Стиви Джи: Идваше ми да се самоубия

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Re: Стиви Джи: Идваше ми да се самоубия

Мнениеот Dzheff » 25 фев 2012 19:52

спорове и псувни между феновете на Ливърпул - спорове и псувни между феновете на Ливърпул и тези на други отбори - свалки между съфорумците тук... хич да не е има някакъв напредък този форум... като нищо още малко може да започнат и нормалните и интелигентни дискусии тук на тема Ливърпул :)
п.с. по отношение на колегите, които поради една или друга причина се опитали да нагрубят момичето - зная че на вашите години това дава положителен ефект и привлича внимание, но погледнато отстрани от човек който е попреминал пубертетските години изглежда много грозно...
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 25 фев 2012 20:01

Dzheff написа:спорове и псувни между феновете на Ливърпул - спорове и псувни между феновете на Ливърпул и тези на други отбори - свалки между съфорумците тук... хич да не е има някакъв напредък този форум... като нищо още малко може да започнат и нормалните и интелигентни дискусии тук на тема Ливърпул :)
п.с. по отношение на колегите, които поради една или друга причина се опитали да нагрубят момичето - зная че на вашите години това дава положителен ефект и привлича внимание, но погледнато отстрани от човек който е попреминал пубертетските години изглежда много грозно...

Е ние се наляхме достатъчно, уредихме времето и формата са саморазправа, затова сега е малко по-тихо :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 25 фев 2012 21:00

RedMagic написа:
South_Park написа:като се ожените , ме извикайте да съм ви кум и да се наям

Няма шанс, по-голяма е от мен. :lol: :mrgreen:

ПС. Айде, да се преместим на "Re: Стиви Джи: Идваше ми да се самоубия", а ? :lol: :mrgreen:

[offtopic]На колко е :lol:[/offtopic]
А за Стиви...Нищо,че съм от Челси,дълбок поклон!!!Такива играчи носят истинската наслада от футбола ;)
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 фев 2012 23:13

Велик играч е Стиви.Дано утре вдигне купата .YNWA!!!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 26 фев 2012 03:35

South_Park написа:като се ожените , ме извикайте да съм ви кум и да се наям

[offtopic]В тая криза има все повече крайно нуждаещи се, които няма какво да ядат, явно...
Горния пост и задаващия се хит по кината "Игрите на глада" го доказват още повече... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
hazza

Мнениеот hazza » 26 фев 2012 12:02

Днес Стиви ще вдигне КК :!:
Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?

Върни се в “Ливърпул”