Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Arazora
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Arazora » 11 авг 2012 13:05

Айде Роджърс да си използва връзките с Моуриньо и да вземе Диара най накрая, ако пак ще я караме само на Лукас няма да го бъде. Разбира се това е лично мое трансферно желание :mrgreen:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 11 авг 2012 13:33

Arazora написа:Айде Роджърс да си използва връзките с Моуриньо и да вземе Диара най накрая, ако пак ще я караме само на Лукас няма да го бъде. Разбира се това е лично мое трансферно желание :mrgreen:

По-скоро ще вземем Шахин под наем. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 11 авг 2012 13:57

По-вероятно е Шахин да ;) а и хич не е лош футболист

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 11 авг 2012 14:29

Честит ни втори трансфер.Малко по-бавно стават нещата,но е важно да се вземат първите избори на БР,а не да се отива на 2 или 3 опция.
Както Рори Смит/''Дъ Таймс''/ написа,новите попълнения тотално се вписват в стратегията на ФСГ,млади играчи,които не са на толкова големи заплати,жадни са за успехи и имат ''рисейл валю''.След напускането на Белърс се освободиха нови 90 000 седмично за заплати.Алън ще е на около 40 000 седмично.Като цяло бюджета за заплати ще намали разходите на клуба с около 10 млн. на сезон поне засега/Кайт/90 000 на седмица/,Макси/60 000/,Белъми/90 000/,Акуилани/70 000/,Аурелио/45 000/.Следващите на ред са Коул и Дони,това ще са още около 160 000 седмично.
Проблемите за отбора са ясни-в защита и в средата на терена има количество и качество поне като титулярни единадесет/с привличането на Алън триъгълника в центъра е ясен: Лукас-Алън-Джерард/,но все още липсва класа и бройка по фланговете и в атака.При травма или наказание на Суарез проблемите ни ще са сериозни,защото Борини е твърде млад,а Каръл явно няма да е топизбоир на БР.
Странно е,че според сериозните медии в Англия проявяваме интерес към Сахин,това значи че поне двама от централните ни полузащитници май ще бъдат продадени.Според мен Адам ще е единия,Шелви си мисля,че е предвиден за наем/все пак беше предвиден в сделката със Суонси,но ''лебедите'' не приеха офертата ни/,а Спиъринг силно се надявам да бъде продаден.Другото име,за което се говори,е Демпси,не случайно американецът не замина с Фулъм за Швейцария,а бе оставен да тренира самостоятелно в Лондон.В ''Дъ Таймс'' пише също,че ако продадем Агер на Шити,ще направим незабавна оферта за Диего Годин,който също е на 27 години,но Атлетико са готови да го продадат за 10 млн.
Аз съм си казал мнението,че Агер трябва да остане не само по спортно технически прични,но и като пример за амбиции на клуба в настоящия момент.Имаме обиграна защита,която е в пика си и сега би трябвало да берем най-големите плодове от нея,като с добавяне на 2-3 качествени попълнения към гръбнака на отбора/Рейна-Агер-Шкъртел,Джонсън,Лукас,Джерард,Суарез/,ще имаме много силни стартови 11.Ако се запазим от травми и нказания и не хвърляме титулярите за купите,мисля,че можем да направим доста силен сезон в Премиършип въпреки отвратителната ни програма.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 авг 2012 15:06

PeterForsberg написа:Честит ни втори трансфер.Малко по-бавно стават нещата,но е важно да се вземат първите избори на БР,а не да се отива на 2 или 3 опция.
Както Рори Смит/''Дъ Таймс''/ написа,новите попълнения тотално се вписват в стратегията на ФСГ,млади играчи,които не са на толкова големи заплати,жадни са за успехи и имат ''рисейл валю''.След напускането на Белърс се освободиха нови 90 000 седмично за заплати.Алън ще е на около 40 000 седмично.Като цяло бюджета за заплати ще намали разходите на клуба с около 10 млн. на сезон поне засега/Кайт/90 000 на седмица/,Макси/60 000/,Белъми/90 000/,Акуилани/70 000/,Аурелио/45 000/.Следващите на ред са Коул и Дони,това ще са още около 160 000 седмично.
Проблемите за отбора са ясни-в защита и в средата на терена има количество и качество поне като титулярни единадесет/с привличането на Алън триъгълника в центъра е ясен: Лукас-Алън-Джерард/,но все още липсва класа и бройка по фланговете и в атака.При травма или наказание на Суарез проблемите ни ще са сериозни,защото Борини е твърде млад,а Каръл явно няма да е топизбоир на БР.
Странно е,че според сериозните медии в Англия проявяваме интерес към Сахин,това значи че поне двама от централните ни полузащитници май ще бъдат продадени.Според мен Адам ще е единия,Шелви си мисля,че е предвиден за наем/все пак беше предвиден в сделката със Суонси,но ''лебедите'' не приеха офертата ни/,а Спиъринг силно се надявам да бъде продаден.Другото име,за което се говори,е Демпси,не случайно американецът не замина с Фулъм за Швейцария,а бе оставен да тренира самостоятелно в Лондон.В ''Дъ Таймс'' пише също,че ако продадем Агер на Шити,ще направим незабавна оферта за Диего Годин,който също е на 27 години,но Атлетико са готови да го продадат за 10 млн.
Аз съм си казал мнението,че Агер трябва да остане не само по спортно технически прични,но и като пример за амбиции на клуба в настоящия момент.Имаме обиграна защита,която е в пика си и сега би трябвало да берем най-големите плодове от нея,като с добавяне на 2-3 качествени попълнения към гръбнака на отбора/Рейна-Агер-Шкъртел,Джонсън,Лукас,Джерард,Суарез/,ще имаме много силни стартови 11.Ако се запазим от травми и нказания и не хвърляме титулярите за купите,мисля,че можем да направим доста силен сезон в Премиършип въпреки отвратителната ни програма.

Напълно съм съгласен с мнението ти.Ако успеем да продадем Адам и Спиро ще е перфектно.Шелви може да играе за купите и ЛЕ и така да трупа още опит.За проблемите в атака БР може да разчита на момчета от школата , а за крилата разполагаме с Джо Коул и Даунинг като първия за мен отдавна е свършилл за големия футбол , а Стю разполага с още един сезон да докаже , че става за Ливърпул.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 11 авг 2012 17:59

Tello: 'I am flattered by the interest of Liverpool, Liverpool is the only club to leave Barcalona'
:)
между другото днеска става на 21 . тоест идеално се вписва в новата трансферна политика :)

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 11 авг 2012 18:04

[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 11 авг 2012 18:14

IvanAtanasov написа:
Tello: 'I am flattered by the interest of Liverpool, Liverpool is the only club to leave Barcalona'
:)
между другото днеска става на 21 . тоест идеално се вписва в новата трансферна политика :)

Брат, ти пак ме изпреварваш :lol: Засрами се вече :mrgreen:
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 11 авг 2012 18:18

:) добре по-пестелив ще съм вече. тъкмо за мнение номер 1000 да мога да напиша някоя новина , а не слух :)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 11 авг 2012 20:00

Той и мен ме изпреварва т'ва лято ама кат си издавам източниците тъй ще е :lol: :lol: А и нямам толкова време тоя път ;) Довечера ще е по-активно от мен :)

A winger deal is close. NOT Dempsey.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”