Бивши играчи на Ливърпул - фен тема
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кени Далглиш - Фен Тема
Аз пък не мога да разбера какъв е тоя негативизъм към Кени...Бил направил лоши трансфери..ГЛУПОСТИ..Вземете един Керъл.Отговорете ми на колко години е?Беше ли контузен когато дойде?Колко време трябва на човек за да влезе във форма?Колко мача реални има изиграни тои..без да е контузен и да е във форма?Струвал бил много пари..да не ги давате вие?Интересувайте се кой навремето е купил,на никой известния тогава Алън Шиирър за страшно много пари...и всеки е питал как може да се даде такава сума за човек от който нищо няма да излезе...дали не е изляло?Без да обиждам никой,повечето тук мислите типично по български..то за тоеа и няма да се оправим ние...някои тренер като не направи извън земни неща за 1 год и да го махаме.Забравихте в какъв момент пое отбора той.Да в класирането сме пак там,но като игра сме далеч по напред,даже смея да твърдя,че ако имахме късмет и повечето положения си влизаха...сега никой нямаше да се съмнява в Кени."глупавите" англииски фенове на пуул пеят името му непрестанно...защо ли?Може би защото е "изкуфял"..или защото знаят,че този човек се опитва да прави нещо,което никои не е правил много години..и го прави бавно и успешно.Тои знае как се прави.Това е футбол..отбор не се прави за 1 година..разберете го..млади футболисти не стават големи звезди за 20 мача.Много хора казаваха,че Лукас не е за пуул...виждате какво е да го няма.Най много го усеща Адам..изгледайте мачове на Адам с Лукас и без него.После пак кажете,че Адам е за Блекпул само.Помнете как се изказвате и за Хендо..много бъркате за това момче.За мен пуул нямат слаб футболист и непърва ще стават отбор.За да си добър футболист трябва да има отбор до теб.Те да дават всичко за теб и ти за тях.Работата на Кени е да ги събере така,че да си паснат.Той ще успее.Повярвайте му.Дайте му време.Така прави фен който носи отбора в сърцето си.Ако тогава не успее...повярвайте ми той сам ще си го каже и ще си тръгне.Тия момчета тепърва ще ни радват,убеден съм.
-
bg_fan написа:Аз пък не мога да разбера какъв е тоя негативизъм към Кени...Бил направил лоши трансфери..ГЛУПОСТИ..Вземете един Керъл.Отговорете ми на колко години е?Беше ли контузен когато дойде?Колко време трябва на човек за да влезе във форма?Колко мача реални има изиграни тои..без да е контузен и да е във форма?Струвал бил много пари..да не ги давате вие?Интересувайте се кой навремето е купил,на никой известния тогава Алън Шиирър за страшно много пари...и всеки е питал как може да се даде такава сума за човек от който нищо няма да излезе...дали не е изляло?Без да обиждам никой,повечето тук мислите типично по български..то за тоеа и няма да се оправим ние...някои тренер като не направи извън земни неща за 1 год и да го махаме.Забравихте в какъв момент пое отбора той.Да в класирането сме пак там,но като игра сме далеч по напред,даже смея да твърдя,че ако имахме късмет и повечето положения си влизаха...сега никой нямаше да се съмнява в Кени."глупавите" англииски фенове на пуул пеят името му непрестанно...защо ли?Може би защото е "изкуфял"..или защото знаят,че този човек се опитва да прави нещо,което никои не е правил много години..и го прави бавно и успешно.Тои знае как се прави.Това е футбол..отбор не се прави за 1 година..разберете го..млади футболисти не стават големи звезди за 20 мача.Много хора казаваха,че Лукас не е за пуул...виждате какво е да го няма.Най много го усеща Адам..изгледайте мачове на Адам с Лукас и без него.После пак кажете,че Адам е за Блекпул само.Помнете как се изказвате и за Хендо..много бъркате за това момче.За мен пуул нямат слаб футболист и непърва ще стават отбор.За да си добър футболист трябва да има отбор до теб.Те да дават всичко за теб и ти за тях.Работата на Кени е да ги събере така,че да си паснат.Той ще успее.Повярвайте му.Дайте му време.Така прави фен който носи отбора в сърцето си.Ако тогава не успее...повярвайте ми той сам ще си го каже и ще си тръгне.Тия момчета тепърва ще ни радват,убеден съм.
само да вметна-керъл го чакаме вече цяла година и той нищо не показва...шиърър беше купен навремето,но беше изграден играч със име...имаме 9 нови човека-верно е.лека справка обаче показва,че челси имат 8 нови човека и са пред нас в класирането...за какво обиграване говорим,като 6 човека от 9 нови бяха купени от английското първенство? стига вече с тия плоски оправдания за обиграването на отбора,никой не им се връзва...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Направи пак лека справка и ми кажи кой стои зад Челси?Колко пари са вкарани през последните 10 год?Въобще не искам да се сравняваме с друг отбор..
-
bg_fan написа:Направи пак лека справка и ми кажи кой стои зад Челси?Колко пари са вкарани през последните 10 год?Въобще не искам да се сравняваме с друг отбор..
говоря ти от миналата зима,та чак досега...челси взеха 8 нови,а ние взехме 9 нови.и ние обиграваме и те обиграват.къде са те,къде сме ние?
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
И къде са..на 4т. от нас..
bg_fan написа:И къде са..на 4т. от нас..
като добавим и факта че техния отбор завърши на 2-ро място ,а нашия на 6-то
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."
-
доказахме,че тия прословути 4 точки за нас са като 40... 

- Alonso_Massa
- Контакти:
Да видим как ще подходи Кени срещу Евертън. Според мен там ще си проличи дали сме готови да се борим за 4-тото място. 

[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
Re: Крейг Белами(фен тема)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qCpwzz1mbzs[/youtube]
Легенда!
If Rooney got in Bellamy's face one man would be knocked out on the floor and the other man would be Welsh.

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- Jordan Henderson
- Контакти:
Re: Фен тема - Джейми Карагър
Благодарим ти Джейми
Благодарим ти за перфектно изиграният мач с/у Арсенал