Karsa Orlong написа:Red_Neck написа:Знам, че повечето от вас са афектирани от грешката на Рейна, но според мен повечко пари през лятото ще се хвърлят за типичен плеймейкър.
Т.е. вратарският пост не е приоритет ... поне за момента. В посоката в коят овърви отбора нуждите / лично мнение / са:
1. Плеймейкър /тип Модрич, Мата или Снайдер/ - няма чак толкова много на пазара така, че Брендън ще трябва да се бръкне. Ако Коутиньо се запази от травми и успее да се наложи до края на сезона, може и да не се наложи, но аз лично се съмнявам. Той е по-скоро опция след 2-3 години.
2. Централен защитник - Агер и Шкъртел имат нужда от сериозна конкуренция. Често допускат глупави грешки, които ни струват точки.
3. Краен защитник, за предпочитане да може да играе на 2-та фланга - аз лично не съм впечатлен от Хосе Енрике, а Джонсън като че ли стигна максимума си.
4. Вратар - прогнозирам, че ако Валдес не подпише нов договор с Барса ще отиде в МЮ. Дали обаче тогава САФ ще реши да се раздели с Де Хея и ако ... колко би струвал?
Класа на всеки един от тези постове струва доста пари!
Едва след тунинг в тези зони може да очакваме нещо повече от топ4.
Само с 4 не съм съгласен. Първо, че САФ не е тъпак да вземе точно Валдес, а и Де Хея също е доста нестабилен понякога, не би ни решил проблемите на този пост според мен. Като цяло испанците не могат да се похвалят с много качествени вратари (освен Касияс, разбира се). Освен това трансфер между Ливърпул и Юнайтед е в сферата на научната фантастика.
Идеята ми бе, че вратарският пост за сега ни е чак 3-4-а грижа.
"Теорията" Валдес - МЮ просто ми се върти в главата