Саутхямптън - Ливърпул (16.03.2013 г. ,, 17:00 ч. )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Саутхямптън - Ливърпул (16.03.13 г. ,, 17:00 ч. )

Мнениеот LFC1892 » 19 мар 2013 22:58

Аз не мисля, че нашите играчи не се раздават на макс всеки един мач. На мен ми е по-чудно как успява да постигне едно постоянство, отборът да не изпада в дупки и да печели и мачовете, в които не заслужават да вземат трите точки. И май май отговорът е класа.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 19 мар 2013 23:08

Проблемите за това надъхване което е нужно на отбора е предимно в слабите сезони още от последния на Рафа. После беше Рой и след това Кени сега и Брендън и се забелязва една много лоша тенденция, че сякаш това не е Ливърпул. Историята на клуба не помага дори напротив тежи на сегашните играчи дори и капитана ни не е това което беше. Нито един от тези мениджъри не можа да върне стария Ливърпул този който като излезеше в мач независимо от противника мачкаше и с играта си казваше ние сме Пул знаете ли кои сме ние ще ви смачкаме през целите тези 4 последни години отбора играе предимно да не загуби мача, а не да го спечели. Рафа изгуби контрола над отбора просто вече нямаше вяра към него от страна на играчите. Рой не беше треньора за голям отбор той нямаше нито самочувствието нито умението да възвърне духа в отбора. И дойде ред на легендата Далглиш при който единствено се видя някаква наченка на вяра на хъс за победа но тя беше само 3-4 месеца веднага след назначението му след това дойдоха играчи, които нямаха самочувствие играчи играли в отбори на които основната им цел е да останат в елита и да промениш тях да накараш един човек вярвал в едно да вярва в друго е много трудно и това си личи. Далеч по лесно беше със старите футболисти Джерард Торес Мейрелеш Макси Кайт дори и Спиъринг. След това идва ред на Брендън който все още не е казал последната си дума искрено се надявам той да е човка, който ще помогне духът на Анфийлд да се завърне да се завърне това, което е донесло на отбора толкова големи мигове и на нас феновете разбира се. Много добре се вписват в тази насока играчи като Стъридж и Суарез особено втория мен доста често ме дразни със самочувствието си, но това е нужно на отбора за напред такъв тип играчи вярващи във себе си.
И най- големия проблем заради който не се получава надъхването отново идва от външните хора тези които по никакъв начин не се свързват с него, защото те са основния фактор. За тях Ливърпул е едно умряло куче с което се гаврят всички говорят с лошо. Хейтъри това е това са те !

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 19 мар 2013 23:20

liverpool96 написа:
LFC1892 написа:
9lives написа:Според мен не е проблема, че играчите не играят добре а по - скоро парите дадени за тях. Реално на мен 35 милиона ми се струват много за Хендо, Даунинг и Керъл заедно камо ли за един от тях. Грешката на краля беше, че държеше на англичани(което автоматично им вдига цената, а реално като играчи Англия не блести с много таланти), които имаха един добър сезон, което реално не означава нищо. Ето сега примерно звездата на този сезон е Мичу. Млад играч купен за нищожни пари а сега струва 10 пъти повече, но дали следващия сезон изобщо ще премине границата на 10 гола никой не знае. И ето пак стигаме до темата за постоянство как може да искаме постоянство от хора които имат един силен сезон ?

Ами има резон в думите ти, но като погледнеш играчите, с които САФ ги прави шампиони и излиза, че тази теория яко издиша, тъй като повечето им играчи са взети точно от такива отбори от Англия.

Тук идва факторът "мениджър". Мисля, че само в Англия го има това понятие, което ще рече, че главното действащо лице не само селектира състава си, но и го подготвя за предстоящите срещи, а и сезони. Каквото и да говорим, САФ си е изпечен в професията, а и предвид реномето му е съвсем нормално играчите, играещи под негово ръководство да се раздават не на 100%, а на 1000...

Съгласен съм. Явно ни трябва треньор който както се казва да ги направи на нищо на почивката и определено САФ и Моуриньо са добри в това и се вижда, че работи.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 21 мар 2013 11:48

Виж сега, Юрген Клоп също не отиде в Борусия като един от най-добрите треньори в света, но като знае как да селектира и мотивира състава - всичко се получи. Колкото и вяра да имам в Брендо, ми изглежда мекушав да поеме силно юздите. Ван Гаал щеше да бъде перфектния, идеален пример за нас, но явно собствениците имат друго на предвид. Още по-шибано ми става като се сетя, че холандеца дори се самопредлагаше...

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 21 мар 2013 20:06

Защо мислите, че БР не ги мотивира на почивката. В 90% от мачовете през сезона, през вторите полувремена сме играли далеч по-силно, от колкото през първите. Друг е въпросът и че САФ и Моуриньо на почивката говорят на играчи като Роналдо, Перси, Руни, Ди Мария, Алонсо... , а не на Алън, Хендерсън, Даунинг, Шкъртел, Рейна. Има разлика, не мислите ли?

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Саутхямптън - Ливърпул (16.03.2013 г. ,, 17:00 ч. )

Мнениеот 9lives » 30 мар 2013 18:56

Саутхямптън прави страхотни мачове. Биха Ман Сити, Ливърпул и сега Челси... не можем да кажем, че сме слаби при положение, че шампиона на лигата и победители от ШЛ падат от този тим.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Върни се в “Ливърпул”