Блекбърн - Ливърпул 10.04 22:00ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Hakercheto
- Контакти:
Re: Блекбърн - Ливърпул 10.04 22:00ч.
Добрият мач си е добър мач. Този ако не друго,поне го изиграхме със самочувствие и увреност. Като видях състава си казах-това ще е интересно,без Джерард и Суарез,да видим. Керъл си изигра ролята при 2рият гол като типичен таран. Разбира се това не значи че трябва да го хвалим кой знае колко. Макси дори няма да го коментирам. Просто незнам как такъв играч е нарочен за изгонване/продан. Агер е животно и както Jordan Henderson каза това бе най-голямата ни липса този сезон. Браво на Керъл за гола и на Хендо за свършената работа на бека.Фланаган ми падна много в очите. Още миналата година след дузпата за Тотнъм съм му набрал. Много грешки,много нещо. Не натрупа ли опит най-накрая? Над 20 мача е изиграл в ВЛ.Коатес е играл 3-4 и е добър защитник. Изключително сладка победа,макар и не толкова значима. Да победим някой докато сме играли с 10 човека 70 мин.- това е отборен дух и се надявам да сме свидетели на такива мачове по често.
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- liverpool96
- Контакти:
Hakercheto написа:Добрият мач си е добър мач. Този ако не друго,поне го изиграхме със самочувствие и увреност. Като видях състава си казах-това ще е интересно,без Джерард и Суарез,да видим. Керъл си изигра ролята при 2рият гол като типичен таран. Разбира се това не значи че трябва да го хвалим кой знае колко. Макси дори няма да го коментирам. Просто незнам как такъв играч е нарочен за изгонване/продан. Агер е животно и както Jordan Henderson каза това бе най-голямата ни липса този сезон. Браво на Керъл за гола и на Хендо за свършената работа на бека.Фланаган ми падна много в очите. Още миналата година след дузпата за Тотнъм съм му набрал. Много грешки,много нещо. Не натрупа ли опит най-накрая? Над 20 мача е изиграл в ВЛ.Коатес е играл 3-4 и е добър защитник. Изключително сладка победа,макар и не толкова значима. Да победим някой докато сме играли с 10 човека 70 мин.- това е отборен дух и се надявам да сме свидетели на такива мачове по често.
Да сме с 10 човека?

- Liverpool_EC
- Контакти:
Често псуваме Рейна, че ни проваля, но се видя, че той просто няма заместник на вратата
Няма заместник,защото никога не сме потърсили такъв.Пък и кво да ги виниш резервите,като са ръждясали от висене на пейката.То е ясно,че добри вратари трудно се намират,въпроса е защо трябва да плащаме по 90000 паунда на седмица за тези грешки,като някой вратар на двойно по-ниска заплата ще допуска толкова и ТАКИВА грешки.Дони за вчера не мога да го виня,пича е длъжен да се хвърли и да се пробва за тази топка,все пак тъкмо е получил шанс,не очаквам да стои като колче и да чака да го заобиколят.Затова и се чудя в тези оценки от мача,защо той е посочен като провал на мача,а не Фланаган

Макси дори няма да го коментирам. Просто незнам как такъв играч е нарочен за изгонване/продан.
Имаше статистика есента,че е най-ефективния играч във ВЛ...после направи няколко мача с пропуски и го забиха на пейката...Ама то на фона на Керъл и Дауниг наистина може само да впечатлява,обаче замислял ли си се,че и на него Бенитез му даде едни 90-100хил на седмица.Ами този футболист за 2,5г при нас прибра 10 мил в заплати

П.П. А просто лично мнение е,че толкова страхлив футболист като Макси рядко може да се види на такова високо ниво във футбола.Аз не се сещам за по-голяма пичка с червената фланелка...
Последна промяна от Liverpool_EC на 11 апр 2012 13:46, променено общо 1 път.
realist написа:Много ми е забавно как Dzheff само дебне да бием (което не се случва особено често), за да намекне "Виждате ли сега колко незаслужено обвинявате треньора". Пич, мястото на което се намираме и точковия актив достатъчно красноречиво говорят за работата на мениджъра. Естествено, че понякога ще побеждаваме, но това не променя фактите, а те са, че сезонът е ПЪЛЕН ПРОВАЛ.
колега, ако фена на Нефтохимик не беше използвал един определен епитет за Кени за това че не бил сменил Керъл със Суарез и 5 мин по-късно ако Керъл не беше вкарал гол най-вероятно или нямаше изобщо да коментирам в темата или коментара ми щеше да бъде съвсем семпъл без излишни обяснения. единствената причина да пиша снощи е въпросния колега и епитета, който използва за НАШИЯ мениджър...
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
- Hakercheto
- Контакти:
liverpool96 написа:Hakercheto написа:Добрият мач си е добър мач. Този ако не друго,поне го изиграхме със самочувствие и увреност. Като видях състава си казах-това ще е интересно,без Джерард и Суарез,да видим. Керъл си изигра ролята при 2рият гол като типичен таран. Разбира се това не значи че трябва да го хвалим кой знае колко. Макси дори няма да го коментирам. Просто незнам как такъв играч е нарочен за изгонване/продан. Агер е животно и както Jordan Henderson каза това бе най-голямата ни липса този сезон. Браво на Керъл за гола и на Хендо за свършената работа на бека.Фланаган ми падна много в очите. Още миналата година след дузпата за Тотнъм съм му набрал. Много грешки,много нещо. Не натрупа ли опит най-накрая? Над 20 мача е изиграл в ВЛ.Коатес е играл 3-4 и е добър защитник. Изключително сладка победа,макар и не толкова значима. Да победим някой докато сме играли с 10 човека 70 мин.- това е отборен дух и се надявам да сме свидетели на такива мачове по често.
Да сме с 10 човека?
Е с колко да сме ?
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Alonso_Massa
- Контакти:
Carrol scores nd gets Indonesia is hit by an 8.9 earthquake. WAT A MASSIVE GOAL

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Alonso_Massa написа:Carrol scores nd gets Indonesia is hit by an 8.9 earthquake. WAT A MASSIVE GOAL
![]()
![]()
not funny.
Смешно си е, ако Даунинг вкара ще е все едно Кракатау е изригнал