Ливърпул-Астън Вила 07.04 17:00

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Ливърпул-Астън Вила 07.04 17:00

Мнениеот leoric » 08 апр 2012 20:50

Аз съм фен на Ливърпул, не анти-фен на Манго. Мразя ги, но ме интересува само Ливърпул. Гледам само на нашите проблеми, които са повече от тези на всички останали в топ 10. Интересува ме да видя подобрениепри нас, а не регрес у другите, въпреки че искрено им го пожелавам. Ти си го казал, няма уважаващ се отбор само с 1 дефанзивен халф, няма уважаващ се отбор само с 2-ма чисти нападатели, от които единият е боклук като Керъл, няма уважаващ се отбор с едно крило като даунинг и 2 като Белами и Каут по на 32-33 години. Няма уважаващ се отбор, който продава основните си играчи на преки конкуренти и ги заменя с пълни посредственяци и да иска прогрес. Няма уважаващ се отбор, който да търпи човек дал 140 млн. за отявлени некадърни бритиш хомосекшуъли и да е в средата на таблицата.

Мисля, че това са достатъчно много проблеми за решаване в нашия лагер, пред това да гледаме манчо и другите, не мислите ли?

Потребителски аватар
philipoff72
Контакти:

Мнениеот philipoff72 » 08 апр 2012 21:04

Керъл беше купен на зор в последният момент , заради напускането на Торес.При това и контузен на всичко отгоре.Не му потръгна - късмет.Роби Кийн номер две.Вижте, няма значение да гледаме напред, ако КД има топки с Блякбърн трябва да пусне академията.

Потребителски аватар
shelvey33
Контакти:

Мнениеот shelvey33 » 08 апр 2012 21:22

philipoff72 написа:Керъл беше купен на зор в последният момент , заради напускането на Торес.При това и контузен на всичко отгоре.Не му потръгна - късмет.Роби Кийн номер две.Вижте, няма значение да гледаме напред, ако КД има топки с Блякбърн трябва да пусне академията.

Не се надявай да ги пусне. ;)
You'll never walk alone !!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/173d4862a94c476ba520bd2a7a3b5f52/tumblr_mlh0l3eWCp1qf0sfyo1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 08 апр 2012 21:39

leoric написа:Аз съм фен на Ливърпул, не анти-фен на Манго. Мразя ги, но ме интересува само Ливърпул. Гледам само на нашите проблеми, които са повече от тези на всички останали в топ 10. Интересува ме да видя подобрениепри нас, а не регрес у другите, въпреки че искрено им го пожелавам. Ти си го казал, няма уважаващ се отбор само с 1 дефанзивен халф, няма уважаващ се отбор само с 2-ма чисти нападатели, от които единият е боклук като Керъл, няма уважаващ се отбор с едно крило като даунинг и 2 като Белами и Каут по на 32-33 години. Няма уважаващ се отбор, който продава основните си играчи на преки конкуренти и ги заменя с пълни посредственяци и да иска прогрес. Няма уважаващ се отбор, който да търпи човек дал 140 млн. за отявлени некадърни бритиш хомосекшуъли и да е в средата на таблицата.

Мисля, че това са достатъчно много проблеми за решаване в нашия лагер, пред това да гледаме манчо и другите, не мислите ли?

20та титла на мангалите междувременно.......

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 08 апр 2012 22:29

wolf написа:
leoric написа:Аз съм фен на Ливърпул, не анти-фен на Манго. Мразя ги, но ме интересува само Ливърпул. Гледам само на нашите проблеми, които са повече от тези на всички останали в топ 10. Интересува ме да видя подобрениепри нас, а не регрес у другите, въпреки че искрено им го пожелавам. Ти си го казал, няма уважаващ се отбор само с 1 дефанзивен халф, няма уважаващ се отбор само с 2-ма чисти нападатели, от които единият е боклук като Керъл, няма уважаващ се отбор с едно крило като даунинг и 2 като Белами и Каут по на 32-33 години. Няма уважаващ се отбор, който продава основните си играчи на преки конкуренти и ги заменя с пълни посредственяци и да иска прогрес. Няма уважаващ се отбор, който да търпи човек дал 140 млн. за отявлени некадърни бритиш хомосекшуъли и да е в средата на таблицата.

20та титла на мангалите междувременно.......

и като е 20-та кво? Кво мога да направя аз? Да си хабя нервите ли? На ония в Ливърпул им е през оная работа, та на мен ли? И аз исках да станат Шити, ама са жалки. Има по-важни неща, които са свързани с Ливърпул, а именно евентуални промени в структурата на отбора. Манчо ще си го получат, съдбата е ***** и го е доказвала многократно, няма кво да ги мисля тях. Глейзър ще си свърши работата.

Потребителски аватар
gugushito
Контакти:

Мнениеот gugushito » 08 апр 2012 23:08

+ 10000

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 09 апр 2012 07:03

john barnes написа:
Avrameca написа:Отново пропуските ни лишиха да вземем 3 точки :| За мен дали ще сме 7-ми , 8-ми или 10-ти няма значение.Ще приема , че този сезон е за обиграване и се надявам да спечелим ФА но от другия сезон трябва Керълчо да се махне , да се купят поне 2-3 много класни играчи и твърдо в ТОП4.

ами ако НЕ спечелим ФА и другия сезон сме пак извън топ 4? тогава какви оправдания ще има и кой ще е виновен?

Ако не спечелим ФА ще е поредното разочарование този сезон но дори тогава , мисля , че Кени ще остане.А ако другия сезон сме извън ТОП4 , ще трябва да има уволнени дори преди края на първенството.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
stenmark
Контакти:

Мнениеот stenmark » 09 апр 2012 19:23

Много точно казано,дето се казва в десятката.Ако може да добавя:За тези които си представят или искат КД да бъде и другия сезон начело и евентуално ако и другия го изпорти чак тогава да се уволнява,искам да има припомня че Сити макар да имаха парите чак когато имаха възможност да играят в ШЛ успяха да купят зезди.Ако ние се провалим два сезона забравяме за качествени футболисти за доста време.От там всеки може да си направи какво бъдеще се очертава за отбора ни.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 09 апр 2012 20:53

е то е ясно какво се очертава-златната среда и ако се класираме за лига европа,ще настанат всенародни празници по форумите и на Анфийлд...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 18 апр 2012 15:56

Dzheff написа:Но на мен ми харесва и затова съм фен на Английския национален отбор

[offtopic]:mrgreen: ее колко неща ми се изясняват вече, да беше почнал много по-рано така, да знам да ти подминавам мненията :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”