Подразбиране на 4-3-3: Триото в центъра
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Подразбиране на 4-3-3: Триото в центъра
абе де да знам-стиви "плейстейшъна" има всички възможни купи във кариерата си,без една единствена...даже и да не я спечели,ще си остане клубна легенда завинаги!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
urkoto написа:Според мен Ливърпул сгрешиха, с отстраняването на Кени Мастиката, както го сториха и с Ходжата, а преди това и с Гафа Безтитлез. Всъщност първия ги почна, втория ги "оправи", а шотландското пиянде Кени щеше да ги довърши. И как не докато в състава са футболисти като Кюфтеръл скараджията, Лукаш вечната надежда, Стиви Плейстейшъна (щото само там е бил шампион), Шмъркел, Карагар измислената легенда и т.н. и т.н. и т.н.
Сега сериозно. Докато не се изгонят с шутове ей тия споменатите клоуни като се започне от измисления футболист, доказаното менте и некадърник Стиви Плейстейшъна, тоя някога славен клуб няма да види бели дни. Тия трябва да бъдат натирени като крастави псета, фланелките им да се изгорят и имената им да бъдат завинаги зачеркнати от историята на този някога славен клуб.
А относно схемата, няма никакво значение. Футболисти имаш ли, можеш да играеш в каквато си искаш схема. Тия работи вече са отживелица, по-важно е един футболист какво може да прави от това къде точно ще го сложиш и кой ще е около него
по-важно е един човек да мисли, преди да прави каквото и да е. затова що не земеш да се пръждосаш оттука, а пъпеш ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
liverpool96 написа:ciao написа:Можеше да споменеш и източника, от който си го превел, нали...
Взаимствах снимките и началото, но всичко останало е мое.
Извинявам се тогава

- Alonso_Massa
- Контакти:
Много добър анализ!
Aз мисля, че си имаме всичко необходимо за да влезем в топ4! Трябва само дисплина в играта и бързо сработване. Успеят ли да се сработят играчите грешка няма да имат. Халфовата ни линия е супер за мен! Имаме най-добрия халф на света - Стивън Джерард! Просто този човек ако си върне формата ор преди няколко години ще мачкаме всичко живо. Каквото си помислиш има този човек - техника, скорост, удар, пас и т.н. Лукас още миналата година си показа, че е един от най-добрите опорни халфове в Англия! Алън ще го видим как е след няколко мача, но от първия му мач ми направи впечатление добрата му игра и в атака и в защита. Както казах сработят ли се тези тримата ще мачкаме наред. Борини и Суарез по крилата и един типичен голмайстор ни трябва и сме бомба! 
Иначе за палячовците, които нареждат наред: Гледайте си жаликте отборчета и им се радвайте на сидийските или купените титли.
И като постигнете една стотна от това, което са направили Джерард, Карагър и другите тогава говорете до тогава си дръжте ла*няните усти затворени! 

Иначе за палячовците, които нареждат наред: Гледайте си жаликте отборчета и им се радвайте на сидийските или купените титли.

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- liverpool96
- Контакти:
ciao написа:liverpool96 написа:ciao написа:Можеше да споменеш и източника, от който си го превел, нали...
Взаимствах снимките и началото, но всичко останало е мое.
Извинявам се тогава
Не бе, пич, няма проблем! И аз да съм, и аз веднага ще кажа, че е преписано.

- liverpool96
- Контакти:
urkoto написа:Според мен Ливърпул сгрешиха, с отстраняването на Кени Мастиката, както го сториха и с Ходжата, а преди това и с Гафа Безтитлез. Всъщност първия ги почна, втория ги "оправи", а шотландското пиянде Кени щеше да ги довърши. И как не докато в състава са футболисти като Кюфтеръл скараджията, Лукаш вечната надежда, Стиви Плейстейшъна (щото само там е бил шампион), Шмъркел, Карагар измислената легенда и т.н. и т.н. и т.н.
Сега сериозно. Докато не се изгонят с шутове ей тия споменатите клоуни като се започне от измисления футболист, доказаното менте и некадърник Стиви Плейстейшъна, тоя някога славен клуб няма да види бели дни. Тия трябва да бъдат натирени като крастави псета, фланелките им да се изгорят и имената им да бъдат завинаги зачеркнати от историята на този някога славен клуб.
А относно схемата, няма никакво значение. Футболисти имаш ли, можеш да играеш в каквато си искаш схема. Тия работи вече са отживелица, по-важно е един футболист какво може да прави от това къде точно ще го сложиш и кой ще е около него
Не знам с каква цел казваш всичко това, но явно си страшно комплексиран от нещо, четейки бисерите ти. Стиви "плейстейшъна" има във витрината си всички трофеи с изключение на един, така че него не го мисли. Самата причина, че Жозе Моуриньо поиска Лукас Лейва през зимния трансферен прозорец, а и прати оферта в размер на 15 млн. паунда е достатъчно красноречива за възможностите на бразилеца. За Карагър не мога да кажа нищо лошо. Вярно, напоследък е изнервящ с непрестанните си грешки, но явно и годините са фактор. Пък и той самият не е виновен, че се разчиташе на него вместо на Коатес. Шкъртел дълго време беше свързван със Сити. Играчите, които са свързвани с "гражданите" не са случайни, повярвай ми.

john barnes написа:абе де да знам-стиви "плейстейшъна" има всички възможни купи във кариерата си,без една единствена...даже и да не я спечели,ще си остане клубна легенда завинаги!
да, след това един ден ще поеме отбора като мениджър и всички разбирачи ще го наричат сияйния,ще го псуват,ще го обявяват за некадърник и т.н.

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
-
- Контакти:
smart написа:john barnes написа:абе де да знам-стиви "плейстейшъна" има всички възможни купи във кариерата си,без една единствена...даже и да не я спечели,ще си остане клубна легенда завинаги!
да, след това един ден ще поеме отбора като мениджър и всички разбирачи ще го наричат сияйния,ще го псуват,ще го обявяват за некадърник и т.н.
лека подробност-джерард никога не е изявявал претенции,че ще става мениджър.сам си признава,че не я чува играта,както например карагър...виж,той вече има претенции за мениджър на Ливърпул един ден!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Е не при Кени отбора не игра може би най-красивия си футбол въобще, той не пое Ливърпул в два много критични момента и особено първия път не подмени целия отбор, не хич. Айде стига.
Честно ти казвам ти си уникален гамен