Ливърпул- Уест Хям Юнайтед (07.04.13 г. ,, 15:30 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Ливърпул- Уест Хям Юнайтед (07.04.13 г. ,, 15:30 ч.)

Мнениеот Alonso_Massa » 07 апр 2013 18:21

we are the champions написа:
Alonso_Massa написа:Абе защо когато Суарез играе слабо, никой нищо не казва, а когато някой друг футболист изиграе слаб мач всички му се нахвърлят??? 2-3 минутки преди края Суарез, където стреля от почти нулев ъгъл, Енрике беше в голова позиция му правеше половин час знаци да му даде, ама не той нашия реши да се лакоми и айде ъглов удар... И какво направихме от този ъглов удар??? Нищо!!! Айде търсете вината там където е! ;)

Миналата седмица ви казах нещо май,май ще се окажа прав ;)

Абе ъпсърд да не играе нарочно!!! Просто не е такъв човек! Не му се получи играта просто, ама за повече от вас той отново е бил на висота и Роджърс или играчите около него са му виновни за слабата игра... Ами айде веднъж го преглътнете и кажете: "Да Суарез игра слабо и заради лакомията му не взехме мача"...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 апр 2013 18:22

suareshampion написа:
john barnes написа:всеки си знае,аз съм ЗА смяната на лебеда-средняк!

Ти си за смяната ,но аз не съм за смяната. Харесва ми да гледам тоя нападателен футбол .
Средняк несредняк.. ще го гледаш още дълги години в Ливърпул . :)

Ей и аз да се съглася веднъж с теб! :) :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 апр 2013 18:25

Alonso_Massa написа: "Да Суарез игра слабо и заради лакомията му не взехме мача"...

Ами той по принцип си е такъв футболист.Той именно заради това изобщо не е за върха на нападението и сам.В ЛЕ си отпаднахме именно заради пропуските му.Изключителен футболист според мен е,но му трябва човек до него.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 07 апр 2013 18:29

styopa написа:
Alonso_Massa написа: "Да Суарез игра слабо и заради лакомията му не взехме мача"...

Ами той по принцип си е такъв футболист.Той именно заради това изобщо не е за върха на нападението и сам.В ЛЕ си отпаднахме именно заради пропуските му.Изключителен футболист според мен е,но му трябва човек до него.

Така е! Ама повечето на Брендо скачат... В този мач специално Суарез можеше 2 пъти да подаде на съотборник от където ставаше гол! Имаше и още няколко такива положения, но пък чак 100% не бяха.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 07 апр 2013 18:30

този мач е ясен като бял ден - имаше 2 групи в Ливърпул

1. Тези които разиграваха зад центъра , на центъра и малко пред центъра и просто сякаш си подаваха топката за да убиват време и да изпълняват на БР тактиката сякаш водим в резултата и те пичовете забравиха че имаме хора в атаката които чакат да вкарат гол и че идеята е да водим в резултата а не просто да идем да подадем 324234 топката и да си идем вкъщи. това са Лукас, Джерард , Агер, Каръгър, и Хендо, тук единствено Джерард се опитваше да прави прословутата връзка с нападението, а много странно и необичайно Кара се включи 3,4 пъти успешно в атаките, а Агер потърси изненадата с 2 удара които показваха че изнемогваме пред това да създадем чисто голове положение

2. Тези които си казаха: "Аз имам класата качествата и техниката за да надиграя сам чуковете" - Коутиньо, Енрике, Суарез, Стъридж, и Джонсън. - те сякаш се опитваха да докажат нещо или да се докажат на някого, да вземат славата за себе си - напълно необяснимо на фона на това че предните мачове те бяха повече от полезни и правеха точно това което трябва и се изисква от тях

естествено даунинг и асаиди няма как бъдат оценени защото и двамата еднакво малко време поиграха и нямаше как да покажат каквото и да е било то добра или лоша игра. а рейна почти нямаше работа

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 07 апр 2013 18:45

Alonso_Massa написа:
styopa написа:

Така е! Ама повечето на Брендо скачат... В този мач специално Суарез можеше 2 пъти да подаде на съотборник от където ставаше гол! Имаше и още няколко такива положения, но пък чак 100% не бяха.

Ами нормално.Брендо така си е построил играта,че да е почти зависим от това дали му върви мача на Суарез или не.Ние този сезон си започнахме сезона с всичко на всичко един нападател и един Борини.. който в малкото си мачове си беше като цяло на крилото.Бяхме я докарали... Шелви да е център нападател.
От доста време си ни е проблем не създаването на положения,а вкарването на голове.Според мен това си е от основните грешки на Брендо,че изобщо не реши това... а като цяло си го задълбочи даже.Ние основно заради това и сме си отбор от средата на класирането.

suareshampion написа:
john barnes написа:всеки си знае,аз съм ЗА смяната на лебеда-средняк!

Ти си за смяната ,но аз не съм за смяната. Харесва ми да гледам тоя нападателен футбол .
Средняк несредняк.. ще го гледаш още дълги години в Ливърпул . :)

Едва ли.Даже и да му дадат още една година(което хич не е сигурно).. за следващата не вкара ли отбора в ШЛ.. пиши го бегал.Като гледам другите отбори и това което е свършил до сега.. шансовете не изглеждат хич добри.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 07 апр 2013 18:45

Други започнаха да хейтват и по Суарес, че бил направил слаб мач. Не може да ви се угоди на вас, цял сезон ни носи на гърба си, основен голмайстор, голмайстор и на Висшата лига, обаче бил направил слаб и посредствен мач. Не го е срам! Веднага на клада!

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 07 апр 2013 19:17

liverpool96 написа:Други започнаха да хейтват и по Суарес, че бил направил слаб мач. Не може да ви се угоди на вас, цял сезон ни носи на гърба си, основен голмайстор, голмайстор и на Висшата лига, обаче бил направил слаб и посредствен мач. Не го е срам! Веднага на клада!

Суарез не игра добре в тоя мач,това е!
Колинс не му остави никакви шансове,а малкото които имаше той пропиля. ;)
Факт е,че уругваеца прави изключително силен сезон,но днес игра слабо.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 07 апр 2013 19:25

liverpool96 написа:Други започнаха да хейтват и по Суарес, че бил направил слаб мач. Не може да ви се угоди на вас, цял сезон ни носи на гърба си, основен голмайстор, голмайстор и на Висшата лига, обаче бил направил слаб и посредствен мач. Не го е срам! Веднага на клада!

Да пише Тема за Луиз Суарез и сезона му? Темата е за Ливърпул - Уест Хям за това хората си обсъждат мача!
Суарез; Котиньо и Стъридж заедно на терена не могат да играят! Просто лакомията става все по голяма и по тази причина Хендерсън Лукас и Джерард се откъснаха от нападението защото който от тези тримата пипнеше топката просто все едно играеше с конуси. Колинс им показа как се играе в защита. Не само Суарез можеше да подаде на свободен футболист и други имаше и сякаш проблема за вкарването на головете и за решаващия пас преди него идва предимно от това че всеки гледа сам да завърши атаката и този така важен пас се превръща в удар който е или от някакъв яко остър ъгъл или от 20-30 метра няма стопроцентови положения за нас може би на 2 3 мача има 1 чисто голово положение сам срещу вратаря или поне сам на стрелкова позиция около 10- 17 метра с празно място за завършек.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 07 апр 2013 19:45

styopa, проблемите на Ливърпул е нападението започнаха миналия сезон, благодарение на любимеца ви Далглиш. Роджърс разкара част от утрепките му и малко по малко играта в нападение потръгна и сме вкарали с 12 гола повече, отколкото през целия изминал сезон! Как Роджърс си е задълбочил проблемите в атаката, не зная. Оставям спецовете да ми го разяснят този толкова сложен въпрос :)

Върни се в “Ливърпул”