FT: Ливърпул 1 - 0 Анжи (25 Октомври | 22:05 )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fearless for lfc

Re: Ливърпул - Анжи (25 Октомври | 22:05 )

Мнениеот fearless for lfc » 26 окт 2012 00:15

Вече имаме достатъчно избор кой да играя като ляв бек, отбора има избор в средата (Шахин трябва да остане за постоянно), крилата са идеални (Асайди направи много добър мач) , остава да се вземе класна 9-тка. Все още се чудя къде спа Б.Р. цяло лято :?: .
В неделя трябва да вземем и 3т. от Евертън :roll: .

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: FT: Ливърпул 1 - 0 Анжи (25 Октомври | 22:05 )

Мнениеот Karsa Orlong » 26 окт 2012 00:21

Аз пък съм доволен от днешния мач. Нямаше много острота в атака, но това си е нормално - всички знаем, че нямаме изявен реализатор, Суарес направи слаб мач, трябваше Шелви да му помага по - активно, но все още му е много на приливи и отливи играта и днес не му се получи. Като прибавим към всичко това слабата форма на Джерард и става ясно кое, как и защо. Асаиди беше страхотен, но само с него не става. Иначе аз искам да отбележа някои позитиви от мача - страхотен Шахин в дефанзивен план, много добър мач на двойката централни защитници и феноменален Уиздъм от дясно. Левият ни бек също игра много добре и нямам предвид Джонсън :lol: Джоунс изглеждаше сигурен, макар че нямаше много работа и ако Роджърс продължи да пуска като титуляри намиращите се в по-добра моментна форма и не робува на имена не виждам защо да не го пробва и в следващите няколко двубоя, дори и Рейна да е възстановен. Това е от мен и гледайте малко по - оптимистично на нещата ;)
YNWA!

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 26 окт 2012 00:38

Хватка за предаване
Изображение

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 окт 2012 00:49

Честито, и майната ви на всички хейтъри фенове на Анжи.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 26 окт 2012 01:02

wolf написа:Честито, и майната ви на всички хейтъри фенове на Анжи.

Те са фенове на Тотнъм, Мангала и Берое хейтърчетата :lol:

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 26 окт 2012 05:31

Не гледах мача и щях да питам за Джоунс и Асаиди,но от прочетеното до тук явно са били на ниво.Дано получат шанс и във ВЛ,защото според мен заслужават такъв.Особено Асаиди със оскъдните ни опции в атака...Явно БР не го е отписал този турнир или пък просто не е искал да бере нов срам на Анфийлд,ако бе пуснал младежите...Както и да е,недейте наистина да сте толкова разочаровани и черногледи някои тука,виждате че без 9ка,ще е така още 3 месеца.Важното е да започнат да се взимат такива мачове с 1:0.Недейте да искате всеки мач да е като с Норич. И 'кво толкова ви е страх от Евертън не мога да разбера,все едно излизаме с/у Барса.И пролетта бяха във форма и всички очаквахте загуба, а те отнесоха една 3ка без мнг шум.Първенството е дълго,мнг дълго даже и хората са казали-пилците се броят на пролет.Само забележете как досега 2 месеца ние се мъчим и пропиляхме сумати точки на Анфийлд,а "страхотно" играещия Арсенал е само на 3т пред нас.С тия пеперуди Подолски,Жервиньо,Жиру (само Касорла е класа)няма да избягат мнг,помнете го това.4тото място ще е мнг люто тази година със Евертън,Тотнъм,Нюкясъл.Ако ние запазим прилична дистанция до нова година,нищо не се знае.Тези отбори не са с космически класи над нас...не обръщайте внимание на хейтърчетата,те просто се наслаждават,че големия Ливърпул е в криза.Нали знаете-когато котката я няма,мишките пируват.Наслаждавайте се на всяка победа,а ако БР продължава в този дух март месец,все по-малко фенове на други отбори ще влизат тук.Помнете ми думата ;)

el_ninho
Контакти:

Мнениеот el_ninho » 26 окт 2012 16:13

Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс се изказа доста ласкаво за английския национал Стюарт Даунинг, който отбеляза единственото попадение за неговия отбор при успеха с 1:0 над руския Анжи в Лига Европа. След срещата северноирландският специалист прикани Даунинг да отиде до феновете на Ливърпул в трибуната "Коп", за да получи аплодисментите им за своя гол.

"Мисля, че Стюарт се нуждаеше от тези овации, за да помогнем на самочувствието му. Хората в "Коп" признаха красотата на неговия гол и техните аплодисменти означават много. Не само за Даунинг, но за всеки футболист, мениджър или треньор. Стюарт трябваше да играе на друга позиция след почивката, но той има качествата да се справи с тези задачи. Мисля, че отдадеността му в този мач беше на отлично ниво", коментира Роджърс.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 окт 2012 18:07

Честита победа! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”