Норич - Ливърпул 28 апр 19:30

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

fearless for lfc

Re: Норич - Ливърпул 28 апр 19:30

Мнениеот fearless for lfc » 29 апр 2012 16:38

Alonso_Massa написа:
fearless for lfc написа:Снимката от предишния коментар много добре показва какво разбирателство има в Ливърпул.
След този мач на някой да му липсва Торес :?: :?: :?:

Да на мен ми липсва Торес! Представи си как щеше да изглежда отбора с Торес и Суарез в предни позиции и Джерард зад тях, а не със сегашната ни деветка...

Торес хич го нямаше като играч през времето когато Суарес показваше колко добре се вписва в Ливърпул, така че не мога да си ги представя заедно в отбора. Той си тръгна, когато кораба беше стигнал дъното и ни натресе сегашната 9-тка - достатъчни причини, за да не ми липсва. Вчерашните голове на Суарес и разбирателството му със Стиви са други две причини Торес изобщо да не ми липсва.
Победа в събота и триумф на Байерн в ШЛ ще му отворят очите на Торес кои са големите отбори ;) . А беше най-добрата 9-тка когато играеше футбол в Ливърпул :!: .
Последна промяна от fearless for lfc на 29 апр 2012 17:11, променено общо 1 път.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 29 апр 2012 17:04

абе като гледам торес,май взе че се отпуши,а? ами ако челси вземат и ФА и ШЛ,тогава кво ще кажеш по въпроса? истината е,че торес е световна класа нападател и го изтървахме доста лекомислено,ама за това има само един виновник и всеки знае кой е той!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

fearless for lfc

Мнениеот fearless for lfc » 29 апр 2012 17:48

john barnes написа:абе като гледам торес,май взе че се отпуши,а? ами ако челси вземат и ФА и ШЛ,тогава кво ще кажеш по въпроса? истината е,че торес е световна класа нападател и го изтървахме доста лекомислено,ама за това има само един виновник и всеки знае кой е той!

Сега се отпуши - преди беше запушен (спомни си мача с Юнайтед). Като минат мачовете за ФА и ШЛ тогава ще говорим. Аз предпочитам Ливърпул и Байерн да ги спечелят, а ти?
Торес беше (в минало време) световна класа и Ливърпул го продаде на невероятна цена; виновника може би е Кени, защото го извади на мача с Юнайтед за купата :) - решение което си беше повече от нормално. Какво стана - Торес се нацупи и реши да ходи в голям отбор. Истината е че Торес беше в невероятно слаба форма когато Челси го купи и чак сега той напомня за добрите си години.
Не ми липсва Торес, защото Суарес играе в Ливърпул ;) .

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 29 апр 2012 19:41

на мен пък ми липсва,защото щяха да са атомно дуо със суарес! и предпочитам челси да вземат ШЛ,пред неприятните баварци...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Jordan Henderson
Контакти:

Мнениеот Jordan Henderson » 30 апр 2012 15:53

john barnes написа:абе като гледам торес,май взе че се отпуши,а? ами ако челси вземат и ФА и ШЛ,тогава кво ще кажеш по въпроса? истината е,че торес е световна класа нападател и го изтървахме доста лекомислено,ама за това има само един виновник и всеки знае кой е той!

Така си е. Също съм убеден че формата му нямаше да спадне и с купуването на Суарез щяхме да мачкаме отпред. Колко пъти Керъл пропуска на празна врата? Тоя глупак е безполезен.
Торес и в най-лошите си дни щеше да вкара 3 пъти повече голове ако имаше шансовете на Керъл този сезон.

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 апр 2012 17:08

За какво атомно дуо със Суарес става въпрос? Не сте ли наясно с начина на игра на Торес? Той обича да е единствен в атака и целия отбор да играе за него, а си представям предвид формата му и пропуските, които би направил, каква щеше да е ситуацията във форума, а и навсякъде. Не си представям Суарес на крилото или зад нападателя, 'щото все пак зад нападателя е Стиви. Не можем да сложим един на една позиция за сметката на друг. И все пак беше по-добрия избор, че се разделихме с Торес. Ако не бяха неговите пари от трансфера, Суарес щяхме да го видим през крив макарон.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 30 апр 2012 18:00

ама те тука половината още на игрички си играели :mrgreen:

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 30 апр 2012 18:04

venomcho написа:ама те тука половината още на игрички си играели :mrgreen:

Тебе чакаме тъкмо. :mrgreen:

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 30 апр 2012 19:23

liverpool96 написа:За какво атомно дуо със Суарес става въпрос? Не сте ли наясно с начина на игра на Торес? Той обича да е единствен в атака и целия отбор да играе за него, а си представям предвид формата му и пропуските, които би направил, каква щеше да е ситуацията във форума, а и навсякъде. Не си представям Суарес на крилото или зад нападателя, 'щото все пак зад нападателя е Стиви. Не можем да сложим един на една позиция за сметката на друг. И все пак беше по-добрия избор, че се разделихме с Торес. Ако не бяха неговите пари от трансфера, Суарес щяхме да го видим през крив макарон.

абе момче,суарес го купихме ПРЕДИ да продадем торес...и именно уруса щеше да е перфектния му партньор,защото се вижда,че не е типичния голаджия. и колко мача си гледал легендарния да пуска Стиви ЗАД нападателя,че нещо не мога да се сетя?

Върни се в “Ливърпул”