Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 31 май 2013 12:18

john barnes написа:не ми се вярва да продадем рейна за 8 млн.клаузата му за откупуване е 20 млн. и поне 12-15 ще му търсим,а барселона посмъртно няма да ги дадат тия пари...така че,пепе остава...а бегович да си седи при марк хюз. :) :) :)

на тебе мечтата ти е да продадем суарес и да запазим шарана рейна ..след това на края на сезона да завършим 15ти .. ..след това да изгонят роджърс и самите собсвтеници да си заминат и да ни вземат шейхове и да докарат бенитес :)
и с бенитес да си играем всяка година в шл а титла може и след 100 години ..щото бенитес дори и със шейхове ,пак не може да стане първи :) да ти имам мечтите да ти имам :) да ама няма да стане на твоята :) собствениците и аз искам да са шейхове ,но роджърс да си остане ,както и най добрите ни играчи начело със суарес и да се махнат мършите начело с рейна !
как може да желаете Ливърпул да се провали бе пичове ,само защото не са ви симпатични видимо добрия ни треньор и най добрия ни играч ? :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 31 май 2013 12:21

suareshampion написа:
john barnes написа:не ми се вярва да продадем рейна за 8 млн.клаузата му за откупуване е 20 млн. и поне 12-15 ще му търсим,а барселона посмъртно няма да ги дадат тия пари...така че,пепе остава...а бегович да си седи при марк хюз. :) :) :)

на тебе мечтата ти е да продадем суарес и да запазим шарана рейна ..след това на края на сезона да завършим 15ти .. ..след това да изгонят роджърс и самите собсвтеници да си заминат и да ни вземат шейхове и да докарат бенитес :)
и с бенитес да си играем всяка година в шл а титла може и след 100 години ..щото бенитес дори и със шейхове ,пак не може да стане първи :) да ти имам мечтите да ти имам :) да ама няма да стане на твоята :) собствениците и аз искам да са шейхове ,но роджърс да си остане ,както и най добрите ни играчи начело със суарес и да се махнат мършите начело с рейна !
как може да желаете Ливърпул да се провали бе пичове ,само защото не са ви симпатични видимо добрия ни треньор и най добрия ни играч ? :)

Official: Victor Valdes stays at Barcelona until the end of his contract in June 2014 - Reina staying. тренер,това е за тебе специално.никога не съм искал суарес да бъде продаден,но със тия собственици и тоя мениджър-точно това ще стане,помни ми думата.ако не това лято,другото на 100%! иначе за шейховете,кой ли от тоя форум не ги иска??? не виждаш ли,че изостанахме драстично от отборите пред нас и вече мечтата ни е да влезем в топ 4,което преди правехме с лекота? само зверски пари,изкарани от богати собственици ще ни издигнат от блатото на посредствеността.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 май 2013 12:29

john barnes написа:
suareshampion написа:

Official: Victor Valdes stays at Barcelona until the end of his contract in June 2014 - Reina staying. тренер,това е за тебе специално.никога не съм искал суарес да бъде продаден,но със тия собственици и тоя мениджър-точно това ще стане,помни ми думата.ако не това лято,другото на 100%!

Напротив ..ако стане така ,че завършим 15 ..ще е заради трагичните защитници и вратари в Ливърпул а не заради добрия ни треньор и магьосници като Суарес .
Много ясно ,че за Барселона беше по добре да си оставят Валдес ,отколкото да вземат нашия шаран.
Ами отсега казвам ,че ако шарана наистина остане ..Роджърс ще се ПРОВАЛИ тая година ..особено и ако Суарес си тръгне !
Последна промяна от suareshampion на 31 май 2013 12:40, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 31 май 2013 12:38

Реал дава €25 млн. плюс двама играчи за Суарес
sport.bg
Спекулациите в испанските медии продължават

Последна редакция: 31.05.2013
Реал Мадрид ще излезе с конкретна оферта към Ливърпул за звездата на „мърсисайдци" Луис Суарес. Още вчера „марка" излезе с новината, че уругваецът вече дори е договорил личните си условия с „кралския клуб".

Впоследствие обаче самият Суарес отрече тези твърдения, но все пак потвърди, че не знае, дали ще остане в клуба, главно заради скандалите, в които се замеси.

Според испанския „Спорт" пък, Реал в най-скоро време ще предложи и официална оферта за Суарес. „Белия балет" е готов да предложи 25 милиона евро плюс младите нападатели Алваро Мората и Хосе Родригес.
/////////////////////////////////////////////////////////////////
Какви са тези смешни 25-мл евро и двама анонимника :roll: ,Л.СУАРЕС струва 100мл евро,но така или иначе си остава в Ливърпул ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 31 май 2013 12:43

suareshampion написа:
john barnes написа:
suareshampion написа:

Official: Victor Valdes stays at Barcelona until the end of his contract in June 2014 - Reina staying. тренер,това е за тебе специално.никога не съм искал суарес да бъде продаден,но със тия собственици и тоя мениджър-точно това ще стане,помни ми думата.ако не това лято,другото на 100%!

Напротив ..ако стане така ,че завършим 15 ..ще е заради трагичните защитници и вратари в Ливърпул а не заради добрия ни треньор и магьосници като Суарес .
Много ясно ,че за Барселона беше по добре да си оставят Валдес ,отколкото да вземат нашия шаран.
Ами отсега казвам ,че ако шарана наистина остане ..Роджърс ще се провали тая година ..особено и ако Суарес си тръгне !

Ама той ще си тръгне,независимо колко искаме да остане.Просто е добре да стане сега, а не на 30 август и да тъсим на пожар заместник и да се изръсим с 40 % повече. А пък и с тези пуканки дето продължава да купува може и Роджърс да си тръгне догодина.А относно Рейна, може би си забелязал,че доста си подобри формата последните 7,8 мача.Чакай, какво говоря, той е вече белязан и низвергнат и , ако трябва, да го продаваме и за 1 милион,пък се задават едни суперталантливи вратари на по 23-24 години, опитни,вряли и кипяли...

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 31 май 2013 12:46

Пепи плешивото ще продължи да проваля отбора и през следващия сезон. Този сезон загубихме много точки заради него, но не е той виновен, че взима 100 бона и е титуляр. Ако имаше топки, лебеда ще го изхвърли още този прозорец. Който и да е на вратата. не може да е по-жапък от пепи.

victor__
Контакти:

Мнениеот victor__ » 31 май 2013 13:00

А какво става с Алонсо? Шумеше се по едно време или поне аз бях останал с такова впечатление, че иска да се връща в Ливърпул? Би било добре - така или Иначе Суарез явно няма да остане - да се изтъргува за Алонсо.

Незнам защо трябва да се съжалява за Суарез. Какво искаме - един психически нестабилен футболист на мушката на рефери, медии и противникови агитки ( последно вярно е константа за който и да е)? По-добре да се мисли прагматично - играча така или иначе направи силен сезон, цената му е висока. Да му се вземат парите. Емоционално - да, и на мен ще ми е мъчно ако си тръгне.

И още един въпрос - какво става с Коатес?

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 май 2013 13:09

kadett1 написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:Official: Victor Valdes stays at Barcelona until the end of his contract in June 2014 - Reina staying. тренер,това е за тебе специално.никога не съм искал суарес да бъде продаден,но със тия собственици и тоя мениджър-точно това ще стане,помни ми думата.ако не това лято,другото на 100%!

Ами отсега казвам ,че ако шарана наистина остане ..Роджърс ще се провали тая година ..особено и ако Суарес си тръгне !

Ама той ще си тръгне,независимо колко искаме да остане.Просто е добре да стане сега, а не на 30 август и да тъсим на пожар заместник и да се изръсим с 40 % повече. А пък и с тези пуканки дето продължава да купува може и Роджърс да си тръгне догодина.А относно Рейна, може би си забелязал,че доста си подобри формата последните 7,8 мача.Чакай, какво говоря, той е вече белязан и низвергнат и , ако трябва, да го продаваме и за 1 милион,пък се задават едни суперталантливи вратари на по 23-24 години, опитни,вряли и кипяли...

Абе не ми говори за форма бе ..аз нали си му знам трагичните качества ...той ще ми говори за форма .
Кадетчо ли си къв си не те знам,но след тоя тон ,с който ми изкочи ,ти казах ,че искам да ми прескачаш мненията .Нещо не ме разбра май ? Нали съм "разбирач" ? Като съм такъв ,ето има още сумати момчета тук ,пиши си с тях ,мене ме прескачай ..ако обичаш .
Джони ако Бегович иска да се развива ..сам ще поиска трансфер .Собственика на убийците от Сток ще клекне на 15 млн. Няма такива Хюз мюз. :) И стига си ми поствал и величал бивши кадри на мангалите ,че се обривам от техните имена ,нали знаеш :)
http://www.liverpoolfc.com/news/media-w ... per-latest
Лошото е ,че нашия шаран остава и е малко вероятно да офертираме Бегович. Но за теб не е лошо. Ти искаш Ливърпул да се провали тоя сезон,нали ?
Ако все пак Бегович го вземем ...ще видиш как още след третия мач ще измести шаранчето ..

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 31 май 2013 13:11

Роналдо каква цена е ? :lol: :lol: :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 31 май 2013 13:18

victor__ написа:А какво става с Алонсо? Шумеше се по едно време или поне аз бях останал с такова впечатление, че иска да се връща в Ливърпул? Би било добре - така или Иначе Суарез явно няма да остане - да се изтъргува за Алонсо.

Незнам защо трябва да се съжалява за Суарез. Какво искаме - един психически нестабилен футболист на мушката на рефери, медии и противникови агитки ( последно вярно е константа за който и да е)? По-добре да се мисли прагматично - играча така или иначе направи силен сезон, цената му е висока. Да му се вземат парите. Емоционално - да, и на мен ще ми е мъчно ако си тръгне.

И още един въпрос - какво става с Коатес?

Абе пичове стига с това психически нестабилен ? Абе важното е един играч какво прави на терена бе мочмета за тоя клуб ! Суарес вкарва ,подава и се раздава ..това е важното ! Психиката ще се оправи ако медии ,рефери и мангали спрат да плюят срещу него ! Всички медии в англия са мангалски и праят кефа на дъртия пес . Ако Суарес си тръгне от Ливърпул ,дъртака ще умре от кеф. Едно ,че мрази Суарес ,заради случая с неговия циганин и второ мрази да гледа силни играчи в Ливърпул ,защото го е страх да не се наеме тоя гранд ,че после може да го мине по титли.
И защо ми кажи хората дават 40-50 млн за психично нестабилен футблист ..и те ли са психично болни ? :)

Върни се в “Ливърпул”