john barnes написа:абе то хубаво я караш със 30 и кусур годишни играчи,ама нали ключът за палатката са ЗАПЛАТИТЕ ИМ? янките това им беше целта-да разкарат по-старите,вземащи големи заплати и да докарат млади,със по-ниски такива.според мен,затова се разчистиха и макси и каут и белами.щото извинявай,ама белами да ми взема 60 хилки на седмица,дъртак и със проблемни колене...а на негово място идва стъридж,който е млад,играе за същите пари и е надъхан да се докаже.каут даже мисля,че вземаше по 90 хилки на седмица,макси и той там някъде.за джо коул няма да коментирам,щото всеки знае каква набутвация стана с него.наистина в определени мачове опита им щеше да помогне,но по-добре отсега да почнем подмладяването,отколкото след 1-2 години,защото това подмладяване е неизбежно.
Това със заплатите общо взето са си наши разсъждения.Ние сами си се залъгваме,че едва ли не като спестим заплата от сорта на 50/90 к на трима и четирима човека.. вече едва ли не... цъфтим и вържем.
И аз съм за.. да имаме млад отбор,но не и по този начин.Защото реално тази година тръгнахме с 13 или 14 човека с професионален опит.Имаме и ЛЕ на главата си.
Поне за себе си съм сигурен.. ако Брендо е искал да задържи някой.. щеше да го направи.Просто самия той си реши така.
Стъридж за Белами.Супер,но това трябва да стане лятото.Не цяла есен да се чудим кога ще накажат Суарес и да останем без нито един нападател.Накрая да гледаме Шелви централен нападател.
Поне според мен.. такива промени на начин на игра или състав.. се правят бавно или с адски много пари изведнъж.. за да си вземеш това което ти трябва.Например Венгер.Човека доста години си изчакваше в Арсенал.. за да почне да прави промени за да изглеждат това което са днес.Докато ние тръгнахме всичко да се прави изведнъж.