Анжи - Ливърпул (8 Ноември : 19:00)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Re: Анжи - Ливърпул (8 Ноември : 19:00)

Мнениеот Liverpool_EC » 09 ное 2012 02:30

LordSirAlexFerguson написа:Най-очаквана загуба за вечерта предвид играчите, които БР закара в раша. Не е биг дийл. Ливърпул стоя що годе добре на терена и с малки проблясъци, но без идея как да вкара гол...всъщност нищо ново за Ливърпул. Наскоро в едно интервю Рудолфо Борел (треньора на младежите-старша, подготвил за големия футбол играчи като Меси, Фабрегас и Пике) каза, че всички младежи на Пул са технични и добри в краката, но не всички са добри в главата...Младежите ви са добри, ама май само като играят с други младежи...Понеже са добри в краката. Обаче когато дойде момента на истината, т.е. сериозни отбори с опитни играчи, "главата" им не ги слуша. Но все пак поздравления за куража на БР да заведе тия момчета. В тоя студ и на тоя терен не му трябва да води титулярите, така или иначе. Чакаме да видим кво ще измислите срещу Челси, но като го знам какъв е "тактик" съм умерен песимист,дано да открадните нещо от челси... :arrow:

СърГнусен,горди скаузаре!!!!
Черпя с безброй галони Джак за 4я и 5я КЕШ на мърси, дюд :lol:
По мои изчисления към май 1984 сме постигнали в Ойропа,повече отколкото вие и 30г след това...та за какви ойро битки говориш,скаузаре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Който има 3 КЕШ-а да се пъне в ШЛ-ние обиграваме младежите за 6тия КЕШ,дюд!!!
Мърси закри сокъра на галактическо ниво,както аз закривам тази безсмислена тема за този безсмислен мач пълна с безсмислените ти коментари :lol:
П.П. като гледам в неделя си за мърси,стари скаузаре-не можеш да скриеш ливъра в теб,колкото и глупав аватар да си сложиш :!:

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 09 ное 2012 10:28

Йънг Бойс си свършиха работата и сме 2-ри.Така , че тази загуба не се оказа толкова фатална :) гледаме напред ! Y.N.W.A :!:
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 09 ное 2012 10:31

Avrameca написа:Йънг Бойс си свършиха работата и сме 2-ри.Така , че тази загуба не се оказа толкова фатална :) гледаме напред ! Y.N.W.A :!:

Да,сега при съвсем очаквана и лесна победа срещу тях се класираме ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 09 ное 2012 10:34

x-ekutor написа:
Avrameca написа:Йънг Бойс си свършиха работата и сме 2-ри.Така , че тази загуба не се оказа толкова фатална :) гледаме напред ! Y.N.W.A :!:

Да,сега при съвсем очаквана и лесна победа срещу тях се класираме ;)

бием ги тях и вземаме точка в Италия и сме вън от групата :)
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 09 ное 2012 16:34

бием йънг бойс,а анжи ако не загуби от удинезе като домакин-излизаме от групата,заедно със тях.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 09 ное 2012 17:54

john barnes написа:бием йънг бойс,а анжи ако не загуби от удинезе като домакин-излизаме от групата,заедно със тях.

Да и аз съм на мнение,че ще си решим класирането още на Анфийлд.Анжи няма как да загуби в Русия.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Ливърпул”