FT: Йънг Бойс 3 - 5 Ливърпул(20 Септември 2012)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: FT: Йънг Бойс 3 - 5 Ливърпул(20 Септември 2012)

Мнениеот john barnes » 20 сеп 2012 23:22

Gil-galad написа:Важното е победата...гледах последните 25 минути само и головете на Шелви и нямам впечатления от играта на отбора като цяло, но важното е че бихме :) А Йънг Бойс не са кой знае какво, но не са и случайни щом са в тоя турнир...

абе сигурен съм,че няма да паднат от удинезе и анжи като домакини...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 20 сеп 2012 23:35

Много ме израдва днешния мач,разбира се с изключение на нелепите голове,които допуснахме.Много добър мач за младите момчета на Ливърпул срещу "Младите момчета" от Швейцария.Дано тази победа даде нужното самочувствие на отбора и в неделя срещу Манчестър Юнайтед на Анфийлд,Ливърпул излезе и победи и да затвори устите на всички критици.Напред "мърсисайдци" и YNWA!!!

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 21 сеп 2012 02:31

Много добър мач за резервите. Отличен Шелви - достоен заместник на Стиви.
Не ме притеснява бъдещето на отбора, а ме притеснява настоящето ;) - мача в неделя може да бъде съдбоносен.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 21 сеп 2012 07:21

Приятно изненадан останах от победата,не очаквах такава виждайки на колко млади футболисти беше заложил БР.Йънг Бойс не са нищо особено,но младежите+резервите успяха да измъкнат мача
Брад Джоунс за един мач пресече повече центрирания отколкото Клоуна за 7г,Уиздъм почти перфектен-мнг приятна изненада,Коатес също-единствено с вина за 2я гол,но я изкупи с изравняването,мнг спокоен има бъдеще в отбора,Енрике-най-слабия от нашите,безобразно безотговорен,още от турнето в щатите и продължава,задължителна пейка.Карагър също мнг слаб,ама поне се сещаше да ги събаря,като го минат,на Енрике и за това не му стига акъла.Хендерсън доста добре,с мнг хубава асистенция,Шахин доста незабележим,но показа поглед в определени моменти,Сусо мнг техничен(чак ми е страно че имаме такъв играч:)))) но има още доста да учи,Даунинг-мнг дразнещ индивид с праволинейни отигравания-твърда пейка,да се учи от Стърлинг да му дойде акъла.Асаиди мнг по разчупен,има финт и поглед,единствения създаващ нещо в нападение първото полувреме,дано успее да навлезе във форма и може да свърши супер работа в тандем със Суарез.Пачеко-адски слаб,всяко докосване беше загубена топка,тук беше единственото разочерование свързано с БР поне за мен.Очаквах при липсата на нападатели да даде игрово време на малките Йесил и Морган да трупат опит,вместо да залага на крилото Пачеко,който не знам още кво го чакаме,а не сме го подарили нанякъде.Борини оживи нещата,но пак беше мнг тичане,малко качество,но показа че е по-добре в центъра,отколкото да го мъчат крило и накрая ДЖОНДЖО ШЕЛВИ-знаех си,че рано или късно някой ще му изяде голата глава :)Човека който да замести Джерард,вече е на лице,дано само покаже същата отдаденост като капитана!!!
Лига Европа ще ни е от супер полза,с оглед на мнгото млади футболисти които чакат своя шанс,БР така или иначе не крие,че няма да се хвърля в този турнир,поне да налага младежите и да гради някакво бъдеще. Иначе с-у далеч по грамотните Удинезе и Анжи надали ще се измъкнем,като днес...

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 21 сеп 2012 08:57

Много съм доволен от играта на Ливърпул. Както преди мача, така и по време на него, не се съмнявах че ще победим, но със сигурност не съм о1аквал да отбележим 5 гола. Естествено отдавам победата и на факта, че отборът на Йънг Бойс не беше много организиран и имаше доста свободни пространства и се получи отворен мач.
Дано и титулярите да излязат със самочувствие в неделя срещу Манчестър Юнайтед и да се получи интересен мач с много голове.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Върни се в “Ливърпул”