Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 28 яну 2013 23:15

wolf написа:Според мен удариха кьоравото отвсякъде с тоя трансфер, Холтби може да не е най-постоянния играч но най-малкото е вече утвърден играч за разлика от Коутиньо. Лично мнение де, целия форум разбра че не съм фен на бразилеца :mrgreen:

Еми и аз не съм много съгласен да се купи Коутиньо за над 10 милиона, но нищо не можем да направим. Такова е положението. Остава ни само да се надяваме нещата да му се получат и да се впише в отбора.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 28 яну 2013 23:41

Alonso_Massa написа:
wolf написа:Според мен удариха кьоравото отвсякъде с тоя трансфер, Холтби може да не е най-постоянния играч но най-малкото е вече утвърден играч за разлика от Коутиньо. Лично мнение де, целия форум разбра че не съм фен на бразилеца :mrgreen:

Еми и аз не съм много съгласен да се купи Коутиньо за над 10 милиона, но нищо не можем да направим. Такова е положението. Остава ни само да се надяваме нещата да му се получат и да се впише в отбора.

не се ли разбраха за цена от 8.5 млн ? защо над 10 млн. или аз не съм разбрал правилно.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 29 яну 2013 00:05

Avrameca написа:
Alonso_Massa написа:

не се ли разбраха за цена от 8.5 млн ? защо над 10 млн. или аз не съм разбрал правилно.

12.5млн евро

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 яну 2013 00:29

Важното е да върши работа.Ако не ни върши и Асаиди ми се струва лош трансфер.. макар и да е за няколко милиона.Ако ни върши и 20 да дадем.. всички ще са доволни.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 29 яну 2013 00:38

Айде да го взимаме вече тоя Коутинъо, че ми омръзна с тая сапунка и Инс да дават 6 милиона за него и да го остават в Блекпул до края на сезона да си прожължи силния сезон който прави и да дойде при нас от лятото когато има повече турнири и мачове за да има по-голямо поле за изява и да е натрупал повече опит като титуляр и важен играч на Блекпул
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 29 яну 2013 00:45

mitko9311 написа:Айде да го взимаме вече тоя Коутинъо, че ми омръзна с тая сапунка

Ами то така или иначе след четвъртък.. както казват старите хора "кой **** ****... кака се ожени".
Поне ще приключат тия истории.

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 29 яну 2013 00:46

mitko9311 написа:Айде да го взимаме вече тоя Коутинъо, че ми омръзна с тая сапунка и Инс да дават 6 милиона за него и да го остават в Блекпул до края на сезона да си прожължи силния сезон който прави и да дойде при нас от лятото когато има повече турнири и мачове за да има по-голямо поле за изява и да е натрупал повече опит като титуляр и важен играч на Блекпул

Все едно взимаме Роналдо и Йозил. :mrgreen:

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 29 яну 2013 00:52

bobec написа:
mitko9311 написа:Айде да го взимаме вече тоя Коутинъо, че ми омръзна с тая сапунка и Инс да дават 6 милиона за него и да го остават в Блекпул до края на сезона да си прожължи силния сезон който прави и да дойде при нас от лятото когато има повече турнири и мачове за да има по-голямо поле за изява и да е натрупал повече опит като титуляр и важен играч на Блекпул

Все едно взимаме Роналдо и Йозил. :mrgreen:

Много си прав страшна сага за 20 годишен талант резерва на Интер и Инс май вече на 21 също талант играе в 2-ра дивизия на Англия и 2-мата взети заедно не струват повече от 18-20 милиона паунда което за отбор като Ливерпул не трябва да е никак трудно за постигане на сделка за седмица някъде, иначе не казвам, че са слаби играчи, обаче това не е като трансфера на Суарес или някаква друга световно известна звезда, че да се бави толко много време......Просто свикнаха да ни искат повече пари и сме си куци в трансферна гледна точка и ще си чакаме надлъгването за всяка жълта стотинка да продължи до края на трансферния прозорец
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bobec
Контакти:

Мнениеот bobec » 29 яну 2013 01:27

mitko9311 написа:Много си прав страшна сага за 20 годишен талант резерва на Интер и Инс май вече на 21 също талант играе в 2-ра дивизия на Англия и 2-мата взети заедно не струват повече от 18-20 милиона паунда което за отбор като Ливерпул не трябва да е никак трудно за постигане на сделка за седмица някъде, иначе не казвам, че са слаби играчи, обаче това не е като трансфера на Суарес или някаква друга световно известна звезда, че да се бави толко много време......Просто свикнаха да ни искат повече пари и сме си куци в трансферна гледна точка и ще си чакаме надлъгването за всяка жълта стотинка да продължи до края на трансферния прозорец

Еми така е, като се дават луди пари за футболисти от сорта на "този, който не бива да бъде назоваван" (Керъл ест.), Даунинг и Хендерсън (макар, че напоследък почнаха да се разиграват, но са далеч от цената, за която ги взехме).

Върни се в “Ливърпул”