Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Karsa Orlong » 10 юли 2013 12:53

Абе то май е ясно, че ще го продаваме, щом се прави на ощипана госпожица и не иска в Ливърпул. Въпросът е, че 40 милиона са малко за него и трябва и ние най-после да се научим да извличаме максимума от такива сделки. Друг е въпросът, че все сме на загуба - и за 100 милиона да го продадем, не виждам кой ще купим от такава класа.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 юли 2013 12:54

we are the champions написа:LIMASSOL,той ако си е наумил да напусне отбора какво да го спираме ли ?! :) е тъпо ще е....дори и да напусне няма да му се сърдя защото го разбирам... всеки един футболист иска да се развива ,иска да играе в ШЛ и така....ние в момента това не можем да му го предложим...

Това е така,но съм на мнение че ръководството трябва да направи всичко възможно да го задържи,а и до момента не е пуснал официална молба за трансфер както например Бентеке направи.Когато се завърне ще видим какво ще стане ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 10 юли 2013 12:59

James Pearce from the Echo..
No transfers imminent. Negotiations continuing for Llori. No move for Eriksen expected.

От Ехо казват, че няма нищо сигурно към момента...преговорите за Илори продължават, а не се очаква оферта за Ериксен.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 юли 2013 13:03

Ако ще продаваме Суарес трябва да е за минимум 50 милиона.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 юли 2013 13:04

we are the champions написа:Едно 50 мисля ,че е нормално да му искаме.....
Гледам ,че и Челси проявиха някакъв интерес към него... Абрама дали няма да удари големите пари на масата...

Стига с тия Челси,ние да не сме им сателит?
Догодина да им продадем и Коутиньо?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 10 юли 2013 13:06

Да си ходи.Въобще няма да съжалявам за този помияр.Преди за Торес ми беше тегаво 1 седмица , но този вече ми е безразличен.Отначало версията беше за лошите медии,колко много го развявали, пък то , виж на нямало за какво - човека не хапе, не се забърква в расистки скандали, не се мята като шаран на терена.Сега версията е , че иска да играе в Шампионска лига, а ние не можем да му я осигурим.Ами да го беше казал това още от начало - тогава по можеше да се приеме.Сега става само по жалък.Може да е добър футболист, ама е едно рядко лайно.

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 10 юли 2013 13:41

Без него това без него онова... с него видяхме какво стана. Да класен е, но отношението, което показа към отбора и феновете в последствие ме кара да го изритам от Ливърпул. Да, като иска да си ходи знае къде е вратата, лекета не ни трябват.
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 юли 2013 14:21

KingKenny написа:Без него това без него онова... с него видяхме какво стана. Да класен е, но отношението, което показа към отбора и феновете в последствие ме кара да го изритам от Ливърпул. Да, като иска да си ходи знае къде е вратата, лекета не ни трябват.

Не си прав,именно футболисти като Суарес могат да върнат Ливърпул в ШЛ.
Висшата Лига се превърна в много конкурентно първенство,нужни са футболисти от най-висока класа,за да си в Топ4 и да си в борбата за титлата.
Трябва да го задържим на всяка цена,да му предложат по-голяма заплата ако трябва!

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 10 юли 2013 14:31

Ако се класираме в ШЛ ще спечелим повече от 40те млн,които разни отборчета ни предлагат.Ако искат да го купуват,да излизат със сериозна оферта,к'ви са тия цигании.Не вярвам точно Моуриньо да го купи,но нищо не се знае.
На Реал Мадрид съм най-склонен да го продадем,защото са от друго първенство.
Докато няма реални оферти няма как да го продадем,така че спокойно..
Лошото е,че няма спекулации за закупуване на централен защитник,ляв бек,крило та дори и за Ериксен.Така като гледам май собствениците едно пени няма да изкарат т'ва лято,но ще видим :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 10 юли 2013 14:32

suareshampion написа:Момче ,не ми се обяснсявай ами си направи труда да погледнеш темите след мачовете на Ливърпул от първия ден до последния му мач и темите за Луис Суарес във всичките 4 бг форума .Погледни за какво става въпрос ... и ако не те е срам ,пак ми тръгни да ми се обясняваш .
Аз съм отнесъл хиляди обиди от вас ,заради това ,че го защитавах .ХИЛЯДИ ! Няма фен на Ливърпул ,който да не е плюл Суарес . И в студиото на ония мазен червей ,като имаше фенове на ЛИвърпул беше същата картинка. Ония грозник динко гоцев и той не спря да плюе всеки път ...и най смешното е ,че повечето пъти го плюехте за сметка на коня .Коня бил по добрия играч ,коня трябвал да играе и т.н и т.н....а сега всички обърнахте плочата ..дойдохте на моята и плюете коня и се радвате ,че го продадохме. Хендерсън и Даунинг бяха обявени от вас за новите Шави и Меси . :)
Всичките ви проблеми идват ,от това ,че сте пристрастни към някои играчи... и от това ,че не разбирате от футбол и не можете да разберете кой играч е добър и кой слаб.А докато разберете ,вече сте изписали един тон глупости.Няма такъв смях .От две години съм във форуми и толкова не съм смял никога . :)
Освен това и мазния червей не разбира от футбол а вие го слушате и попивате всичко,като гъби .. казано от него и от неговите мишоци . Ако тия манипулатори ги няма на екран всеки ден ..тогава картинката съм убеден ,че ще е много по добре.
Искам Луис да отиде в арсенал или друг английски отбор и тогава вече поне ще знае момчето ,защо го плюете . Нека да усетите тръпката . :)

Ти ако сериозно мислиш, че си единствения нормален фен на Ливърпул, а всички други са тъпи и малоумни и нищо не разбират, съм сигурен, че имаш някакъв проблем. А и щом не ти харесва интернет обществото на феновете на Ливърпул, защо още го посещаваш? По твои думи всички сме тъпи и неразбиращи, само ти си просветлен, а все си тук да общуваш с малоумните.

Върни се в “Ливърпул”