Осама Асаиди е новият играч на Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Осама Асаиди е новият играч на Ливърпул
Кагава го знае много повече свят от Бундеслигата, не е излагай Crow

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=KLebOIDBGeA[/youtube]

Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
11ка? Голям номер за никомуизвестен играч. Това е като дадоха 9ката на Диуф

- liverpool96
- Контакти:
Assaidi is currently fasting due to Ramadan, so is not quite ready to play, even though the docs at melwood were very impressed with his fitness
Докторите в клуба са останали доста впечатлени от фитнес резултатите на Аисади.

Червен помияр ли си къв си, на футбол не ме учи. Гледах колко хора искат безизвестното на Европа японче лятото. Само леко да не остане назад като Карик че тогава Скоулс и Гигс ще вземат да пукнат на терена 

The Crow написа:Червен помияр ли си къв си, на футбол не ме учи. Гледах колко хора искат безизвестното на Европа японче лятото. Само леко да не остане назад като Карик че тогава Скоулс и Гигс ще вземат да пукнат на терена
Crow на лекарства ли си? Кагава е супер футболист и голямо лайно като човек. Като човек следящ Борусия Дортмунд от 10 години много добре знам какво говоря.
wolf написа:The Crow написа:Червен помияр ли си къв си, на футбол не ме учи. Гледах колко хора искат безизвестното на Европа японче лятото. Само леко да не остане назад като Карик че тогава Скоулс и Гигс ще вземат да пукнат на терена
Crow на лекарства ли си? Кагава е супер футболист и голямо лайно като човек. Като човек следящ Борусия Дортмунд от 10 години много добре знам какво говоря.
Така викаха и за Карик

Как може въобще да ги сравняваш? Карик си беше дърво още в Тотнъм, това че онея платиха 16млн си е техен проблем
След като наскоро се запалих да играя maneger mode на Fifa 12 се порастърсих в нета(за предложения) за млади и евтини играчи с потенциал да се развият и Асаиди беше и като гледам в момента се развива доста добре.. Знам, че е просто игра, но едва ли правят играч, които не смятат, че ще се развива тъкъв.
edit: малко объркано стана последното изречение, но мисли че разбрахте какво имам предвид :D
edit: малко объркано стана последното изречение, но мисли че разбрахте какво имам предвид :D
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp