Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)

Мнениеот stenmark » 16 сеп 2012 14:26

LFC1892 написа:
john barnes написа:е и? излъгал ли съм нещо? за мен отбора в момента стои много по-добре от преди една година със кралицата начело...трябва да се даде шанс на роджърс,както чаках и гледах мъките на легендарния ти идол...минимум 1 година шанс и после ще говорим(ама янките да му отпуснат същите пари,които дадоха на легендарния).

И колко пари дадоха на Далглиш? Като БР иска толкова пари да продава Суарес и ще има.

Браво бе ,КД кой продаде лятото за да купи тримата мускетари/Х,Д,А/

Потребителски аватар
killacali
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)

Мнениеот killacali » 18 сеп 2012 00:35

снощи гледах мача и ми направи много добро впечатление как играя момчетата беше доста по-добре от мача с арсенал подаванията вървяха имаше хъс и желание в играта борини пропусна две невероятни възможности,греди на глен и на стиви,дузпа с/у глен 100% (според мен) и шелви ако остава по 1 час след тренировка да си тренира ударите ще почне да вкарва по гол на мач,стърлинг е направо без коментар пу пу да не му е уроки :lol: дано не го хване торес вируса и не съм съгласен с колегата дето каза че нито едно звено не е в час ,защитата почти не бе тествана ,а средната линия и "атаката" бяха на ниво (пак според мен) ,голямата липса е класен нападател който знае как да вкара в мрежата а не просто да бие във вратаря... суарез шелви и стърлинг много ме радваха през целия мач а борини отново ме разочарова чакам с нетърпение да видя какво ще направим с/у яб и с/у мю тази седмица 8-)

Върни се в “Ливърпул”