ger4o написа:Още ли вярвате , че с този глупав треньор можем да постигнем нещо ??????

И защо да не можем просто лятото ще трябва да се вземат 2-3 ма по класни защитници (Карагър ни остава Шкъртел там нещата са 50 на 50 може да го продадем може и да остане Коатес 100 процента си заминава)Рейна мисля ,че ще си остане колкото и да ни е неприятно ама той напоследък показва доста добри изяви....

вземат ли се класни защитници да спрем да правим глупости както двата мача с Сити и мача с Арсенал в Лондон мисля ,че отбора ще тръгне доста на горе или искаш е като при Кени цял сезон да си центрираме топката .... само виж колко гола имаме вкарани миналия сезон и колко имаме сега проблема е там ,че миналия сезон бяхме с една от най добрите защити в ВЛ а сега отзад сигурно и ''скрита сила мъдрево''може да ни вкара гол с тези грешки в защитата мисля ,че с заминаването на Карагър и евентуално Шкъртел всичко ще се нареди
Сега малко за Брендан млад мениджър който според мене си върши работата идеално (с изключение на точно два мача втория мач с Зенит тогава при 3:1 играта вървеше идеално ...и той направи тези меко казано глупави смени... а за втория мача с Арсенал в Лондон просто при 2:0 не може така да изпуснем такъв важен мач и тогава грешката беше изцяло негова)ама за сметка на това самия той обърна мача срещу Вила .... и този с Тотнъм като пусна Алън да всички почнахме да се питаме каква е тази смяна ама Алън повлия доста на мача и беше един от хората които помогнаха да обърнем мача....

нещо което при Краля няма няма как да стане...забележи играта на Даунинг и на Хендерсън при краля и виж сега как играят според мене едва ли е така от въздуха си промениха играта....
Спирам се ,че написах цяла библия....