Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Манчестър Сити - Ливърпул (03.02.2013 г. ,, 18:00 ч.)

Мнениеот Red_Neck » 05 фев 2013 13:06

Karsa Orlong написа:
Red_Neck написа:Знам, че повечето от вас са афектирани от грешката на Рейна, но според мен повечко пари през лятото ще се хвърлят за типичен плеймейкър.
Т.е. вратарският пост не е приоритет ... поне за момента. В посоката в коят овърви отбора нуждите / лично мнение / са:
1. Плеймейкър /тип Модрич, Мата или Снайдер/ - няма чак толкова много на пазара така, че Брендън ще трябва да се бръкне. Ако Коутиньо се запази от травми и успее да се наложи до края на сезона, може и да не се наложи, но аз лично се съмнявам. Той е по-скоро опция след 2-3 години.
2. Централен защитник - Агер и Шкъртел имат нужда от сериозна конкуренция. Често допускат глупави грешки, които ни струват точки.
3. Краен защитник, за предпочитане да може да играе на 2-та фланга - аз лично не съм впечатлен от Хосе Енрике, а Джонсън като че ли стигна максимума си.
4. Вратар - прогнозирам, че ако Валдес не подпише нов договор с Барса ще отиде в МЮ. Дали обаче тогава САФ ще реши да се раздели с Де Хея и ако ... колко би струвал?
Класа на всеки един от тези постове струва доста пари!

Едва след тунинг в тези зони може да очакваме нещо повече от топ4.

Само с 4 не съм съгласен. Първо, че САФ не е тъпак да вземе точно Валдес, а и Де Хея също е доста нестабилен понякога, не би ни решил проблемите на този пост според мен. Като цяло испанците не могат да се похвалят с много качествени вратари (освен Касияс, разбира се). Освен това трансфер между Ливърпул и Юнайтед е в сферата на научната фантастика.

Идеята ми бе, че вратарският пост за сега ни е чак 3-4-а грижа.
"Теорията" Валдес - МЮ просто ми се върти в главата :) За мен лично е неразбираемо / освена ако става дума за мнооооого пари/ Валдес да се дърпа от нов договор. Щом се дърпа, кой може да му е размътил главата? Реал, Челси, Байерн,Сити - имат кинти, но са си бетон на вратата. В Италия не виждам кой може да извади заплата кой-знае по различна от Барса. Реално остават МЮ, Арсенал и ....... Ливърпул. Ние и Венгер сме си в графата "бедни /стиснати/ роднини" - т.е. остава САФ. Но пък Де Хея се развива и ако стане по-сигурен в излизанията - вземам го при нас с 300! Далеч съм от мисълта, че стареца е изкуфял толкова, но е някаква възможност. Ще поживеем, ще видим .. .. дай да влезем в топ 4, че инвестиции в ЛЕ трудно се изплащат :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 05 фев 2013 14:42

Аз пък съм убеден, че лятото ще се вземе заместник на плешивия боклук. Първо - некадърник е, това е основното. Второ - взима космическа заплата и трето - дърт е. Все предпоставки да се вземе млад и със сигурност по-добър вратар от тоя калъф.

Потребителски аватар
petar123
Контакти:

Мнениеот petar123 » 05 фев 2013 14:56

Red_Neck написа:
Karsa Orlong написа:
Red_Neck написа:Знам, че повечето от вас са афектирани от грешката на Рейна, но според мен повечко пари през лятото ще се хвърлят за типичен плеймейкър.
Т.е. вратарският пост не е приоритет ... поне за момента. В посоката в коят овърви отбора нуждите / лично мнение / са:
1. Плеймейкър /тип Модрич, Мата или Снайдер/ - няма чак толкова много на пазара така, че Брендън ще трябва да се бръкне. Ако Коутиньо се запази от травми и успее да се наложи до края на сезона, може и да не се наложи, но аз лично се съмнявам. Той е по-скоро опция след 2-3 години.
2. Централен защитник - Агер и Шкъртел имат нужда от сериозна конкуренция. Често допускат глупави грешки, които ни струват точки.
3. Краен защитник, за предпочитане да може да играе на 2-та фланга - аз лично не съм впечатлен от Хосе Енрике, а Джонсън като че ли стигна максимума си.
4. Вратар - прогнозирам, че ако Валдес не подпише нов договор с Барса ще отиде в МЮ. Дали обаче тогава САФ ще реши да се раздели с Де Хея и ако ... колко би струвал?

Само с 4 не съм съгласен. Първо, че САФ не е тъпак да вземе точно Валдес, а и Де Хея също е доста нестабилен понякога, не би ни решил проблемите на този пост според мен. Като цяло испанците не могат да се похвалят с много качествени вратари (освен Касияс, разбира се). Освен това трансфер между Ливърпул и Юнайтед е в сферата на научната фантастика.

Идеята ми бе, че вратарският пост за сега ни е чак 3-4-а грижа.
"Теорията" Валдес - МЮ просто ми се върти в главата :) За мен лично е неразбираемо / освена ако става дума за мнооооого пари/ Валдес да се дърпа от нов договор. Щом се дърпа, кой може да му е размътил главата? Реал, Челси, Байерн,Сити - имат кинти, но са си бетон на вратата. В Италия не виждам кой може да извади заплата кой-знае по различна от Барса. Реално остават МЮ, Арсенал и ....... Ливърпул. Ние и Венгер сме си в графата "бедни /стиснати/ роднини" - т.е. остава САФ. Но пък Де Хея се развива и ако стане по-сигурен в излизанията - вземам го при нас с 300! Далеч съм от мисълта, че стареца е изкуфял толкова, но е някаква възможност. Ще поживеем, ще видим .. .. дай да влезем в топ 4, че инвестиции в ЛЕ трудно се изплащат :)

Все си мисля, че само с трансфери няма да стане - та ние и сега имаме доста добри футболисти! Просто си трябва приемственост и надграждане! В този смисъл не бива да се отричат трансферите на предходния треньор, а е по-хубаво настоящият треньор да опита и оставения му потенциал. Не всчики трансфери са сполучливи, не всички са несполучливи! Дори и Рой Ходжсън направи и добри трансфери - например Мейрелеш, беше голяма грешка на Кени да го разкара за сметка на Чарли Адам. Същото се отнася и за Брендън - най-трудно е да тръгнеш от нулата, когато все пак стъпиш на някаква основа, като че ли нещата стоят по-добре. Що се отнася до Рейна - не знам, прави и добри и потресаващи мачове. Но такива са всичките вратари на Ливърпул от времето на Рей Клемънс - най-добрия ни вратар за всички времена. Ако се търси нов вратар, най-добре според мен е да бъде немец или скандинавец, за да се адаптира по-бързо към английското първенство.

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 05 фев 2013 17:10

leoric написа:Аз пък съм убеден, че лятото ще се вземе заместник на плешивия боклук. Първо - некадърник е, това е основното. Второ - взима космическа заплата и трето - дърт е. Все предпоставки да се вземе млад и със сигурност по-добър вратар от тоя калъф.

Млад и добър вратар са оксиморон, ако питаш мен! Вратарският пост изисква доста опит, а опитът се трупа с годинки. Виж примерно един Ван Дер Сар как игра на 40 години. Ако искаш и роден пример виж Ники Михайлов какви ги вършеше като беше на 19-20. Разликата е огромна. Идеята ми е, че това е пост за един човек и не бива да се скрънзим точно за него. Вече след като се намери читав вратар, нека си вземат колкото си искат таланти, за да се развиват на спокойствие. ;)

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 05 фев 2013 19:03

leoric написа:Аз пък съм убеден, че лятото ще се вземе заместник на плешивия боклук. Първо - некадърник е, това е основното. Второ - взима космическа заплата и трето - дърт е. Все предпоставки да се вземе млад и със сигурност по-добър вратар от тоя калъф.

Възрастта му е перфектна за вратар и не е проблем при него, за другите неща си прав ;)

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 05 фев 2013 19:17

1.лятото ще скачаме за кристиян ериксен от аякс 2.скачаме за ашли уилямс 3.тука вече нямам идея 4.чу се слух за националния вратар на мексико,очоя мисля че се казва и играе във франция.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 08 фев 2013 14:54

Виждам че след мача говорите за вратарският пост и това е нормално с оглед мача който изигра Хосе Мануел Рейна .Много силно се лансира идеята за привличането през лятото на националният вратар на Мексико Гилермо Очоа играещ във френския Ф.К. Аячо. Това е един от вариантите за нов вратар.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 08 фев 2013 15:19

То това няма как да стане.

Върни се в “Ливърпул”