Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 21.03.2012, (3:2 FT)

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes
Контакти:

Re: Куинс Парк Рейнджърс - Ливърпул 21.03.2012, 22:00 ч.

Мнениеот john barnes » 23 мар 2012 23:20

venomcho написа:[offtopic]я направо организирайте един варненски фен-клуб (ако няма вече де ) ;)
/и без левскари - това е предателство към града/[/offtopic]

не съм чувал да има фен клуб тук,поне не и официален...иначе фенове колкото щеш,всеки се събира където му харесва и с когото му харесва...заведения бол тука...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 мар 2012 23:23

john barnes написа:не съм чувал да има фен клуб тук,поне не и официален...

ми като гледам не сте малко, тукашния примерно си е доста сериозен

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 23 мар 2012 23:24

venomcho написа:
Dzheff написа::lol: толкова ли съм ти неприятен, че даже и във фен-клуба на Ливърпул не ме пускаш... разби ми сърцето направо :lol:

[offtopic]то не е към тебе лично, а към всички с такова странно (за мен) фенство, но хич не му е тук мястото, иначе точно ей сега пиша по въпроса в една току що отворена тема[/offtopic]

абе аз толкова и се интересувам от бг футбол и явно затова не мога да схвана защо ти са толкова чудни моите пристрастия в бг футбола, но между другото много хора са се учудвали, че харесвам едновременно Ливърпул и Левски, защото... едните били червени, а другите сини... :shock: подобна логика на мен ми е чудна, но явно други хора виждам проблем в такива неща...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 23 мар 2012 23:31

venomcho написа:
john barnes написа:не съм чувал да има фен клуб тук,поне не и официален...

ми като гледам не сте малко, тукашния примерно си е доста сериозен

верно си е,вие във пловдив сте организирани...тука малко е по-майтап работа,въпреки че аз където ходя,се събират сериозни фенове,повечето олд скуул...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 23 мар 2012 23:41

Dzheff написа: подобна логика на мен ми е чудна, но явно други хора виждам проблем в такива неща...

[offtopic]мне мойта логика произтича от съвсем другаде - дразня се на хора особено пък от големи градове (в случая), които не си подкрепят отборите, а се кланят на "силните на деня", а пък във ващия град определено това е синия отбор...но както казах темата е дълга и не за тук[/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 мар 2012 23:45

Дразниш ме и ме нападаш. Аз от такива срещи не бягам не бой се. Ако ти не се скриеш ще си го получиш с лихвите. Нагледах ти се, така и така ме обсъждаш мен що не кажеш ти колко си смешен?

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 23 мар 2012 23:49

wolf написа:Дразниш ме и ме нападаш. Аз от такива срещи не бягам не бой се. Ако ти не се скриеш ще си го получиш с лихвите. Нагледах ти се, така и така ме обсъждаш мен що не кажеш ти колко си смешен?

аз може и да съм смешен за някои хора и обичам когато някой ме заплашва и подценява...бъди спокоен,няма да се скрия...особено от теб.както и да е,разбрали сме се вече.не мисля да занимавам повече хората тук със твоята личност,че нещо взех да ти правя голяма реклама,а ти в никакъв случай не я заслужаваш...и друго що не обясниш на форума-защо не ми каза в очите,че те дразня? защо не хранеше рафата във бара,като гледахме мача? защо си мълчеше,когато аз хранех мумията?

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 23 мар 2012 23:56

Ти си имаш твое мнение и бях наясно още преди да те срещна що за стока си. Да се заяждам и влизам в пререкания с дебела кратуна като теб - не виждах смисъл, но ти просто прекрачи всички граници. Ако ме беше ядосал дотолкова колкото досега о щях да ти го кажа директно в очите, никога не съм бягал от хората няма да го направя и сега. Продължавай да си натрапваш мнението и да се мислиш за всезнаещ, спора ще го решим един път завинаги но съм изключително скептичен че имаш топките да дойдеш сам, един на един. А не с цяла група пенсионери да ти пазят гърба. Не подценявам никого, ти просто си нямаш на идея кой съм и какво мога и въпреки това ми слагаш оценки. Твоя грешка.

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 24 мар 2012 00:06

wolf написа:Ти си имаш твое мнение и бях наясно още преди да те срещна що за стока си. Да се заяждам и влизам в пререкания с дебела кратуна като теб - не виждах смисъл, но ти просто прекрачи всички граници. Ако ме беше ядосал дотолкова колкото досега о щях да ти го кажа директно в очите, никога не съм бягал от хората няма да го направя и сега. Продължавай да си натрапваш мнението и да се мислиш за всезнаещ, спора ще го решим един път завинаги но съм изключително скептичен че имаш топките да дойдеш сам, един на един. А не с цяла група пенсионери да ти пазят гърба. Не подценявам никого, ти просто си нямаш на идея кой съм и какво мога и въпреки това ми слагаш оценки. Твоя грешка.
ще поживеем,ще видим...

Върни се в “Ливърпул”