Обща тема за LFC

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Обща тема за LFC

Мнениеот 9lives » 22 май 2013 22:45

Liverpool forever_95 написа:
Avrameca написа:
Avrameca написа:за Даунинг и Керъл съм съгласен но защо Глен и Лукас ??

Защото са слаби. Не малко глупави голове допуснахме след леки грешки на Глен, а за Лукас да не говорим. Двете контузии го съсипаха и сега ми мяза на онзи Лукас, който Рафа Бенитес доведе. Толкова дървено и несигурно отиграва топката, а и мудно, че ми къса нервите.

съвсем нормално е след 2 тежки контузии Лукас да бъде малко по-предпазлив.Но според мен ще успее да върне формата си следващия сезон.За Глен съм на мнение , че е доста непостоянен но в никакъв случай не е слаб играч и има място в отбора поне в следващите 2 години.

щом така мислите, ок, съгласявам се...в следващите две години ще гледаме същата картинка от тия двамата :)

Не е зле като за играч с 2 контузии.

No.1: Lucas Leiva (90 successful tackles)

The Brazilian midfielder was our most effective tackler this season. Lucas attempted 123 challenges and emerged with the ball 73 per cent of the time.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 май 2013 22:55

И аз да я подавам настрани и да разигравам с вратаря и защитниците, и аз ще имам хубава статистика, не мислиш ли?
Не ми се влиза в излишни спорове. Лукас влезе в пика си и се контузи. Жалко, вече не е същият футболист и на дали някога ще бъде. А Джонсън ме дразни вече 2 години!

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 22 май 2013 23:25

Liverpool forever_95 написа:И аз да я подавам настрани и да разигравам с вратаря и защитниците, и аз ще имам хубава статистика, не мислиш ли?
Не ми се влиза в излишни спорове. Лукас влезе в пика си и се контузи. Жалко, вече не е същият футболист и на дали някога ще бъде. А Джонсън ме дразни вече 2 години!

всеки има право на мнение , но реално двамата нямат заместници ... нямаме нито един дефанцивен халф освен Коуди който е твърде млад за да се конкурира с Лукас и същата работа е и на десния бек - Мартин Кели контузен , Джак Робинсън и Уиздъм твърде млади и неопитни.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 22 май 2013 23:32

Liverpool forever_95 написа:И аз да я подавам настрани и да разигравам с вратаря и защитниците, и аз ще имам хубава статистика, не мислиш ли?

Tackles са отнетите топки - нещо, което той не прави с вратаря и защитниците, а не точни подавания ;)

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 23 май 2013 00:33

9lives написа:
Не е зле като за играч с 2 контузии.

No.1: Lucas Leiva (90 successful tackles)

The Brazilian midfielder was our most effective tackler this season. Lucas attempted 123 challenges and emerged with the ball 73 per cent of the time.

А Джонсън е на 2ро място.
No.2: Glen Johnson (73 successful tackles)

The England full-back is second on our list. Throughout last season he attempted 90 tackles and won 81 per cent.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 23 май 2013 12:04

Ето една интересна статистика - http://www.winner.bg/european-football/read80738.html

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 23 май 2013 13:09

Karsa Orlong написа:

Tackles са отнетите топки - нещо, което той не прави с вратаря и защитниците, а не точни подавания ;)

Моя грешка, извинявам се...както и да е, колко пъти я разиграва отзад и то рисково? Колко пъти греши елементарни подавания напред?

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 23 май 2013 14:39

Karsa Orlong написа:

Моя грешка, извинявам се...както и да е, колко пъти я разиграва отзад и то рисково? Колко пъти греши елементарни подавания напред?

За рисковите разигравания отзад съм съгласен, но това го прави не само той, а всички и много често изтръпвам. Това според мен е продиктувано от стила на мениджъра - много често заради пустата фикс-идея топката да се изнася по земя е ставало опасно за нас, защото го правим и в случаи, когато няма добри условия за това. Още повече, че Рейна е един от вратарите с най-добра игра с крака в света и може да раздава страхотни дълги пасове. Това е едно от малкото неща, които не харесвам при Роджърс. Иначе задължително трябва да вземем дефанзивен халф, но няма смисъл да продаваме Лукас - минимум двама човека на този пост си трябват.

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 24 май 2013 11:02

Бенитес в Наполи както си и знаех няма как да се върне на Анфийлд ;)

Върни се в “Ливърпул”