До кога Рафа Бенитес ще бъде търпян в Ливърпул?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
avitohola
Контакти:

Re: До кога Рафа Бенитес ще бъде търпян в Ливърпул?

Мнениеот avitohola » 30 сеп 2009 12:08

phoenix единствената мишка си ти бе смешко като видя коментари от такива некадърници кат тебе ми става направо жал и побеснавам анчелото много добре си водеше мача и ако не си спомняш милан кмаха шансове доста след като стана 3 на 3! тaka че млък и не пиши пове тука! А относно бенитез добър мениджар е спокоино всичко с времето си и аз искам титла ама за сега няма няма пари няма трансфери това е истината не че тои пълни скамеиката с знаини и незнаини!Пак като 2005 с мъка минаваме групата и после дигама купата :) ! една загуба не е страшно бъдете спокоини!

Потребителски аватар
Berba
Контакти:

Мнениеот Berba » 30 сеп 2009 14:09

Бенитес еми пълно копеле от колко време не сме вдигали английската купа КОЛКО ? нали е големия треньор айде приказвайте с факти не с ваши мисли :Х , а за мачът мачът беше изключително слаб ... особено Джерард отначало беше ужасен! :!: :!: :evil:
Последна промяна от Berba на 01 окт 2009 14:26, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Mascherano
Контакти:

Мнениеот Mascherano » 30 сеп 2009 16:25

Запазете спокойствие...предстои ни изключително важен двубой в неделя :!: а за Рафа,какво,голям мениджър на голям отбор ;) Рафаа,Рафаел,Рафаа,Рафаел,Рафаа,Рафаел...Рафаел Бенитез...!!

phoenix
Контакти:

Мнениеот phoenix » 02 окт 2009 01:50

avitohola написа:phoenix единствената мишка си ти бе смешко като видя коментари от такива некадърници кат тебе ми става направо жал и побеснавам анчелото много добре си водеше мача и ако не си спомняш милан кмаха шансове доста след като стана 3 на 3! тaka че млък и не пиши пове тука! А относно бенитез добър мениджар е спокоино всичко с времето си и аз искам титла ама за сега няма няма пари няма трансфери това е истината не че тои пълни скамеиката с знаини и незнаини!Пак като 2005 с мъка минаваме групата и после дигама купата :) ! една загуба не е страшно бъдете спокоини!
Ти ли ще ми кажеш къде да пише бе, лузър? Защитавай си испанския мишок, и се надявай че нищо не е станало. Ама май си прав, защото на края на сезона пак ще сте взели едно голямо нищо! :lol: :lol: :lol:

EnJ0y
Контакти:

Мнениеот EnJ0y » 04 окт 2009 22:13

I az pitam do koga ?!?!?!? padnahme ot Fiorentina, sega 4elsi, da ne govorim za tova 4e ne sme bili nito edin ot malko po silnite otbori, kato totnam ili aston vila biem samo otbor4eta kato hull ili stoke... toq Benitez pravi edni i su6i smeni postoqnno. Sre6u Fiorentina padahme ot 40ta min 2-0 a toi napravi ofanzivni smeni 4ak sled 75ta min, a ne moje i da stava duma za tova 4e puska tiq Lucas i Insua gorkite sa tolkova nekadurni 4e nqma nakude pove4e a toi produljava da gi puska titulqri kato 4eli go pravi naro4no. Dano skoro da go izgonqt, po dobre da napravim edin slab sezon i da mahnat rafata otkolkoto da napraim ne6o sredno kato 2 ili 3to mqsto i 1/8 ili 1/4 final na shampionska liga i toq Benitez da produljava da si pravi ta6ak s otbora :evil: zadurja sa toq benitez samo zaradi tova 4e ze shampionskata liga o6e 1viq si sezon v liverpool ne moje da leji na stari lavri tolkoz vreme... sorka 4e ne pi6a na kirilica ama mi e **** ne6o flex typa :S

Върни се в “Ливърпул”