Мнениеот PeterForsberg » 20 юли 2013 17:25
Отвратителен терен,топката се движи ужасно,нашите играят лежерно,явно днес БР ги е поизцедил на тренировката.След като изгледах контролата с Престън и полувреме от тази се вижда,че новите попълнения ще се нуждаят от време,но според мен ще вършат и доста работа.Имам чувството,че Туре може да старира сезона като партньор на Агер.Единствено ме притеснява,че и на двамата играта с глава не им е силна страна,а срещу отбори като Хъл,Уест Хем,Стоук,Палас тва ще е огромен проблем.Луис Алберто ще се нуждае от поне 6 месеца адаптация в английския футбол,мек е и ще му е трудничко в началото с дърварските изпълнения на обичайните рендета в премиършип.Миньоле е готов за титуляр,а Аспас ще играе на различна позиция от днешната си,когато започне сезона.
Това,което ме притеснява най-много е,че липсва все още доминиращия централен защитник,който да даде повече мощ,ръст и класа на защитата.В атакуващ план със завръщането на Суарез и Стъридж нещата ще си дойдат на мястото.Очаквам и сериозно подобрение на формата от Алън и Борини,защото таванът им е по-голям от това,което показаха миналия сезон.