Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 14 юли 2013 11:01

Вижте сега момчета, според мен крило не е необходимо, при положение, че младите Стърлинг и Ибе показаха, че имат качества да играят. Аспас също показа, че не е никак зле там. Борини също според мен ще играе там, при положение, че Суарез и Стъридж ще бъдат предпочитани за централни нападатели в 95% от случаите. Алберто и Коутиньо също могат да бъдат използвани по крилото както и Хендерсън. Даунинг също ще остане почти сигурно. Предостатъчно варианти според мен. Все пак имаме далеч по-проблемни постове. Не се знае още какво ще стане с Шкъртел, а Коло в никакъв случай не може да е титуляр от това, което видях вчера. Просто беше много тромав и не виждам как би могъл да разиграва топката да не говорим да я изнася напред. За резерва е той и това е ясно. Левия бек също трябва да се затвърди, защото с Енрике не става само. Дефанзивния халф също е проблем, защото нито Хендерсън, нито Спиъринг, нито Алън са добри там. Първо да си решим проблемите на тези постове и тогава нека си привличаме още атакуващи халфове и крила.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 14 юли 2013 12:29

Жалко, че слухът за Шакири е излязъл от caughtoffside. Там само някакви хора си измислят слухове по цял ден. Както и в goal. Би ми се искало да го видя в Ливърпул, но засега това май няма как да се случи.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2013 12:37

Real Madrid to offer €12 million + Gonzalo Higuain in a swap deal to sign Luis Suarez from Liverpool this summer

Слух, че Реал ще предложат 12 милиона евро + Игуаин за Суарез, което за мен е безумно :lol:

Eriksen rated £15m. Alderweireld £6.9m.

Също така се споменава че Ериксен е оценяван на 6.9 милиона паунда, а Алдервейрелд на 6.9....това, че Алдервейрелд отказа на Норич може евентуално да работи в наша полза, тъй като след като Аякс бяха приели 7,6 милиона паунда от Норич, няма как да искат от Ливърпул по-висока цена...

Liverpool boss Brendan Rodgers wants to make a hat-trick of signings, with the Reds targeting midfielder Christian Eriksen, 21, and 24-year-old centre-back Toby Alderweireld of Ajax as well as Chelsea left-back Ryan Bertrand, 23. (Sunday Mirror)

Ето и инфото от снощи за Ериксен, Алдервейрелд и Бертран.

@Placar_Esportes: Liverpool are willing to pay 25 million euros for the midfielder of Atletico Mineiro, Bernard.

От Бразилия говорят за 25 милиона за Бернар, което също е безумно за мен...

http://www1.skysports.com/football/news ... exit-plans

И още едно интервю от Суарез, този път в Скай, в което казва, че ще вземе предвид всички оферти, тъй като му било трудно "да гледа всяка седмица ВЛ и да знае, че няма шанс да я спечели"....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 14 юли 2013 15:24

Аз разбирам вашето огромно желание да гледате белгиеца в Ливърпул ,но не мисля ,че Роджърс го харесва . Ако го харесваше досега да беше го взел хиляда пъти ...щом цената му е толкова смешна !
Не съм го гледал ..но или не му пасва на стила или няма качества за Ливърпул ,щом нашия не е направил сериозна стъпка за него.
Има и вариант да изчаква ,ако примерно е втори вариант във списъка му .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2013 17:01

http://www1.skysports.com/football/news ... ksen-chase

Също така от Скай казват, че де Бур е казал, че няма да пречи трансфер на Ериксен.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 юли 2013 17:10

22 млн паунда за двамката е просто невероятен удар.Интересно ми е колко ще дадем за ляво бегче.Като продадем Пачеко,Спиъринг,Даунинг и собствениците пожелаят да дадат още малко пари ще си вземем и Шакири.С такъв отбор мисля,че Суарес ще си затвори устата и няма да мрънка за трансфер,защото ще сформираме наистина един страхотен отбор.
Ех мечтии мечтии.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2013 17:13

daduradam написа:22 млн паунда за двамката е просто невероятен удар.Интересно ми е колко ще дадем за ляво бегче.Като продадем Пачеко,Спиъринг,Даунинг и собствениците пожелаят да дадат още малко пари ще си вземем и Шакири.С такъв отбор мисля,че Суарес ще си затвори устата и няма да мрънка за трансфер,защото ще сформираме наистина един страхотен отбор.
Ех мечтии мечтии.

Добре наистина ли никой не му прочете интервюто от днес?

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 14 юли 2013 17:14

За кое интервю говориш ? На море съм и от плажове не ми остава време да прегледам всичко.Постни един линк.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 14 юли 2013 17:15

Gil-galad написа:
daduradam написа:22 млн паунда за двамката е просто невероятен удар.Интересно ми е колко ще дадем за ляво бегче.Като продадем Пачеко,Спиъринг,Даунинг и собствениците пожелаят да дадат още малко пари ще си вземем и Шакири.С такъв отбор мисля,че Суарес ще си затвори устата и няма да мрънка за трансфер,защото ще сформираме наистина един страхотен отбор.
Ех мечтии мечтии.

Добре наистина ли никой не му прочете интервюто от днес?

Някой да му обясни, че като отиде в Реал пак няма да спечели ВЛ :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 14 юли 2013 17:18

daduradam написа:За кое интервю говориш ? На море съм и от плажове не ми остава време да прегледам всичко.Постни един линк.

Има го в предното ми мнение - със слуховете от днес....последното нещо в мнението....

Върни се в “Ливърпул”