Стоук Сити - Ливърпул (26.12.2012,, 21:45)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Стоук Сити - Ливърпул (26.12.2012,, 21:45)
Голяма драма е направихте тази загуба ...
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Avrameca написа:Голяма драма е направихте тази загуба ...
Какво очакваш от фенчета,отпреди 5-6 години? Те милите не са вникнали във идеята ЛИВЪРПУЛ,за да правят съпорт!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Liverpool forever_95 написа:john barnes написа:Liverpool forever_95 написа:Ами вече не сме топ клуб, жалки сме, нещастници сме, бие ни който ни хване...ЛЪЖА ЛИ Е?
Аз откакто съм им фен, съм гледал 2 силни сезона (2007/08 и 08/09) и останалите 4 (включително и този) са посредствени..писна ми вече, малоумни са Ливърпул, да...и що да съм за "убиване", като е така? Този клуб се състои от играчи, на които им е през оная работа за Ливърпул, мениджър, който няма манталитет и не може да вдъхне респект, собственици, които имат кухи манерки на раменете си и нормално, заради всичко това страдаме ние феновете...Как може да губят толкова мачове? Как може да позволят такова развитие на мача със Стоук, след като повеждаме във 2-рата минута, а на Британия трябва да се бориш здраво...е голяма борба, с малко се отървахме честно казано, можеха поне още един гол да ни вкарат. На никого не му пука за мен и теб, вземат си парите хората и как е свършил мача...през фара им е. Затова недоволствам и ще недоволствам, защото вече и футболистите вземат ФК ЛИВЪРПУЛ за тръмплин към по-големите отбори, а не за най-големия отбор, за най-високото стъпало. Затова храня наред всичко и всички. Футболистите заради нехайното отношение спрямо клуба и разхождането на червената фланелка всеки мач и собствениците и мениджърите, които допуснаха клубът ни да се превърне в СРЕДНЯК.
И стига с това ТОП 4. Ливърпул трябва да се бори винаги за титла!!! Ама нашите цели винаги са си малки бе, какъвто превърнаха и клуба ни...да не говорим, че даже и ТОП 4 не можем да хванем, ка моли за титла. Дотам ни докараха, че да се радваме на кирливото 4-то място, де'т даже и медал не дава. И на всичкото отгоре големите потърпевши от цялата бакия в клуба, която се простира от горните етажи, та чак до футболното игрище...сме ние феновете, на които им пука за тоя отбор. Ние, де'т дерем гърла всеки мач и даваме всичко за този отбор.
КУР ЗА МЪРШИТЕ В ЛИВЪРПУЛ!!!
дай сега като не сме топ клуб и веднага да нареждаме...то тъй е най-лесно.ти явно си станал фен заради истанбул 2005г.няма как един отбор постоянно да е на върха,да печели титли и купи.НЯМА ТАКЪВ ОТБОР,запомни го от мене.всеки има възходи и падения и за теб ще е най-безболезнено докато си още пубер,да смениш отбора.сега поне има доста голям избор на новоизлюпени отборчета,със милиардерчета шефчета.хем и в даскалото ще си модерен и ще те харесват момичетата...
Започнах да се паля по отбора от 2007/08, но тогава им гледах малко мачове...от 2008/09 вече им станах фен и така до ден днешен. 2 силни и 4 слаби сезона и само Карлинг Къп видях как вдигаме...
Това за момичетата е абсолютна тъпотия, не смятам да я коментирам кой знае колко. Мога да направя да ме харесват както аз си реша!
Значи нищо не си видял, лапешка работа
Dzheff написа:Колкото до парите и "ключа към нашия успех" съм с две ръце "за" това което казваш. Докато тези и подобни на тях мошеници, наричащи играта "сокър", са собственици на ФК Ливърпул нищо добро не ни чака дори и да ни поеме треньор, който е по-добър от Шенкли, Пейсли, Клъф и Фъргюсън взети заедно. За съжаление това са реалностите в съвременния футбол. Не друго, а точно факта че подобни индивиди са собственици и на най-големия ни съперник е причината на тях също да им предстои западане след предстоящото оттегляне на легендарния им мениджър.
Изключително спорна тема.Какъв път да се подхване.
От една страна хич не е лош пътя на Арсенал например.С такава политика поне мога да бъда спокоен,че след десетина години пак ще сме в играта.Докато например Челси или Сити.. я ги има,я не.Там са прекалено зависими от собствениците си.Наливането на пари не винаги е най-доброто решение.Историята ни го показа с Лийдс.От топ отбор.. отиде да играе по селата.При положение,че тогава такива бяха времената... в ПШ беше хубав шампионат,но с два или 3 стабилни отбора.Не чак такава конкуренция.Не е чак толкова трудно с що годе добър отбор да влезеш в ШЛ.
Един Сити в момента дава влизо милион паунда седмично само за нападателите си за заплати.Утре си заминават собствениците(както се получи в Малага)и изпадат в трета глуха(не им го пожелавам,но това са реалностите).Един Челси се управлява еднолично.Те там треньор нямат.. трансфери правят.
- Karsa Orlong
- Контакти:
styopa написа:Dzheff написа:Колкото до парите и "ключа към нашия успех" съм с две ръце "за" това което казваш. Докато тези и подобни на тях мошеници, наричащи играта "сокър", са собственици на ФК Ливърпул нищо добро не ни чака дори и да ни поеме треньор, който е по-добър от Шенкли, Пейсли, Клъф и Фъргюсън взети заедно. За съжаление това са реалностите в съвременния футбол. Не друго, а точно факта че подобни индивиди са собственици и на най-големия ни съперник е причината на тях също да им предстои западане след предстоящото оттегляне на легендарния им мениджър.
Изключително спорна тема.Какъв път да се подхване.
От една страна хич не е лош пътя на Арсенал например.С такава политика поне мога да бъда спокоен,че след десетина години пак ще сме в играта.Докато например Челси или Сити.. я ги има,я не.Там са прекалено зависими от собствениците си.Наливането на пари не винаги е най-доброто решение.Историята ни го показа с Лийдс.От топ отбор.. отиде да играе по селата.При положение,че тогава такива бяха времената... в ПШ беше хубав шампионат,но с два или 3 стабилни отбора.Не чак такава конкуренция.Не е чак толкова трудно с що годе добър отбор да влезеш в ШЛ.
Един Сити в момента дава влизо милион паунда седмично само за нападателите си за заплати.Утре си заминават собствениците(както се получи в Малага)и изпадат в трета глуха(не им го пожелавам,но това са реалностите).Един Челси се управлява еднолично.Те там треньор нямат.. трансфери правят.
Аз не искам да ставаме чак като Сити или Челси, но тъжната реалност в момента е, че не можем да си позволим да купим нито един играч от световна класа. За последните няколко години сме привлекли само един Суарес, който отговаря на това определение, но имахме късмета, че играеше в първенство, където заплатите не са високи и преминаването му в който и да е отбор от Англия би било крачка напред в кариерата му. Ако се подвизаваше вече някъде на Острова или в Испания - никакъв шанс за него. Съперниците ни все успяват по някакъв начин да привлекат по 1-2 през лятото, че даже понякога и през зимата и ето как година след година постепенно между нас и тях разликата става все по-голяма. Челси може да се управлява еднолично, но се печелят трофеи и феновете са доволни. В крайна сметка и ние това искаме. Едва ли някой тъжи, че Абрама се е набутал със 70 милиона за неустойки на мениджъри, след като резултати все пак налице има. А и дори да реши да се оттегли един ден, дотогава Челси ще се е превърнал в една сериозна институция в европейския футбол и кандидат - купувачи все си мисля, че ще се намерят. Може и да си прав де, но на мен като цяло идеята ми беше, че дори след 10 години Челси и Сити да не са това, което са днес, то други отбори ще са на тяхно място и благодарение на доброто си финансово състояние пак ще са пред нас. Докато ние с налаганата в момента политика повече от 4-то място трудно можем да постигнем ...
Karsa Orlong написа:Докато ние с налаганата в момента политика повече от 4-то място трудно можем да постигнем ...
Напротив.Даже и този сезон зона ШЛ не е чак толкова невъзможно.
Принципно за мен ни трябва два или три сезона да влезем в зона ШЛ.Направим ли го това ... не е чак толкова трудно следващата крачка.. да влезем в битката за титлата.
Предния сезон реално бяхме много близо до зона ШЛ.До преди скандалите със Суарес.. ние си вървяхме около тази зона.Този сезон направихме големи простотии през лятото,но да се надяваме да ги компесираме през януари.Даже и да не влезем там.. поне ЛЕ да спечелим за мен няма да е толкова отвратителен сезона.
Другото което е.. чисто футболно трябва Брендо да изчисти някой неща(естествено дали чрез нови футболисти.. дали с тези.. той си решава).Вече два сезона създаваме по страшно много положения,а имаме минимална реализация.Другото което е.. два сезона да сме обърнали може би максимум два или три мача.Получим ли първи гол доста странно намаляме оборотите.