Ливърпул - Рединг (20.10.2012г., 17:00 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Ливърпул - Рединг (20.10.2012г., 17:00 ч.)

Мнениеот john barnes » 22 окт 2012 16:43

aks75 написа:
john barnes написа:
aks75 написа:Сега гледам мача и трябва да ви кажа,че няма нищо оптимистично в играта на отбора.Дано с времето се оправят,че иначе ще е мъка.

какво пак не си доволен-надиграхме ги,изтървахме 5 чисти гола,бихме...да не би да очакваш да играем като ман.сити или челси-отбори със шефове милиардери и купили класни играчи? ние играем със деца бе,момче.на фона на тоя детски отбор сме си доста добре,ако питаш мене.ако тъпите янки изкарат пари през януари и купим 2-3 нови лица,ще видиш че ще има още по-голяма промяна...

Не те питам.А и 5 пари не давам за мнението ти.Момче можеш да наричаш сина ти...ако изобщо евнух като теб има деца.

слава на бога,аз съм си видял семето,ама за тебе не съм сигурен(да ми е живо и здраво детето).твоето мнение ми е през х.я :) :) :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Върни се в “Ливърпул”