Уволниха Дамиен Комоли !!!

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Уволниха Дамиен Комоли !!!

Мнениеот Gil-galad » 16 апр 2012 17:28

Но пък сега се появяват информации за Чики Бегеристайн :)

http://sillyseason.com/football/premier ... field-move
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 апр 2012 15:50

Американските собственици на мърсисайдци първоначално фокусираха вниманието си единствено около холандската легенда на световния футбол Йохан Кройф (вляво), но срещнали неговото нежелание да работи с постоянен договор за друг клуб освен неговите любими Аякс и Барселона. Друг голям проблем пред сделката бил категоричният отказ на Кройф да живее в Англия. Въпреки това холандецът се изказал доста ласкаво и препоръчал на Джон Хенри и Том Уърнър бившия кадър на Барса Чики Бегиристайн, който в момента е без работа, след като напусна поста си на "Камп Ноу" през 2010 година.

Легендарният холандец Йохан Кройф категорично опроверга слуховете, че преговаря с Ливърпул за възможността да стане новия футболен директор на мърсисайдци.
Видях, че името ми е свързва с Ливърпул. Не знам откъде идва това, тъй като не съм чул нищо такова от клуба. Не съм имал никакъв контакт с Ливърпул. Няма смисъл подобни спекулации да се приемат на сериозно", каза Кройф.

Стана сапунена опера, значи нито са говорили с Кройф нито той им е препоръчал когото и да било.

Потребителски аватар
d-o-d-o
Контакти:

Мнениеот d-o-d-o » 18 апр 2012 09:48

Логично действие на шефовете на отбора.Браво сега трябва да се направи селекция от наистина качествени играчи.
IF YOU CAN'T SUPPORT US WHEN WE LOSE OR DRAW,DON'T SUPPORT US WHEN WE WIN !!! Bill Shankly

Върни се в “Ливърпул”