Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Астън Вила - Ливърпул (31.03.2013 г. ,, 15:30 ч.)

Мнениеот ralka_levskarka » 01 апр 2013 23:22

ger4o написа:Още ли вярвате , че с този глупав треньор можем да постигнем нещо ?????? :?:

Защо пък да не можем? Отбора започна да се сработва и нападението ни е на второ място във ВЛ (отбелязани голове). Просто трябваше време, ако го оставят и другият сезон ще е различно, само трябва да се освежат нещата в дефанзивен план. Ливърпул играе добре и това е видно.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 02 апр 2013 12:28

ger4o написа:Още ли вярвате , че с този глупав треньор можем да постигнем нещо ?????? :?:

И защо да не можем просто лятото ще трябва да се вземат 2-3 ма по класни защитници (Карагър ни остава Шкъртел там нещата са 50 на 50 може да го продадем може и да остане Коатес 100 процента си заминава)Рейна мисля ,че ще си остане колкото и да ни е неприятно ама той напоследък показва доста добри изяви....:) вземат ли се класни защитници да спрем да правим глупости както двата мача с Сити и мача с Арсенал в Лондон мисля ,че отбора ще тръгне доста на горе или искаш е като при Кени цял сезон да си центрираме топката .... само виж колко гола имаме вкарани миналия сезон и колко имаме сега проблема е там ,че миналия сезон бяхме с една от най добрите защити в ВЛ а сега отзад сигурно и ''скрита сила мъдрево''може да ни вкара гол с тези грешки в защитата мисля ,че с заминаването на Карагър и евентуално Шкъртел всичко ще се нареди
Сега малко за Брендан млад мениджър който според мене си върши работата идеално (с изключение на точно два мача втория мач с Зенит тогава при 3:1 играта вървеше идеално ...и той направи тези меко казано глупави смени... а за втория мача с Арсенал в Лондон просто при 2:0 не може така да изпуснем такъв важен мач и тогава грешката беше изцяло негова)ама за сметка на това самия той обърна мача срещу Вила .... и този с Тотнъм като пусна Алън да всички почнахме да се питаме каква е тази смяна ама Алън повлия доста на мача и беше един от хората които помогнаха да обърнем мача.... :) нещо което при Краля няма няма как да стане...забележи играта на Даунинг и на Хендерсън при краля и виж сега как играят според мене едва ли е така от въздуха си промениха играта....
Спирам се ,че написах цяла библия.... :mrgreen:

Потребителски аватар
ger4o
Контакти:

Мнениеот ger4o » 03 апр 2013 20:06

Този мач (с Вила) трябваше да го вземем с двуцифрен резултат , а не да треперим до последната минута да не ни изравнят. Още в 50тата мин. трябваше да замени Коатиньо с много по офанзивния Стъридж , а не в 77та да го заменя със Стърлинг - танто за кукуриго (ако знаете кво значи този лаф). Ами последните минути когато Вила натиснаха идиота не се ли сети , че може да направи две смени - спестяваш две минути и разбиваш моментния подем и ентусиазма на противника.... И говорим само за един мач с калпав противник , ами ако започнат да ни пресират и край .... сваляме гащите.... Пълен глупак е! Може и да има някакви идеи (за които загатват Карата и Стиви) , но само в тренировъчния процес , а на нас ни трябват в самият мач ,в напрегнати ситуации да може да реагира , а той почти във всяка среща сътворява само идиотщини.... Ето затова казах , че не виждам успехи в близко бъдеще с него ;)
P.S. Дай Боже , да съм лош пророк , че вече наистина ми писна от тъпотии около любимият ми отбор.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 03 апр 2013 20:27

Ти като си такъв разбирач, защо в момента пишеш във форума а не водиш някой отбор ?
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 03 апр 2013 20:30

ger4o, защо вместо да се оплакваш, не се радваш на победата ;) :? :shock:
Офтопик:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 апр 2013 21:49

ger4o написа:Този мач (с Вила) трябваше да го вземем с двуцифрен резултат , а не да треперим до последната минута да не ни изравнят. Още в 50тата мин. трябваше да замени Коатиньо с много по офанзивния Стъридж , а не в 77та да го заменя със Стърлинг - танто за кукуриго (ако знаете кво значи този лаф). Ами последните минути когато Вила натиснаха идиота не се ли сети , че може да направи две смени - спестяваш две минути и разбиваш моментния подем и ентусиазма на противника.... И говорим само за един мач с калпав противник , ами ако започнат да ни пресират и край .... сваляме гащите.... Пълен глупак е! Може и да има някакви идеи (за които загатват Карата и Стиви) , но само в тренировъчния процес , а на нас ни трябват в самият мач ,в напрегнати ситуации да може да реагира , а той почти във всяка среща сътворява само идиотщини.... Ето затова казах , че не виждам успехи в близко бъдеще с него ;)
P.S. Дай Боже , да съм лош пророк , че вече наистина ми писна от тъпотии около любимият ми отбор.

герчо ,сменяй спорта :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”