we are the champions написа:С такива имена които са забравени от господ как е мислим не знам пак 5-6 то място...
Ако завършим на 5 място ще си е успех.
Нищо добро не ни чака с това ръководство.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
we are the champions написа:С такива имена които са забравени от господ как е мислим не знам пак 5-6 то място...
shotgun blues написа:Суарез има наказание от още 6 мача,ако премине в РЕАЛ МАДРИД ,дали ще важат и за ИСПАНИЯ ? Ако е така ,Реал може би ще се откаже от него и ще се насочи изцяло към КАВАНИ .6 мача са си много,а в ИСПАНИЯ допусне ли се грешка в някой мач ,Реал или БАРСА дръпват един на друг и после стигане няма .Това ще е идиотски трансфер за РЕАЛ ,ако наказанието му важи и там
ДАНО НЕ ГО КУПЯТ
shotgun blues написа:Суарез има наказание от още 6 мача,ако премине в РЕАЛ МАДРИД ,дали ще важат и за ИСПАНИЯ ? Ако е така ,Реал може би ще се откаже от него и ще се насочи изцяло към КАВАНИ .6 мача са си много,а в ИСПАНИЯ допусне ли се грешка в някой мач ,Реал или БАРСА дръпват един на друг и после стигане няма .Това ще е идиотски трансфер за РЕАЛ ,ако наказанието му важи и там
ДАНО НЕ ГО КУПЯТ
HoUs4oOL написа:we are the champions написа:С такива имена които са забравени от господ как е мислим не знам пак 5-6 то място...
Ако завършим на 5 място ще си е успех.
Нищо добро не ни чака с това ръководство.
Exclusive: Liverpool have been closely scouting Brazilian star:
Liverpool have sent scouts to the Toulon U20 tournament to keep an eye on Gremio's 17-year-old Matheus Biteco.
Sambafoot says that Liverpool are eyeing up Biteco as a potential signing in the near future, and the defensive midfielder is seen as a top talent in Brazilian football.
Avrameca написа:Exclusive: Liverpool have been closely scouting Brazilian star:
Liverpool have sent scouts to the Toulon U20 tournament to keep an eye on Gremio's 17-year-old Matheus Biteco.
Sambafoot says that Liverpool are eyeing up Biteco as a potential signing in the near future, and the defensive midfielder is seen as a top talent in Brazilian football.
още един младок.
Gil-galad написа:Avrameca написа:Exclusive: Liverpool have been closely scouting Brazilian star:
още един младок.
Е то тоя дори да се вземе сега ще е за школата или резервите
ДАНО НЕ ГО КУПЯТ
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта