Alonso_Massa написа:dsadsadasdasdasd написа:Колко пъти трябва да се повтарям за да го разберете не мога вече едно и също да пиша. Стил на игра ще е ако започне топката да се разиграва опасно в момента нейното движение е просто между защитата и халфовата линия, чака се грешка зада се опита атака, този стил е абсолютно познатия за далеч по-неизвестните отбори, които държат топката не да правят нещо опасно, а просто да не я владее техният противник т.е абе не е важно аз да съм добре ами и другият да не е добре това е. Ако отбора започне да разиграва така както трябва ще бъде наистина страхотно, но в момента не е така и дори играем по-салбо от миналата година това е за сега коментирам сегашната ситуация, ако в даден мач нещата се променят още тогава ще кажа страхотна игра момчетата се справиха страхотно и уникална тактика от страна на БР, но за момента немога да го кажа, защото не е така !
Абе не знам дали с теб сме гледали един и същ мач... Това, което каза е абсурдно и много глупаво...
Явно вие дори неможе да разберете за какво говоря но неми се занимава по-просто от това немога да го обясня. Доста далече сте от истината за такът тип футбол щом това ви харесва !