Lyubooo написа:егати!
в тоя форум да няма награда за най-много на брой отворени теми!
отваряш тема за нещо важно и вътре пишеш 3 кратки изречения!
ти що не коментираш като отваряш темата!
Иначе мача е двойка под съмнение, защото Тотнъм показаха че навлизат в по-добра форма от предния сезон! Докато от Ливърпул се разделиха с някои и други играчи и не бяха толкова убедителни в контролите си! Така че за мен мача е 1Х !
П.С.: оох щях да забравя и да те поопрвя, че мача не е в 17 часа, а е от 18 часа, ама така се случва когато бързаш да пуснеш тема без да му мислиш много какво се получава накрая!
Абе, като те гледам тебе 'вониш' на пристрастия още от вратата!Все пак мач има утре, а ти квичиш защо правя тема...До колкото знам това не е е вашия раздел, че да се месиш както правиш в момента!
С теми не се занимавам традиционно.Отварям само, ако реша, че има смисъл.
Но нали си ми 'специален' ще ти дам коментар, макар и аз за себе си знам най-добре

Вярно, Пуул се раздели с някои футболисти.Не е нужно да ти обяснявам специално защо през трансферните прозорци играчи сменят отборите си, не мисля, че си толкова закъсал от към футбол и мозъчен капацитет.
Сред по-значимите напуснали са Алонсо, Сами Хююпия, Пенант и Арбелоа, но има и нови попълнения.
За сметка на това нови са : Джонсън, Аквилани дойде от Рома - доста обещаващ, Андрий Воронин се връща от Херта.
Мисля, че тези ще запълнят празнините от заминалите и ще има здрав мач срещу Тотнъм.
За мача мисля, че ще е Х2, но ДОСТА по-вероятно 2-ка.Освен, ако не ме убедиш, че Тотнъм са изградили отбор бияч за 1 сезон след като миналата година бяха по едно време на последно място и се бореха за глътка въздух.

Това стига ли ти за коментар или искаш още нещо да добавя?