Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

ciao
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот ciao » 07 юли 2013 15:51

Страшна логика. Третият в Германия, който завършва на 1 точка след Борусия Дортмунд (които са абсолютна сила според всеки) е посредствен. Алдер.... бил посредствен, щото те го били искали. Защо тогава Аспас, (нищо против него) например, дето никой друг не го иска, не е посредствен. Като не сте гледали дадени футболисти, недейте да ги величаете или пък да ги обявявате за посредствени.
Последна промяна от ciao на 07 юли 2013 16:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 юли 2013 15:58

suareshampion написа:Не съм гледал белгиеца в интерест на истината ,но щом до сега само посредствените Леверкузен и Норич са проявили интерес към него ,значи за мен нивото му не е за Ливърпул.

Ако Алдервейрелд и Ериксен за посредствени,то какви са Луис Алберто и Аспас?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 16:00

@ciao -абсолютно съм съгласен с всичко,само грешен пример даде с Аспас,защото към Аспас интерес имаше и от други отбори,просто те изчакваха да видят дали Селта ще изпаднат,така освобождаващата клауза му ставаше доста по-ниска от парите,които ние дадохме за него,преди Селта да изиграят своят последен мач.В крайна сметка те се спасиха и ние прецакахме другите отборчета :)
Иначе пак казвам,споделяш моята гледна точка :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 07 юли 2013 16:08

Червени_шампиони написа:Посредствените Леверкузен последния сезон завършиха 3-ти в Бундеслигата, преди две години малко не им стигна да станат шампиони.

А на нас малко не ни достигна да сме .... 6-ти. :lol: Даже на лебеда му се смяха и врабчетата като заговори, че трябва да сме дори втори и още следващият мач ни изтряскаха Вила на Анфийлд. А иначе какво ли разбира САМИ ХИЙПИЯ от защитници, че се е насочил към Айдервейрелд? :lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2013 16:09

[offtopic]Е добре де можеше да ми оставите поне един аргумент и на мен....то бива бива наглост, ама това ващо няма граници бе братче....[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 07 юли 2013 16:10

[offtopic]Тихо,тихо,че станахме смешни :)[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 16:20

Щом Гаджев и Гошко Илиев го надиграха тоя прехваления и не му дадоха да мръдне и в двата мача ..не ми говорете повече за него. :)
Гошко Миланов изпъкна много повече от него . Изобщо не го видях даже на терена ли е тоя Ериксен . Изгуби се тотално. Нищо особено не е ..а тия които не са нищо особено ...за мен са посредствени и нямат място в Ливърпул . Ся за едни пряк свободни ако ще го взимаме ,по добре да върнем Тошко Киселичков във футбола..той и ся на тая възраст пак си ги мушка от всяко положение. :)
Харесвайте си ги колкото искате .Но за мен те не са хората ,които са нужни на Брендън за един силен Ливърпул .
Аз искам Михтарян и Пападопулос вие си искайте вашите хора ...всеки си има право на мнение.
Малък стига трий бе ...като ще триеш ,трий всичко ,което не се отнася за слекцията на Ливърпул ..не само на определени хора.
Отивам на плажа пичове .Лек ден . :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 07 юли 2013 16:23

suareshampion написа:Щом Гаджев и Гошко Илиев го надиграха тоя прехваления и не му дадоха да мръдне и в двата мача ..не ми говорете повече за него. :)
Гошко Миланов изпъкна много повече от него . Изобщо не го видях даже на терена ли е тоя Ериксен . Изгуби се тотално. Нищо особено не е ..а тия които не са нищо особено ...за мен са посредствени и нямат място в Ливърпул . Ся за едни пряк свободни ако ще го взимаме ,по добре да върнем Тошко Киселичков във футбола..той и ся на тая възраст пак си ги мушка от всяко положение. :)
Харесвайте си ги колкото искате .Но за мен те не са хората ,които са нужни на Брендън за един силен Ливърпул .
Аз искам Михтарян и Пападопулос вие си искайте вашите хора ...всеки си има право на мнение.
Малък стига трий бе ...като ще триеш ,трий всичко ,което не се отнася за слекцията на Ливърпул ..не само на определени хора.

Точно това което не се отнася до селекцията трия. :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 юли 2013 16:26

Gil-galad написа:
suareshampion написа:Щом Гаджев и Гошко Илиев го надиграха тоя прехваления и не му дадоха да мръдне и в двата мача ..не ми говорете повече за него. :)

Точно това което не се отнася до селекцията трия. :)

е да ама само в моите коментари ...а в някои други не триеш :)
тръгвам ,че малкия не спря да мрънка ...и пак казвам .тоя ериксен е по бавен от моя малкия 6 годишния :) датчанина бяга така ,все едно е дръпнал ръчната спирачка :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 07 юли 2013 16:34

Лично мнение :

Не мисля че арменеца е толкова добър да дадем 25м.Ако е истина за за Ериксен и Алдервейрелд ще е по-добре :)

Това е лично мнение :)

Върни се в “Ливърпул”