Ливърпул - Брайтън & Хоув Албиън 19.02.2012 (6:1 FT)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ливърпул - Брайтън & Хоув Албиън 19.02.2012, 18:30 ч.
Tи си затапен ама яката още от раждането си бе мойто момче ....активен спортист хаха убеди ме ,национал по кърлинг ли си?
-
- Контакти:
imn написа:Tи си затапен ама яката още от раждането си бе мойто момче ....активен спортист хаха убеди ме ,национал по кърлинг ли си?
Изобщо в нищо не искам да те убеждавам. Бил съм затапен по рожденния

-
- Контакти:
Айде, оставям народо-населението изпростяло и изглупяло до N-та степен, да си ме храни и да мята мезета по мене, а аз преди мача ще вляза да видя за к'во става реч и ще чета вашите уникални бисери...нали все пак комици го играете в тоя скапан форум. Ама то аз съм си виновен, че влизам и пиша тук. Айде мозъци, почвайте да нареждате зад големия ми гръб!

CONFIRMED XI vs Brighton:
.Reina, Johnson, Enrique, Carra, Skrtel, Adam, Gerrard, Downing, Henderson, Carroll, Suarez.
LFC subs: Doni, Maxi, Coates, Kelly, Kuyt, Shelvey, Spearing
Значи 4-4-2...

Днес е първия път в който Джерард, Суарез и Керъл започват заедно мач

Последна промяна от Gil-galad на 19 фев 2012 17:43, променено общо 1 път.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
1-1, Ливърпул да вката повече от гол на Анфийлд....тва при Рафа ставаше ама не и сега

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Liverpool_EC
- Контакти:
Liverpool forever_95 написа:Айде, оставям народо-населението изпростяло и изглупяло до N-та степен, да си ме храни и да мята мезета по мене, а аз преди мача ще вляза да видя за к'во става реч и ще чета вашите уникални бисери...нали все пак комици го играете в тоя скапан форум. Ама то аз съм си виновен, че влизам и пиша тук. Айде мозъци, почвайте да нареждате зад големия ми гръб!![]()
Забелязваш ли,че всичко във форума си беше наред,преди ти да изкочиш и да почнеш пак с квалификациите и кой,кво и колко разбирал...и после що са тез тояги

Как не разбра,че всичкото конфронтиране се получава не толкова заради футболните виждания,ами заради използването на тъпи фрази,ненужни на никой в този форум-хората са казали-"да би мирно стояло,не би чудо видяло". И ако си беше направил труда да гледаш вчера Съндърланд-Арсенал,щеше да разбереш за какво говорят хората тука...Мартин О'нийл трябваше да ни вземе вместо Ходжсън,ама нали онези Х и Дж бяха решили докрай да си направят ташак с отбора...
Относно мача- победа с 1или 2 гола впредвид на слуховете,че ще играят мнг резерви и тенденцията фаворитите този кръг да "гризват дръвцето".Кара с юбилеен мач и др. се чува че ще получат шанс за изява...Затова очаквам да си се поизмъчим в наш"стил 2012"
Най-нежелани съперници,ако продължим-Съндърланд на Анфийлд и Тотнъм на УХЛ
- Alonso_Massa
- Контакти:
fearbless написа:Alonso_Massa написа:smart написа:оставете , с такова дето ти му обясняваш , то седи и гледа като теле срещу теб не се спори ,не го ли разбрахте вече.
Айде стига сте нареждали момчето! Всеки си има право на мнение в крайна сметка!!!
А всеки си има право на мнение така ли? Ми аз когато си изкажа положението![]()
![]()
![]()
той защо ме напада е? а? Нали и аз имам право на мнение,а той почна да казва не не си прав аз съм прав. Той си налага мнението не аз... аз само си изказвам положението нищо повече!
![]()
![]()
Не пич не ти казвам какво да правиш просто като видиш, че някой е изнервен направи компромис и си пиши с него, когато е по-спокоен.

Иначе за другия пич 95, недей така да скачаш срещу някой друг. Може да е защото си изнервен, но просто няма смисъл от излишни спорове. Казвам ти всичко с приятелски чувства и не искам да ме разбираш погрешно.

Последна промяна от Alonso_Massa на 19 фев 2012 18:03, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- Hakercheto
- Контакти:
защо бе Кени,защо ?? Всичко ок ама защо Даунинг ????
Дано Кара се справи,аз лично не мисля че е загубил толкова от формата си колкото го изкарвате. Просто е малко по бавен( и обича да чисти в корнери
)
Дано Кара се справи,аз лично не мисля че е загубил толкова от формата си колкото го изкарвате. Просто е малко по бавен( и обича да чисти в корнери

Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
Liverpool forever_95 написа:Ей, на всички смешници, които са ма хранили, ще им кажа средното: на никого не подражавам! А вие кухи лейки, вие сте едни смешници. Как може да ви е страх от Евертън и Съндърланд бе...ние сме Ливърпул и не трябва да ни притеснява с кого играем, било то и с Юнайтед на Олд Трафорд. Ама не бе, той О'Нийл вкарва отборите си в Топ 6 винаги и ги правел корави. Ама аз от вчера гледам футбол бе, бавноразвиващи...не ми пука къде ги закарва О'Нийл отборите си, ние сме Ливърпул и излизаме винаги за победа и това е. Ама вие като сте пу.ки заспали, няма да го разберете т'ва. Насирайте от Съндърланд, ама сте силни и вилни, че срещу Юнайтед на Трафорда ще бием...Волф, не очаквах такива думи от тебе батка...ама к'во да се прай, то нали като се каже истината и на някои не им хареса, трябва да се изс.рат на главата на другия. Казвам ви истината, която е болезнена понякога.
А за Кинг Кени, същия смешник си като идола си. Айде, с'я който не ме е разбрал, в човката...
ето го пак... волфито си го каза, че си латерничка ама май не си разбрал още. Палячо слуашай малко и недей да знаеш много, ти,джонката,уникалния мениджър и невероятен педагог искате да гледаме реално. Ето ние гледаме не ни е страх от Евертън, но за да кажеш, че сме ние кухи лейки при положение поредните ти простотия след простотия, които ръсиш няма как да не те почнем... Евертън и си е Евертън, ти си си паляк всеки нормално мислещ човек го знае тва, докато го плюехте отбора щяхме да изпадаме. Сега какво стана бе(национала по кърлинг) смени чергата нещо а, ние сме Ливърпул обич вяра и мачкане на всеки без да ни е страх, брей много се въодушеви нещо по-полека.
Съвет: не си губи времето тука обърни внимание на АКТИВНАТА си спортна кариера и остави нас простосмъртните НЕактивисти да си гледаме форума, кво ще кажеш ?
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Състава е бомба
дано Даунинг да я даде един мач вече тая така чакана асистенция 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]