingKenny написа:Как да не те плюем бе ?? Ти си страхотен дразнител!! Всеки един трезво разсъждаващ фен би бил песимистично настроен към Роджърс и политиката на клуба. Каквото продадем го заместваме с парите от продажбата. Това ли е формулата за печеливш отбор ? Нека може и това да е, но досега не съм видял подобно нещо в модерния футбол. Няма как да не сме песимистично настроени към политиката и Роджърс след като миналото лято 3 месеца не можаха да вземат нападател. Да, разбира се, всеки греши и се вижда, че се учат от грешките си, но това не ги прави богове, революционери,магове,вълшебници,пророци и т.н. това ги прави точно обратното - хора, които се учат от грешките си ! Нещо, което ние тук повтаряме от много време. Ти не си никой за да учиш мен или някой друг от форума на каквото и да е било относно футбола. Да, доказвай си се където искаш, пред който искаш, но ние не сме длъжни да ти четем всеки път глупостите как ти си бил такъв и онакъв, ние трябва да те слушаме и т.н. Имам един въпрос към теб - Кой си ти, бе селски ? Кажи! Нали си много голям специалист тактик и невероятен футболен анализатор, кажи кой си. Моуриньо ? Фъргюсън ? Капело ? Кой си ти, че ние трябва да се вслушваме в теб ?

П.С. 90% от тук пишещите са се занимавали или се занимават с футбол, но това не пречи да са абсолютни идиоти.

[offtopic]Написах в другата тема ще напиша и тук. Ако не ти се четат глупостите му влизаш в профила му и задаваш "добави враг". Нито ти показва мненията му във форумите, нито може да ти праща ЛС. Аз направих така и сега ми е много по-приятно като влизам във форума.[/offtopic]
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 04 авг 2013 15:58

Alonso_Massa написа:
KingKenny написа:Как да не те плюем бе ?? Ти си страхотен дразнител!! Всеки един трезво разсъждаващ фен би бил песимистично настроен към Роджърс и политиката на клуба. Каквото продадем го заместваме с парите от продажбата. Това ли е формулата за печеливш отбор ? Нека може и това да е, но досега не съм видял подобно нещо в модерния футбол. Няма как да не сме песимистично настроени към политиката и Роджърс след като миналото лято 3 месеца не можаха да вземат нападател. Да, разбира се, всеки греши и се вижда, че се учат от грешките си, но това не ги прави богове, революционери,магове,вълшебници,пророци и т.н. това ги прави точно обратното - хора, които се учат от грешките си ! Нещо, което ние тук повтаряме от много време. Ти не си никой за да учиш мен или някой друг от форума на каквото и да е било относно футбола. Да, доказвай си се където искаш, пред който искаш, но ние не сме длъжни да ти четем всеки път глупостите как ти си бил такъв и онакъв, ние трябва да те слушаме и т.н. Имам един въпрос към теб - Кой си ти, бе селски ? Кажи! Нали си много голям специалист тактик и невероятен футболен анализатор, кажи кой си. Моуриньо ? Фъргюсън ? Капело ? Кой си ти, че ние трябва да се вслушваме в теб ?

[offtopic]Написах в другата тема ще напиша и тук. Ако не ти се четат глупостите му влизаш в профила му и задаваш "добави враг". Нито ти показва мненията му във форумите, нито може да ти праща ЛС. Аз направих така и сега ми е много по-приятно като влизам във форума.[/offtopic]

Да ясно ми е обаче някак си не мога да седя и да гледам как никой нищо не казва на тоя смешник. Иначе го махам и аз днес или утре.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 авг 2013 16:19

За пореден път ви казвам да спрете с глупостите и личните обиди и глупости. Хората(или поне по-голямата част от нас) влизаме тук, за да прочетем нещо ново, нещо интересно, да се позабавляваме и разтоварим от всичко друго....а не за да четем 3-4 индивида как се карат и обиждат и пишат глупости и едно и също постоянно. Като не искате да виждате мненията на някого - вече ви казаха "добави враг" и готово....не съм пъдар за да ви гоня и да ви трия мненията и да заключвам теми за да не ги осирате с глупостите си....ако имате и искате да си кажете нещо - пишете си на ЛС, уговорете си среща и т.н. - има си начини, благодарение на които няма да ни занимавате всички с проблемите и глупостите си.......
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”