Тотнъм - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Re: Тотнъм - Ливърпул

Мнениеот Kotzata » 15 авг 2009 22:20

Lyubooo написа:егати!
в тоя форум да няма награда за най-много на брой отворени теми!
отваряш тема за нещо важно и вътре пишеш 3 кратки изречения!
ти що не коментираш като отваряш темата!

Иначе мача е двойка под съмнение, защото Тотнъм показаха че навлизат в по-добра форма от предния сезон! Докато от Ливърпул се разделиха с някои и други играчи и не бяха толкова убедителни в контролите си! Така че за мен мача е 1Х !

П.С.: оох щях да забравя и да те поопрвя, че мача не е в 17 часа, а е от 18 часа, ама така се случва когато бързаш да пуснеш тема без да му мислиш много какво се получава накрая!

Абе, като те гледам тебе 'вониш' на пристрастия още от вратата!Все пак мач има утре, а ти квичиш защо правя тема...До колкото знам това не е е вашия раздел, че да се месиш както правиш в момента!
С теми не се занимавам традиционно.Отварям само, ако реша, че има смисъл.
Но нали си ми 'специален' ще ти дам коментар, макар и аз за себе си знам най-добре :)
Вярно, Пуул се раздели с някои футболисти.Не е нужно да ти обяснявам специално защо през трансферните прозорци играчи сменят отборите си, не мисля, че си толкова закъсал от към футбол и мозъчен капацитет.
Сред по-значимите напуснали са Алонсо, Сами Хююпия, Пенант и Арбелоа, но има и нови попълнения.
За сметка на това нови са : Джонсън, Аквилани дойде от Рома - доста обещаващ, Андрий Воронин се връща от Херта.
Мисля, че тези ще запълнят празнините от заминалите и ще има здрав мач срещу Тотнъм.
За мача мисля, че ще е Х2, но ДОСТА по-вероятно 2-ка.Освен, ако не ме убедиш, че Тотнъм са изградили отбор бияч за 1 сезон след като миналата година бяха по едно време на последно място и се бореха за глътка въздух. :)
Това стига ли ти за коментар или искаш още нещо да добавя?

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 15 авг 2009 22:23

Каквото и да си говорим мача е утре.То и вие сте утре, но не ви пълня темите с глупави мнения как сега като ги няма Роналдо и Тевез ще имате фалстартове, защото изведнъж всичката отговорност пада върху Руни, Скоулс, Берба, Македа и сие

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 15 авг 2009 22:29

[offtopic]то човек да не го скастри че отваря тема с 3 кратки изречения[/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 15 авг 2009 22:37

Lyubooo написа:[offtopic]то човек да не го скастри че отваря тема с 3 кратки изречения[/offtopic]

Не го правя нарочно.Мисля, че има други хора, които се интересуват от мача.Обичам да чувам и други мнения, идеи.Диалог да става.Ти как почваш разговор?Като рецитираш едно есе или като дадеш няколко кратки изречения.Ако искаш нещо по-изчерпателно си потърси в gong.bg или някой друг сайт.Форума не е само за усведомление, а и за дискусии.
Жив и здрав!
Късмет да има утре :)

Потребителски аватар
fearbless

Мнениеот fearbless » 15 авг 2009 22:48

Братле не им обръщай внимание! ;) Да не ти пука големи са комплексари сичките фенове на юнайтед в тоя сайт! ;)
[center]Изображение[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
vrajdebec
Контакти:

Мнениеот vrajdebec » 15 авг 2009 22:51

Да бе и аз се чудя олигофрените от Ман. Юн. що спамят в Ливърпулския форум?

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 16 авг 2009 00:40

[offtopic]Правило 5 на Форума гласи: Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация.
а г-н Kotzata е написал следното: "Утре от 17 часа е мача с Тотнъм.Мисля, че ще има какво да се види.Коментари?"
Че това е смешно и жалко, а отгоре на всичко е сгрешил началния час на мача! Че по същия почин утре ще публикуват романи от по 2 странички!
Лошото е че не е само г-н Kotzata, а и други потребители са обърнали Форума на Чат, бълвайки тема след тема състоящи се само от по няколко плоски изречения![/offtopic]
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Kotzata
Контакти:

Мнениеот Kotzata » 16 авг 2009 01:19

Lyubooo написа:[offtopic]Правило 5 на Форума гласи: Пускайте нови теми и постове само когато смятате, че носят някаква интересна и полезна за останалите потребители информация.
а г-н Kotzata е написал следното: "Утре от 17 часа е мача с Тотнъм.Мисля, че ще има какво да се види.Коментари?"
Че това е смешно и жалко, а отгоре на всичко е сгрешил началния час на мача! Че по същия почин утре ще публикуват романи от по 2 странички!
Лошото е че не е само г-н Kotzata, а и други потребители са обърнали Форума на Чат, бълвайки тема след тема състоящи се само от по няколко плоски изречения![/offtopic]

Добре, господин всичко зная и умея.Да кажем, че наистина мача е от 18.00, а не както пише на други места от 17.00(проверих специално в програмата на Диема и мерси за корекцията).И какво от това?Ще каже човек, че за сефте влизаш в този форум.Темата е за мача, защото, ако няма тема ще се наложи да пишем във вашите теми във форума на Манчо как сме играли с Тотнъм.Нали не искаш това?Темата може да се счита за официална и дали съм написал изчерпателна прогноза + 2 страници история на клубовете и още 1 страница фенски пристрастия или 1 изречение няма смисъл.Сякаш не си виждал 100-ната тема за Христоловци(нищо лично, но някои хора цвъкат теми от път на път) или 10-тата тема как било голям проблем как са подредени отборите ни с еднаква голова разлика след 1-вия кръг.Мисля, че разбираш на къде бия и по-точно към това, че се държиш детински и явно те е хванал яд, че някой друг пише теми за неговите си отбори :)
И все пак, да не запълвам пространстовото само в глупости вместо да го ползваме за стойностни коментари.Можеш да се чувстваш полезен за корекцията 8-)
Връзка => http://premiership.bg/bg/results

Потребителски аватар
цска завинаги
Контакти:

Мнениеот цска завинаги » 16 авг 2009 12:23

0-2
И ако Левски беше жив сега,той щеще да е фен на ЦСКА.

Върни се в “Ливърпул”