Аз съм фен на Ливърпул, не анти-фен на Манго. Мразя ги, но ме интересува само Ливърпул. Гледам само на нашите проблеми, които са повече от тези на всички останали в топ 10. Интересува ме да видя подобрениепри нас, а не регрес у другите, въпреки че искрено им го пожелавам. Ти си го казал, няма уважаващ се отбор само с 1 дефанзивен халф, няма уважаващ се отбор само с 2-ма чисти нападатели, от които единият е боклук като Керъл, няма уважаващ се отбор с едно крило като даунинг и 2 като Белами и Каут по на 32-33 години. Няма уважаващ се отбор, който продава основните си играчи на преки конкуренти и ги заменя с пълни посредственяци и да иска прогрес. Няма уважаващ се отбор, който да търпи човек дал 140 млн. за отявлени некадърни бритиш хомосекшуъли и да е в средата на таблицата.
Мисля, че това са достатъчно много проблеми за решаване в нашия лагер, пред това да гледаме манчо и другите, не мислите ли?
Ливърпул-Астън Вила 07.04 17:00
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- philipoff72
- Контакти:
Re: Ливърпул-Астън Вила 07.04 17:00
Керъл беше купен на зор в последният момент , заради напускането на Торес.При това и контузен на всичко отгоре.Не му потръгна - късмет.Роби Кийн номер две.Вижте, няма значение да гледаме напред, ако КД има топки с Блякбърн трябва да пусне академията.
philipoff72 написа:Керъл беше купен на зор в последният момент , заради напускането на Торес.При това и контузен на всичко отгоре.Не му потръгна - късмет.Роби Кийн номер две.Вижте, няма значение да гледаме напред, ако КД има топки с Блякбърн трябва да пусне академията.
Не се надявай да ги пусне.

You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]
leoric написа:Аз съм фен на Ливърпул, не анти-фен на Манго. Мразя ги, но ме интересува само Ливърпул. Гледам само на нашите проблеми, които са повече от тези на всички останали в топ 10. Интересува ме да видя подобрениепри нас, а не регрес у другите, въпреки че искрено им го пожелавам. Ти си го казал, няма уважаващ се отбор само с 1 дефанзивен халф, няма уважаващ се отбор само с 2-ма чисти нападатели, от които единият е боклук като Керъл, няма уважаващ се отбор с едно крило като даунинг и 2 като Белами и Каут по на 32-33 години. Няма уважаващ се отбор, който продава основните си играчи на преки конкуренти и ги заменя с пълни посредственяци и да иска прогрес. Няма уважаващ се отбор, който да търпи човек дал 140 млн. за отявлени некадърни бритиш хомосекшуъли и да е в средата на таблицата.
Мисля, че това са достатъчно много проблеми за решаване в нашия лагер, пред това да гледаме манчо и другите, не мислите ли?
20та титла на мангалите междувременно.......
wolf написа:leoric написа:Аз съм фен на Ливърпул, не анти-фен на Манго. Мразя ги, но ме интересува само Ливърпул. Гледам само на нашите проблеми, които са повече от тези на всички останали в топ 10. Интересува ме да видя подобрениепри нас, а не регрес у другите, въпреки че искрено им го пожелавам. Ти си го казал, няма уважаващ се отбор само с 1 дефанзивен халф, няма уважаващ се отбор само с 2-ма чисти нападатели, от които единият е боклук като Керъл, няма уважаващ се отбор с едно крило като даунинг и 2 като Белами и Каут по на 32-33 години. Няма уважаващ се отбор, който продава основните си играчи на преки конкуренти и ги заменя с пълни посредственяци и да иска прогрес. Няма уважаващ се отбор, който да търпи човек дал 140 млн. за отявлени некадърни бритиш хомосекшуъли и да е в средата на таблицата.
20та титла на мангалите междувременно.......
и като е 20-та кво? Кво мога да направя аз? Да си хабя нервите ли? На ония в Ливърпул им е през оная работа, та на мен ли? И аз исках да станат Шити, ама са жалки. Има по-важни неща, които са свързани с Ливърпул, а именно евентуални промени в структурата на отбора. Манчо ще си го получат, съдбата е ***** и го е доказвала многократно, няма кво да ги мисля тях. Глейзър ще си свърши работата.
leoric написа:Аз съм фен на Ливърпул, не анти-фен на Манго. Мразя ги, но ме интересува само Ливърпул. Гледам само на нашите проблеми, които са повече от тези на всички останали в топ 10. Интересува ме да видя подобрениепри нас, а не регрес у другите, въпреки че искрено им го пожелавам. Ти си го казал, няма уважаващ се отбор само с 1 дефанзивен халф, няма уважаващ се отбор само с 2-ма чисти нападатели, от които единият е боклук като Керъл, няма уважаващ се отбор с едно крило като даунинг и 2 като Белами и Каут по на 32-33 години. Няма уважаващ се отбор, който продава основните си играчи на преки конкуренти и ги заменя с пълни посредственяци и да иска прогрес. Няма уважаващ се отбор, който да търпи човек дал 140 млн. за отявлени некадърни бритиш хомосекшуъли и да е в средата на таблицата.
+ 10000
john barnes написа:Avrameca написа:Отново пропуските ни лишиха да вземем 3 точкиЗа мен дали ще сме 7-ми , 8-ми или 10-ти няма значение.Ще приема , че този сезон е за обиграване и се надявам да спечелим ФА но от другия сезон трябва Керълчо да се махне , да се купят поне 2-3 много класни играчи и твърдо в ТОП4.
ами ако НЕ спечелим ФА и другия сезон сме пак извън топ 4? тогава какви оправдания ще има и кой ще е виновен?
Ако не спечелим ФА ще е поредното разочарование този сезон но дори тогава , мисля , че Кени ще остане.А ако другия сезон сме извън ТОП4 , ще трябва да има уволнени дори преди края на първенството.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Много точно казано,дето се казва в десятката.Ако може да добавя:За тези които си представят или искат КД да бъде и другия сезон начело и евентуално ако и другия го изпорти чак тогава да се уволнява,искам да има припомня че Сити макар да имаха парите чак когато имаха възможност да играят в ШЛ успяха да купят зезди.Ако ние се провалим два сезона забравяме за качествени футболисти за доста време.От там всеки може да си направи какво бъдеще се очертава за отбора ни.
-
- Контакти:
е то е ясно какво се очертава-златната среда и ако се класираме за лига европа,ще настанат всенародни празници по форумите и на Анфийлд...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Dzheff написа:Но на мен ми харесва и затова съм фен на Английския национален отбор
[offtopic]