Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Съндърланд - Ливърпул (15.09.2012г., 19:30ч.)
Трябвало да чакаме Роджърс 10-12 мача...3,5 мача са ни вкарали 7 гола...кажете ми при кои от тренерите през последните 10 години имаме такива резултати...от мач на мач ставаме по зле..какво видяха в него не можах да разбера!!!
- blue avalanche
- Контакти:
shotgun blues написа:blue avalanche написа:Суарес с лакомията си вече е ВРЕДЕН за отбора!
Джерард е гола вода!
той играе индивидуално,защото няма с кой да играе ...
При ситуацията със жълтия картон(незаслужен,според мен) можеше да подаде 20 финта по-рано!

ъъъ струва ли ми се или сме много зле ??
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
- wozniacki123
- Контакти:
фан пич я си пусни клипчета в туба и ми кажи колко гола са на РЕЙНА 80% всеки удар му е гол на тоя немога да го гледам стои като мумия при всяко центриране чете се безпомощност в очите му просто ми къса нервичките
- blue avalanche
- Контакти:
bg_fan написа:Трябвало да чакаме Роджърс 10-12 мача...3,5 мача са ни вкарали 7 гола...кажете ми при кои от тренерите през последните 10 години имаме такива резултати...от мач на мач ставаме по зле..какво видяха в него не можах да разбера!!!
Ми то никой друг не искаше в Ливърпул!

-
- Контакти:
Пфффф, вече и аз нямам идея къде е проблема. Май май каквото и решение да се вземе в Ливърпул, все е грешно. Е тук Боби Борисов позна - в плаващи пясъци сме. Преди поне се виждаше къде е проблема, с'я се чудя в треньора ли е, в играчите ли е (не играхме лош футбол), в собствениците ли е, в кого е?!? Май е навсякъде и просто няма оправия, от ден на ден изглеждаме все по-зле. От 2009/10 вместо да градим, деградираме. Дори и да сменим мениджъра, пак няма да е решение, защото с тези играчи май май ще се борим за оцеляване, а ония пари няма да извадят.
ЗАТРИХА ЕДИН ВЕЛИК КЛУБ!!! Това за мен не е отбор, а сбирщина от малоумници. Само Стърлинг и Шелви са единствените светли лъчи.
Близо съм до първоначалната си прогноза.
ЗАТРИХА ЕДИН ВЕЛИК КЛУБ!!! Това за мен не е отбор, а сбирщина от малоумници. Само Стърлинг и Шелви са единствените светли лъчи.
Близо съм до първоначалната си прогноза.
-
- Контакти:
Не знам доколко е виновен Рейна за гола,но ако трябва да говорим в проценти,Суарез и Джонсън носят 80% от вината,след като позволиха елементарно и абсурдно Гарднър да ги премине,необезпокояван да центрира,а там Шкъртел изпусна Флетчър и чак тогава идва намесата на Рейна.
Като цяло много слаб мач за Глен досега.Джерард също не е на нивото си и явно прекалено много мисли за национала.Шелви изчезна тотално след гола на домакинита и само Алън крепи халфовата ни линия.
Суарез играе твърде индивидуално,а съдиите само чакат удобен момент,за да му покажат картон/знаем с кой играем следващия кръг/.
Като цяло играем много зле във всички линии и с това ялово нападение ще ни е много трудно да направим какъвто и да е обрат.
Като цяло много слаб мач за Глен досега.Джерард също не е на нивото си и явно прекалено много мисли за национала.Шелви изчезна тотално след гола на домакинита и само Алън крепи халфовата ни линия.
Суарез играе твърде индивидуално,а съдиите само чакат удобен момент,за да му покажат картон/знаем с кой играем следващия кръг/.
Като цяло играем много зле във всички линии и с това ялово нападение ще ни е много трудно да направим какъвто и да е обрат.
- wozniacki123
- Контакти:
искам само 1 мач да играем без ПЛЕШО да видим дали проблема е в трениора или във него имам чуството че 50% от вината за това състояние е на най-скъпоплатения вратар в света
PeterForsberg написа:Не знам доколко е виновен Рейна за гола,но ако трябва да говорим в проценти,Суарез и Джонсън носят 80% от вината,след като позволиха елементарно и абсурдно Гарднър да ги премине,необезпокояван да центрира,а там Шкъртел изпусна Флетчър и чак тогава идва намесата на Рейна.
и тук идва въпросът - КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА ??
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
аз съм сигурен,че тия играчи могат поне 3 пъти повече...всичко идва от нагласата...тя се прави от тренера,той не може да ги учи как да ритата топката...може да им повлияе психически,а не го прави.Или не може или не иска...да си ходи!