Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Арсенал - Ливърпул (30.01.2013 г. ,, 21:45 ч.)

Мнениеот styopa » 01 фев 2013 01:44

john barnes написа:изхвърли по-старите играчи,защото тъпите янки не искаха да им плащат големите заплати,ей това е истината...и макси и каут вземаха порядъчни пари за възрастта си,а и нали уж подмладяваме отбора?

Е това са неща.. дето само можем да ги предполагаме.Честно казано.. ако Брендо е вярвал в тях и е искал да работи с тях.. не ми се вярва да ги освобождават или продадени за мининални суми.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 фев 2013 06:15

styopa написа:
john barnes написа:изхвърли по-старите играчи,защото тъпите янки не искаха да им плащат големите заплати,ей това е истината...и макси и каут вземаха порядъчни пари за възрастта си,а и нали уж подмладяваме отбора?

Е това са неща.. дето само можем да ги предполагаме.Честно казано.. ако Брендо е вярвал в тях и е искал да работи с тях.. не ми се вярва да ги освобождават или продадени за мининални суми.

За мен пък тези трансфери(Макси,Каут,Белами и сега Дж.Коул) бяха абсолютно задължителни.Това,че са опитни и могат да вкарат по два-три важни гола(като мин сезон) не е причина да им плащаме по 4-5 мил годишна заплата.Всички отбори имат такава политика за футболисти над 30 със такава заплати :!: Имахме нужда от подмладяване(почнато от Далглиш),очевадно беше.На този състав в момента(ако Енрике си върне формата от преди контузията и Глен мине вдясно) единствения голям кусур е праволинейката Стю.Вярно, че върши повече работа в деф.план,отколкото ако пуснем Котиньо(Сусо,Стърлинг) вместо него,ама е мнг зле пича откъм идеи в нападение.
П.П. А на Далглиш големия проблем беше само един-че онзи статистик му натресе А.Керъл!Като имаш такъв нападател за толкова пари ей това става :arrow: дигат му я докато му се завие свят,па той не може да я вкара докато му се завие свят...Ей и в Челси имат същия проблем-Ф.Торес,дадоха 3 чувала с пари и въпреки че не вкарва и не вкарва,вече 3ти треньор го налага ли налага...Ама това е футбола днес-безумни пари на вятъра!!!!!

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 фев 2013 06:25

Ето и една статийка в подкрепа на последните ми думи :)
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... adline-day?
И още едно име ще добавя,което по-младите със сиг не са чували ама да видим наборите ще се сетят ли с какво е известен Джанлуиджи Лентини :roll:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 фев 2013 09:56

Liverpool_EC написа:Ето и една статийка в подкрепа на последните ми думи :)
http://www.guardian.co.uk/football/blog ... adline-day?
И още едно име ще добавя,което по-младите със сиг не са чували ама да видим наборите ще се сетят ли с какво е известен Джанлуиджи Лентини :roll:

известен е с това,че се дадоха луди пари за него тогава....и накрая едно голямо НИЩО!!!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 01 фев 2013 12:45

smart написа:От къде разбра ,че Суарес е трансфер на Комоли и Кени е искал Бент само не разбрах?И да те питам с кюскане ли бихме евертън,арсенал,ман сити, мю,стоук,челси и т.н.? иначе си прав и аз къде съм тръгнал да сравнявам тоя испански паляк с момчето от бирмингам дето си отвоюва място в нац.отбор на тази възраст.Колкото за томас инс той искаше при нас да бъде постоянно титуляр,а това нямаше как да стане .Като стане въпрос за тва че кени го е продал става голяма звезда,а като искахме да го купим разправяше как тва че играел добре в чемпиъншип нищо не значело за ВЛ и ,че нямало гаранция че ще бъде добър играч.Освен това кени го молеше 9 месеца да преподпише с нов договор, обаче баща му -манафа му пълнеше главата с глупости и му казваше да не преподписва.

И като ги бихме какво? Не паднахме ли от Уигън, УБА и Фулъм у дома? Не завършихме на равно със Стоук, Суонзи, Норич и тем подобни отрепки като домакин? Не направихме ли 5 поредни загуби втората половина на сезона? Какво ми ги изброяваш тия отбори? Що не кажеш колко от тях бихме в първенството? Имаме една победа над Арсенал и 2 над Евертън. Къде ми ги броиш Сити, Стоук, манчо? Ти разлика между купи и първенство правиш ли? Не минахме ли с Роджърс рекорда на легендата за домакински победи за целия минал сезон? Не сме ли с 1 позиция над рекорда на твоя любимец от миналия сезон? Като говориш и за 100-те греди, що не погледнеш съдийските грешки, които пряко ни костваха 6-7 точки, с които щяхме да сме СЕГА в четворката без да сме постигнали невероятно безсмислените победи на твоя идол.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 фев 2013 14:18

leoric написа:И като ги бихме какво? Не паднахме ли от Уигън, УБА и Фулъм у дома? Не завършихме на равно със Стоук, Суонзи, Норич и тем подобни отрепки като домакин? Не направихме ли 5 поредни загуби втората половина на сезона? Какво ми ги изброяваш тия отбори? Що не кажеш колко от тях бихме в първенството? Имаме една победа над Арсенал и 2 над Евертън. Къде ми ги броиш Сити, Стоук, манчо? Ти разлика между купи и първенство правиш ли? Не минахме ли с Роджърс рекорда на легендата за домакински победи за целия минал сезон? Не сме ли с 1 позиция над рекорда на твоя любимец от миналия сезон? Като говориш и за 100-те греди, що не погледнеш съдийските грешки, които пряко ни костваха 6-7 точки, с които щяхме да сме СЕГА в четворката без да сме постигнали невероятно безсмислените победи на твоя идол.

Така както си го написал единственото лошо днес е съдийските грешки.Иначе бием си наред.Вървим си в класирането добре.За малко да сме в четворката.
Явно всичко ни е наред.

Liverpool_EC написа:За мен пък тези трансфери(Макси,Каут,Белами и сега Дж.Коул) бяха абсолютно задължителни.

Не съм съгласен,но всеки с мнението си.Принципно обаче за да замениш някой футболист.. трябва все да им с кого.В нашия случай.. се оставихме с някакъв такъв отбор... без абсолютно никаква скамейка.Около 15тина човека де що годе са играли професионален футбол и до там.
И на мен ми се иска да си заменя колата.. защото тази не ми харесва,но като нямам пари да си взема друга.. тази не я хвърлям.В нашия случай нещо такова се получи.
Ето друг пример Челси.Тръгнаха да подмладяват,но взеха доста стабилни млади играчи.Една промяна на състава се прави с много пари.Като нямаш пари.. си я караш както манчо с по 30 и нагоре годишни играчи.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 фев 2013 19:37

абе то хубаво я караш със 30 и кусур годишни играчи,ама нали ключът за палатката са ЗАПЛАТИТЕ ИМ? янките това им беше целта-да разкарат по-старите,вземащи големи заплати и да докарат млади,със по-ниски такива.според мен,затова се разчистиха и макси и каут и белами.щото извинявай,ама белами да ми взема 60 хилки на седмица,дъртак и със проблемни колене...а на негово място идва стъридж,който е млад,играе за същите пари и е надъхан да се докаже.каут даже мисля,че вземаше по 90 хилки на седмица,макси и той там някъде.за джо коул няма да коментирам,щото всеки знае каква набутвация стана с него.наистина в определени мачове опита им щеше да помогне,но по-добре отсега да почнем подмладяването,отколкото след 1-2 години,защото това подмладяване е неизбежно.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 01 фев 2013 20:12

john barnes написа:абе то хубаво я караш със 30 и кусур годишни играчи,ама нали ключът за палатката са ЗАПЛАТИТЕ ИМ? янките това им беше целта-да разкарат по-старите,вземащи големи заплати и да докарат млади,със по-ниски такива.според мен,затова се разчистиха и макси и каут и белами.щото извинявай,ама белами да ми взема 60 хилки на седмица,дъртак и със проблемни колене...а на негово място идва стъридж,който е млад,играе за същите пари и е надъхан да се докаже.каут даже мисля,че вземаше по 90 хилки на седмица,макси и той там някъде.за джо коул няма да коментирам,щото всеки знае каква набутвация стана с него.наистина в определени мачове опита им щеше да помогне,но по-добре отсега да почнем подмладяването,отколкото след 1-2 години,защото това подмладяване е неизбежно.

Това със заплатите общо взето са си наши разсъждения.Ние сами си се залъгваме,че едва ли не като спестим заплата от сорта на 50/90 к на трима и четирима човека.. вече едва ли не... цъфтим и вържем.
И аз съм за.. да имаме млад отбор,но не и по този начин.Защото реално тази година тръгнахме с 13 или 14 човека с професионален опит.Имаме и ЛЕ на главата си.
Поне за себе си съм сигурен.. ако Брендо е искал да задържи някой.. щеше да го направи.Просто самия той си реши така.
Стъридж за Белами.Супер,но това трябва да стане лятото.Не цяла есен да се чудим кога ще накажат Суарес и да останем без нито един нападател.Накрая да гледаме Шелви централен нападател.
Поне според мен.. такива промени на начин на игра или състав.. се правят бавно или с адски много пари изведнъж.. за да си вземеш това което ти трябва.Например Венгер.Човека доста години си изчакваше в Арсенал.. за да почне да прави промени за да изглеждат това което са днес.Докато ние тръгнахме всичко да се прави изведнъж.

Върни се в “Ливърпул”