9lives написа:kadett1 написа:Не знам за Вас,но на мен ми се струва,че изтървахме 2 много силни трансфера тази зима.Муса Сисоко не го бях гледал до вчера,но само от този мач мога да кажа ,че изтървахме отличен футболист и то само за 2,5 милиона.Другия ,който ме грабна и то от нашия мач с West Ham е Мохамед Диаме.Не казвам,че са световни звезди ,но точно те ни трябват за мачовете със Стоук и други силови отбори.На мача с тях се видя,че отстъпваме тотално с физика и направо ни прегазиха след нашия гол.Коутиньо и той е дребен и пак ще имаме проблеми в средата.Минало свършено,но ме е яд ,че отбор като Нюкясъл има ,еба*ти скаутите, а ние хвърляме луди пари за недоказали се играчи.
1 мач не доказва нищо...Ако го бяхме взели пак щяхте да мрънкате какъв бил този. Арсенал имаха интерес към Мохамед Диаме, но накрая остана или клуба не го пусна, така че нищо не сме изпуснали
Дали ? Аз не виждам да имаме вариативност в състава, а се налага да сменяш схемата и стила за различните отбори.Пак ще кажа,че срещу силова игра не можем да с противопоставим успешно - пример мача с Олдъм ...