Приятно изненадан останах от победата,не очаквах такава виждайки на колко млади футболисти беше заложил БР.Йънг Бойс не са нищо особено,но младежите+резервите успяха да измъкнат мача
Брад Джоунс за един мач пресече повече центрирания отколкото Клоуна за 7г,Уиздъм почти перфектен-мнг приятна изненада,Коатес също-единствено с вина за 2я гол,но я изкупи с изравняването,мнг спокоен има бъдеще в отбора,Енрике-най-слабия от нашите,безобразно безотговорен,още от турнето в щатите и продължава,задължителна пейка.Карагър също мнг слаб,ама поне се сещаше да ги събаря,като го минат,на Енрике и за това не му стига акъла.Хендерсън доста добре,с мнг хубава асистенция,Шахин доста незабележим,но показа поглед в определени моменти,Сусо мнг техничен(чак ми е страно че имаме такъв играч:)))) но има още доста да учи,Даунинг-мнг дразнещ индивид с праволинейни отигравания-твърда пейка,да се учи от Стърлинг да му дойде акъла.Асаиди мнг по разчупен,има финт и поглед,единствения създаващ нещо в нападение първото полувреме,дано успее да навлезе във форма и може да свърши супер работа в тандем със Суарез.Пачеко-адски слаб,всяко докосване беше загубена топка,тук беше единственото разочерование свързано с БР поне за мен.Очаквах при липсата на нападатели да даде игрово време на малките Йесил и Морган да трупат опит,вместо да залага на крилото Пачеко,който не знам още кво го чакаме,а не сме го подарили нанякъде.Борини оживи нещата,но пак беше мнг тичане,малко качество,но показа че е по-добре в центъра,отколкото да го мъчат крило и накрая ДЖОНДЖО ШЕЛВИ-знаех си,че рано или късно някой ще му изяде голата глава

Човека който да замести Джерард,вече е на лице,дано само покаже същата отдаденост като капитана!!!
Лига Европа ще ни е от супер полза,с оглед на мнгото млади футболисти които чакат своя шанс,БР така или иначе не крие,че няма да се хвърля в този турнир,поне да налага младежите и да гради някакво бъдеще. Иначе с-у далеч по грамотните Удинезе и Анжи надали ще се измъкнем,като днес...