Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Re: Ливърпул - Стоук Сити (07.10.2012,, 17:00ч.)

Мнениеот x-ekutor » 09 окт 2012 22:04

Е никой не твърди,че ще стоим дълго на това място.Просто в момента ситуацията е такава.Ако зимата се развържат кесиите и вземем които трябва,може и за ЕКТ да се борим.Както ти каза с една серия от победи всичко се променя.Пък и до зимата играчите ще са научили вече какво трябва да правят с тази схема ;)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 09 окт 2012 22:45

Така ще го напиша.Някога в далената вече 1981 станах фен на Ливърпул и все още съм такъв.И ВЕче станах на 40 и пак си го обичам този велик клуб.И да Ви кажа само, никой неможе да ми забрани аз да критикувам защото затова са феновете да Обичат, Но и да критикуват.В по преден коментар написах "с дърпане пишка не расте"няма ли парички няма успехи на този етап вече (мое мнение) така ще сме си.Средата.За което много ме боли.МРАЗЯ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ "грандове".

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 09 окт 2012 22:59

kileto написа:Така ще го напиша.Някога в далената вече 1981 станах фен на Ливърпул и все още съм такъв.И ВЕче станах на 40 и пак си го обичам този велик клуб.И да Ви кажа само, никой неможе да ми забрани аз да критикувам защото затова са феновете да Обичат, Но и да критикуват.В по преден коментар написах "с дърпане пишка не расте"няма ли парички няма успехи на този етап вече (мое мнение) така ще сме си.Средата.За което много ме боли.МРАЗЯ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ "грандове".
далечната*

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 10 окт 2012 05:43

leoric написа:
Liverpool_EC написа:
dsadsadasdasdasd написа:Не е тично така както изглежда, ако не ги интересува мястото в класирането, защо беше уволнен Кени? А и много по-добре е да имаш малко разходи и много приходи отколкото никакви разходи с малко приходи, а евентуално 4то до 1во място дава доста приходи на отбора.

Ами примерно за да си имат треньор-послушник.Кени има голямо влияние в клуба,а БР беше никой и те го направиха звезда,като му гарантираха вече,че няма да го барат без значение на класирането.А американците са големи хиени и от клуб с фенската маса на Ливърпул могат да си правят кинти без значение на 3то,8мо или 13то място ще завършим.Тях сокъра не ги вълнува ни най-малко,повярвай ми.Единствено ги вълнува да са на плюс накрая на годината.Въпроса е дали ще потърсят големия плюс,за който трябват успехи,но съответно и риск с вкарване на кинти за трансфери или ще са си ок с малък плюс без никакъв риск(това което направиха това лято)След като вече се опариха с играчи ,като Керъл и Даунинг на теб кое ти се струва по-вероятно?Да-ако се върнем в ШЛ(някой ден) ще направят доста повече,но ти как го виждаш това със сегашния състав.Затова ти казвам,аз окончателното си мнение за тях ще си го направя януари,да видим дали ще извадят пари за да покажат някакви амбиции.Ако не-ще си въртят бизнес на гърба на отбора,докато се крият зад някакви дългосрочни проекти и трансфери на 18г таланти за 2,3 мил .Не ме разбирай погрешно,това засега е само теза-Хенри за сега ми е 50/50,Роджърс ме кефи засега и ще го подкрепям докато не видя,че с него ще е катастрофа(примерно,както беше с Ходжсън) и така... На мен за момента ми стига да виждам,че се гради нещо с юношите,аз съм търпелив и не ме бърка,че Юнайтед може да ни дръпнат с 3,4 титли през това време...На всички останали ще им трябват деситилетия за да се доближат до нашия ореол!!!!!!

Послушник? Човек, който има карт бланш да разкара всичките инвалиди от миналия сезон е послушник? Човек, който отказа да поеме клуба, докато не махнат ДОФ? Човек, който САМ носи отговорност за трансферите си, докато когато ставаше въпрос за легендата всички си миеха ръцете с Комоли. Това ли е послушник за вас?

Не дигай излишна пушилка...Не казвам,че БР е такъв,а просто изказвам теза какви задкулисни игри могат да си въртят американските собственици,със махането на Далглиш и назначаването на недоказан треньор без авторитет.Ще се крият зад "млад треньор гради бъдещето" и ние има да си чакаме още 2,3,4г за топ 4.Казах ти-мен това по принцип не ме бърка,стига да има някакви видими подобрения и резултати,да видя че абсолютно цялото ръководство се стреми да върне Ливърпул там където беше,а не само да ни хвърлят прах в очите,защото знаят че ние ще изтърпим всичко за този отбор и никога няма да го оставим-те(бизнесмените)-Да,ние феновете-НИКОГА.А относно собствениците ще имам твърда позиция на 01.02.2013.И за да се успокоиш напълно-покажи ми къде съм казал лоша дума за БР?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 10 окт 2012 05:50

leoric написа:Послушник? Човек, който има карт бланш да разкара всичките инвалиди от миналия сезон е послушник? Човек, който отказа да поеме клуба, докато не махнат ДОФ? Човек, който САМ носи отговорност за трансферите си, докато когато ставаше въпрос за легендата всички си миеха ръцете с Комоли. Това ли е послушник за вас?

Не дигай излишна пушилка...Не казвам,че БР е такъв,а просто изказвам теза какви задкулисни игри могат да си въртят американските собственици със махането на Далглиш и назначаването на недоказан треньор без авторитет.Ще се крият зад "млад треньор гради бъдещето" и ние има да си чакаме още 2,3,4г за топ 4.Казах ти-мен това по принцип не ме бърка,стига да има някакви видими подобрения и резултати,да видя че абсолютно цялото ръководство се стреми да върне Ливърпул там където беше,а не само да ни хвърлят прах в очите,защото знаят че ние ще изтърпим всичко за този отбор и никога няма да го оставим-те(бизнесмените)-Да,ние(феновете)-НИКОГА.А относно собствениците ще имам твърда позиция на 01.02.2013.И за да се успокоиш напълно-покажи ми къде съм казал лоша дума за БР?

Потребителски аватар
x-ekutor
Контакти:

Мнениеот x-ekutor » 10 окт 2012 17:25

kileto написа:Така ще го напиша.Някога в далената вече 1981 станах фен на Ливърпул и все още съм такъв.И ВЕче станах на 40 и пак си го обичам този велик клуб.И да Ви кажа само, никой неможе да ми забрани аз да критикувам защото затова са феновете да Обичат, Но и да критикуват.В по преден коментар написах "с дърпане пишка не расте"няма ли парички няма успехи на този етап вече (мое мнение) така ще сме си.Средата.За което много ме боли.МРАЗЯ НОВОИЗЛЮПЕНИТЕ "грандове".

Така е наборе :) Това,че критикуваме,не значи че не подкрепяме или обичаме.Щом сме издържали до тук,значи вечно ще сме с Ливърпул.Едно време като се сетя,че за едно грешно отиграване освиркваха играч...А сега ако някой напише критика някъде,го изкарват че е от друг отбор.Младите не разбират,че без критика няма прогрес.В днешно време обаче и без пари,няма купи.Много си прав!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 11 окт 2012 09:47

x-ekutor написа:

Така е наборе :) Това,че критикуваме,не значи че не подкрепяме или обичаме.Щом сме издържали до тук,значи вечно ще сме с Ливърпул.Едно време като се сетя,че за едно грешно отиграване освиркваха играч...А сега ако някой напише критика някъде,го изкарват че е от друг отбор.Младите не разбират,че без критика няма прогрес.В днешно време обаче и без пари,няма купи.Много си прав!

С тези си коментари направо ми изпълнихте душата пичове! :) После аз като почна да храня, да им е ясно що го правя, нищо че съм на 17 години, гледал съм силен Ливърпул и сега ми е болно като ги гледам как се мъчат, боли ме да ги гледам как с двама футболисти от световна класа се опитват да издрапат до 6-то/7-мо място. ЗАЩОТО това не е моят Ливърпул, когато аз станах фен на този отбор, нямаше само двама футболисти световна класа. Имахме цял сглобен отбор от Рафа Бенитес, само ни липсваха читави резерви. А сега нямаме 11 класни футболисти, които да почват всеки мач, ка моли за резерви.

dsadsadasdasdasd
Контакти:

Мнениеот dsadsadasdasdasd » 11 окт 2012 12:07

Liverpool forever_95 написа:
x-ekutor написа:

С тези си коментари направо ми изпълнихте душата пичове! :) После аз като почна да храня, да им е ясно що го правя, нищо че съм на 17 години, гледал съм силен Ливърпул и сега ми е болно като ги гледам как се мъчат, боли ме да ги гледам как с двама футболисти от световна класа се опитват да издрапат до 6-то/7-мо място. ЗАЩОТО това не е моят Ливърпул, когато аз станах фен на този отбор, нямаше само двама футболисти световна класа. Имахме цял сглобен отбор от Рафа Бенитес, само ни липсваха читави резерви. А сега нямаме 11 класни футболисти, които да почват всеки мач, ка моли за резерви.

Не всичко опира до световната класа. Въпроса е, че в момента момчетата играят точно за нищо няма я тръпката в тях отдавна изчезна още от 2008 когато станаха 2ри от тогава никаква мотивация за нещо повече от това просто да играят, а и в момента точно тези, които са от световна класа повече пречат отколкото помагат. Единия бърка всеки 2ри пас другият си вярва, че сам може да направи нещо и нищо не прави. А взаимодействието по между им е направо трагично от както играят заедно те дали един път са направили нещо комбинативно да доведе до гол

Върни се в “Ливърпул”