Луис, а сега на къде?

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Луис, а сега на къде?

Мнениеот Thsmith » 13 фев 2012 12:37

AceVentura написа:
п.с. Къде са админите и "Онези двамата черните" не се ли води расизъм?

Да не са бели? Ми черни са ... как да кажеш на черното - бяло... Който се обижда - негов проблем.

--
пп нито съм фен на Пул, нито съм расист... Само това, че Анри, Тюрам и Зидан са любимите ми играчи говори достатъчно дали съм расист, но е смешно да въртим и да сучем глупости... не циганин, а ром... не черен ми цветен. Аре стига глупости.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 13 фев 2012 12:44

Пловдивчанин написа:Всичко, което направи Суарез беше напълно нормално!!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FKAal82iAMA[/youtube]

+1892
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

slai
Контакти:

Мнениеот slai » 13 фев 2012 12:50

lokomotiv4o написа:Мога да кажа на всички, които плюят Луис, че усета към играта и себераздаването което той притежава го правят един от най - класните(А защо не и най- класния?) футболисти във Висшата лига. Подмолните игрички на набедени футболисти като Евра и Фърдинанд, както и неадекватните медийни изяви и коментари на столетника Фъргюсън, само ще то мотивират и той ще продължи да наказва смешните отборчета като Юнайтед.....YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Много ми се иска да ми обясниш, защото ми е много лябопитно, с каква цел Юнайтед биха водили "подмолни игрички" срещу Ливърпул, като те не са никаква заплаха, от 2009 не са никакъв фактор, не правят никакъв прогрес след Рой. И на всеки запознат с положението им, му е пределно ясно, че те са отбор, обречен на посредственост поне за 5 години напред

Потребителски аватар
AlexandrePato
Контакти:

Мнениеот AlexandrePato » 13 фев 2012 13:06

Ливърпул да изгони Суарез заради тоя негър ще е прекалено.А дали точно това не искат от Манчестър,нападат двамата лидери на отборите,които са им най-голям съперник.

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 13 фев 2012 13:31

Според мен,сега Луис,а и целия отбор трябва да направят един рейд към 4-то място!Това е единствения начин да се докажат пред всички (включително и пред техните фенове т.е. нас,а особено пред всички плювачи)Знам.че ще е доста трудно,но ни го дължат
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 13 фев 2012 13:40

Какво е направил толкова Луис Суарес ? Бил казал, че Евра е черен - ами да не би да е бял или розов ? Не разбирам с какво е по-различна постъпката му от тази на Уейн Бридж, който не подаде ръка на Джон Тери, там понеже и двамата са бели, нямаше расизъм ;) И мен да ме накажат толкова мачове заради някакво франсе, и аз няма да му подам ръка, независимо дали е бял, черен, пембян или всякакъв ... Ако Ливърпул са достатъчно малоумни да си изгонят най-добрият играч заради изкуфели старци като тези от ФА и Сър-а, нека го направят, има достатъчно клубове в Европа, които чакат за Суарес 8-)
Изображение

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 13 фев 2012 13:50

AceVentura написа:
fearless for lfc написа: Онези двамата черните от Юнайтед в събота щяха да се пребият още в първата минута от мача, заради него случайно да не им вкара гол.

Искрено те съжалявам, ако ти си автор на това "произведение".
С постъпката си Суарез, единствено показа, че умствения му багаж липсва.
Аз бих се срамувал от такава постъпка на футболист в моя отбор. А феновете на Ливърпул му се радват. Времената на ККК и Хитлер отминаха. Президента на USA е Афро-Американец, като "Онези двамата черните". Но явно някой хора живеят в миналото.

п.с. Къде са админите и "Онези двамата черните" не се ли води расизъм?

Добре,а не се ли срамуваш от тоя лицемер отляво на защитата ви ? Не се ли срамуваш че се прави на обиден като използва същите думи с/у Хаселбанк преди време? Ае марш от тука и не се прави на интересен. Срам го било ....
Само Левски!
You'll never walk alone!

Xamy
Контакти:

Мнениеот Xamy » 13 фев 2012 13:52

Кени каза, че Суарез не е бил прав, ама вие сте по-големи и по-разбиращи от него явно. Щом е нямал проблем с Евра, що не му подаде ръка? Нали така твърдеше, докато траеше разследването. Всъщност той си призна, че го е наричал на няколко пъти "негър", което не е било обидно в неговата страна. Какво негрито, едно-едноствено негрито, драскач Деян Милев , Topsport.bg ? Всъщност и Суарез се извини, ама желаещи да продължат битката има. Така, трябват бойци, а форумът е идеално бойно поле.

Това, че и Евра си е за изхвърляне е друго. Ама то колко ли играча ще останат? Ама това със световновните заговори срещу Ливърпул е честно казано тъпо. Сега ако накажат великия Керъл за поредната му изцепка, сигурно ще е част от този заговор.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 13 фев 2012 13:54

slai написа:
lokomotiv4o написа:Мога да кажа на всички, които плюят Луис, че усета към играта и себераздаването което той притежава го правят един от най - класните(А защо не и най- класния?) футболисти във Висшата лига. Подмолните игрички на набедени футболисти като Евра и Фърдинанд, както и неадекватните медийни изяви и коментари на столетника Фъргюсън, само ще то мотивират и той ще продължи да наказва смешните отборчета като Юнайтед.....YOU'LL NEVER WALK ALONE!!!

Много ми се иска да ми обясниш, защото ми е много лябопитно, с каква цел Юнайтед биха водили "подмолни игрички" срещу Ливърпул, като те не са никаква заплаха, от 2009 не са никакъв фактор, не правят никакъв прогрес след Рой. И на всеки запознат с положението им, му е пределно ясно, че те са отбор, обречен на посредственост поне за 5 години напред

С нови собственици сме и Ливърпул се надига! Щом изхарчихме 100 млн. за дървета представете си какво ще стане като влезнем в топ 4 ! :twisted: :twisted:
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
vladitol
Контакти:

Мнениеот vladitol » 13 фев 2012 13:58

Ебахти расизма, бати чудото ... Евра е черен - факт ..
Support Stan!

Левски София 26 пъти Шампион на България, 28 пъти носител на купата на България,ЕДИНСТВЕНИЯ български клуб играл в групите на ШЛ !

Барселона: 21 пъти шампион на Испания,25 пъти носител на купата на Краля, Шампионска лига 4,

Върни се в “Ливърпул”