Ливърпул - Манчестър Юнайтед (23.09.2012г., 15:30 ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Ливърпул - Манчестър Юнайтед (23.09.2012г., 15:30 ч.)

Мнениеот Karsa Orlong » 24 сеп 2012 17:14

Liverpool_EC написа:Аз няма да коментирам жалкото съдийство,цялата световна преса и всички неутрални фенове по форумите го направиха вече.
Аз искам да коментирам поведението на тожи жалък отбор,който игра днес с-у нас.Цяло първо полувреме,не можеха да вържат повече от 3-4 паса,в нашата половина по един,два.Безцелни изритвания напред,никаква идея как да ни надиграят.С два удара за 45 мин-един по опасен на Гигс (единствания човек от този отбор,който винаги е показвал някакво достойнство(уви не и към собствения си брат:) и един пр.свободен от Нани(суперпутк@та на световния футбол)Само обърнете внимание на двата ключови момента в срещата:сблъсъка Шелви-Еванс,всички признават,че е спорна топка 50на50.Две млади момчета на 20-22г,би трябвало да са жадни да се докажат на този голям мач...Нашия стана веднага,като истински мъж излязъл днес за битка,а онази карирана фуста Еванс ми са въргаля и пищи,като разгащена балерина.Стани и играй,ако можеш бе мършо мангалска!!!!! После идва дузпата,оня спринтьор Валенсия влиза в нак поле-3ма на 2ма са,на 7 м е от вратата ами вкарай го тоз гол(ако можеш)и да видим дали някой ще те псува след мача.Вместо това таз путк@ заспала,не успява да вземе решение за нищо по-добро от симулация!!!! Г.Джонсън го настигна ,както беше паднал на центъра,щот трътката Валенсия се чуди как се вкарва гол 3ма на 2ма,видите ли.Професионален футболист?!?!?!Жалка пародия на футбол,това е което поаказаха днес ВЪЗПИТАНИЦИТЕ на сър Рудолф.Жалка картинка и после се чудят,защо ги мразят,защо никой не ги признава!!!!Един отбор, който никога няма да бъде запомнен с нищо освенсъс съдийски аванти.Всеки един мач!Срам сте за футбола,само вие не го осъзнавате.Затова като излезете в Европа и ви лъсват голите задници.Само две ШЛ за 20г,великите отбори през този период всички ги знаем-Милан със холандците взе 3 за отрицателно време,после Реал М взе 3 за 5 г,Милан пак за 5г игра 3 финала и спечели 2,а после Барса записа 3 също само за 5 г-отбори всепризнати,велики и УВАЖАВАНИ.Защото знаеха как да бият.А противягите от манчестър 20г не измислиха по-як начин за победа от едно....подхлъзване на дузпата,та най-накрая да запишете 2ра купа в ерата на Рудолф.Жалка картинка!!!Най-великия отбор от създаването на ВЛ всеки го знае- Арсенал на Венгер 03/04-момчетата играеха,както никой друг за последните 25г.40+ мача без загуба,те летяха и смазаха цялата ВЛ,ей това заслужава уважение!!! И това се помни от поколения!!! А вас ще ви помнят 3 поколения съдии :twisted: Че им спасихте децата да не умрат от глад,заради некадърните им бащи!!!Позор сте за футбола и само вие го отричате!
П.П.Дъртия пергишин няма да миряса докато не дигне 3та ШЛ,за да се изравни с Пейсли :lol: !!!Уви в Европа е малко по-различно със съдиите ;)

Най - точното мнение в темата. Евала!

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 сеп 2012 23:04

David Alan Gill (born 5 August 1957) is British football executive, currently Chief Executive of Manchester United F.C. and a board member of the Football Association.

К'во повече да говорим...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Fabrizio Ravanelli
Контакти:

Мнениеот Fabrizio Ravanelli » 24 сеп 2012 23:05

Liverpool_EC написа:Аз няма да коментирам жалкото съдийство,цялата световна преса и всички неутрални фенове по форумите го направиха вече.
Аз искам да коментирам поведението на тожи жалък отбор,който игра днес с-у нас.Цяло първо полувреме,не можеха да вържат повече от 3-4 паса,в нашата половина по един,два.Безцелни изритвания напред,никаква идея как да ни надиграят.С два удара за 45 мин-един по опасен на Гигс (единствания човек от този отбор,който винаги е показвал някакво достойнство(уви не и към собствения си брат:) и един пр.свободен от Нани(суперпутк@та на световния футбол)Само обърнете внимание на двата ключови момента в срещата:сблъсъка Шелви-Еванс,всички признават,че е спорна топка 50на50.Две млади момчета на 20-22г,би трябвало да са жадни да се докажат на този голям мач...Нашия стана веднага,като истински мъж излязъл днес за битка,а онази карирана фуста Еванс ми са въргаля и пищи,като разгащена балерина.Стани и играй,ако можеш бе мършо мангалска!!!!! После идва дузпата,оня спринтьор Валенсия влиза в нак поле-3ма на 2ма са,на 7 м е от вратата ами вкарай го тоз гол(ако можеш)и да видим дали някой ще те псува след мача.Вместо това таз путк@ заспала,не успява да вземе решение за нищо по-добро от симулация!!!! Г.Джонсън го настигна ,както беше паднал на центъра,щот трътката Валенсия се чуди как се вкарва гол 3ма на 2ма,видите ли.Професионален футболист?!?!?!Жалка пародия на футбол,това е което поаказаха днес ВЪЗПИТАНИЦИТЕ на сър Рудолф.Жалка картинка и после се чудят,защо ги мразят,защо никой не ги признава!!!!Един отбор, който никога няма да бъде запомнен с нищо освенсъс съдийски аванти.Всеки един мач!Срам сте за футбола,само вие не го осъзнавате.Затова като излезете в Европа и ви лъсват голите задници.Само две ШЛ за 20г,великите отбори през този период всички ги знаем-Милан със холандците взе 3 за отрицателно време,после Реал М взе 3 за 5 г,Милан пак за 5г игра 3 финала и спечели 2,а после Барса записа 3 също само за 5 г-отбори всепризнати,велики и УВАЖАВАНИ.Защото знаеха как да бият.А противягите от манчестър 20г не измислиха по-як начин за победа от едно....подхлъзване на дузпата,та най-накрая да запишете 2ра купа в ерата на Рудолф.Жалка картинка!!!Най-великия отбор от създаването на ВЛ всеки го знае- Арсенал на Венгер 03/04-момчетата играеха,както никой друг за последните 25г.40+ мача без загуба,те летяха и смазаха цялата ВЛ,ей това заслужава уважение!!! И това се помни от поколения!!! А вас ще ви помнят 3 поколения съдии :twisted: Че им спасихте децата да не умрат от глад,заради некадърните им бащи!!!Позор сте за футбола и само вие го отричате!
П.П.Дъртия пергишин няма да миряса докато не дигне 3та ШЛ,за да се изравни с Пейсли :lol: !!!Уви в Европа е малко по-различно със съдиите ;)

Просто много гняв човече, а какво да кажат тези зрители, които виждат ръцете на Г.Джонсън в/у гърба на Валенсия ??? Аз при това съм фен на Байерн Мюнхен и ...
“Този, който знае истината и не я изказва гласно е мизерен страхливец“ ЮЛИУС ЩРАЙХЕР
"... Иначе народът би казал: Щом бай Илия не издържа, какво остава за нас! А народът не заслужава да го превръщат в стадо прасета!!! " ИЛИЯ МИНЕВ - СБНЛ

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 25 сеп 2012 02:11

make76 написа:просто тая година е върхът на сладоледа той ги бутаха и др години ама тая е още в началото представям си кво ще е по средата и към края а за Ливърпол няма кво да кажа просто последните 2 години така мощно ги режат че нямам думи всички пишат колко били слаби ама тогава защо тоя ******* съра и неговите жалки подобия на футболисти които намат капка съвест и достийнство скроиха тоя мръсен номер на Суарез защото ги е страх затова защото на Анфилд излиза да пази равен а не да играе футбол миналата година Пул тръгнаха добре и дойде мачът с Тотнъм бам червен картон натиснаха и за да се подсигури садията бам 2ри картон после наказание за Суарез 8 ма4а и тва е после вари гони челото мога да напиша роман за съдийските резаници срещу нас а авантите за Манафите просто ако бях фен на Юн щях да си седя мирно и да се радвам тайничко на съдийската аванта и за благодарност да направя 1 свирка на фена на Юн. който е щеф на съдиите Майк Райли
Точно и ясно написано!

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 26 сеп 2012 09:24

Ясно ми , че като играеш срещу Ман Юнайтед, трябва да си много внимателен и да очакваш всичко, защото освен срещу футболистите на Манчестър, трябва да се бориш ("надиграеш") и съдиите - това е така и ще бъде така и за напред, но не може да се опропастява по този начин едно дерби. Все пак говорим за мача Ливърпул-Манчестър Юнайтед, сблъсък който се очаква с много голям интерес от феновете по цал свят и ще бъде наблудаван от милиони хора. Не може да раздаваш червен картон още в 30-тата минута за половин нарушение или да даваш дузпа за полу-несъществуващ контакт. Но съдията решава в крайна сметка. Обаче когато вземеш такива решения, за които си готов после да поемеш отговорността и да обясниш след мача, поне трябва да свъриш по еднакви критерии до края на мача. А ние видяхме какво стана, за същите "провинения"на играчи на Ман Ю, нито червен картон показаха, нито дузпа дадоха за Ливърпул.

И какво ще се случи с този съдия сега - нищо! Това е недопустимо. не знам дали се дължи на факта, че сър Алекс Фъргюсън заема пост в Английската футболна асоциация или защото вече всички са свикнали с тези аванти за Ман Ю, но според мен трябва наказание. Наказание, което не да порицава съдията, а само да го накара да се замисли и осъзнае, че може да свири така както сметне за нормално във всеки мач, но трябва да внимава повече в мач между двата най-големи, успешни и обичани отбори в Англия.
За мен добро примерно наказание ще е да го изпратят да свири в Анхлийската Лига 1 до Нова година и ако не повтори в някои мач същите глупости да го върнат пак в най-високоя ешелон на английския футбол.
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 27 сеп 2012 00:50

Fabrizio Ravanelli написа:

Просто много гняв човече, а какво да кажат тези зрители, които виждат ръцете на Г.Джонсън в/у гърба на Валенсия ??? Аз при това съм фен на Байерн Мюнхен и ...

Остави тоя гняв, човекът си е напълно прав....всичко написано е абсолютно вярно, но всичко се връща и пример за това са треперещите ръце на Съра, който гледаше като неврозен на Уембли 2011 :twisted:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 28 сеп 2012 19:25

Нямах интернет и затова не можах да си споделя мнението :)

Признавам, че нямаше дуспа или поне ако имаше бе пресилена наистина не бе заслужена победа, но и такива неща се случват. Не мога да отрека, че Пул играха добре. Не мога да се оплаквам :) Лека вечер.
Изображение[/center]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 28 сеп 2012 20:19

Rofles написа:Нямах интернет и затова не можах да си споделя мнението :)

Признавам, че нямаше дуспа или поне ако имаше бе пресилена наистина не бе заслужена победа, но и такива неща се случват. Не мога да отрека, че Пул играха добре. Не мога да се оплаквам :) Лека вечер.

Винаги съм смятал, че си най-точният фен на Юнайтед, който пише тук. Респект!

Върни се в “Ливърпул”