Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- liverpool96
- Контакти:
Re: Манчестър Юнайтед - Ливърпул, 11.02.2012, 14:45 ч.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kPkgvM0e0nA[/youtube]
-
- Контакти:
мача е твърда единица!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Penalty United не би трябвало да имат проблеми с Ливърпул,пък ако се закучат нещата и съдията ще помогне.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Ебаси феновете си ебаси
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." Джонка болен мозък брат сега вземи напсувай и покойният Бил Шенкли за това дето е казал на времето....
ей уникална работа.

[center]
[/center] [center] Ливърпул 18 кратен шампион на Англия и 5 кратен европейски първенец! ''You'll never walk alone'' LIVERPOOL FOREVER!!!-До гроб!!! [/center]
[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]

[center][wrapimg=]http://www.userbars.com/26886/483332/170-3858-19664ny1.gif[/wrapimg][/center]
- Karsa Orlong
- Контакти:
realist написа:Колкото и да не ми се иска, мисля, че това е най-сигурната единица в кръга. Гледам коефициентите за "1" са около 1,90, което си е чист подарък и мисля да се възползвам с една стотичка.
Не знам как може да залагате срещу отбора, на който сте фенове ... напълно си заслужаваш наказанието, защото няма да загубим този мач

-
- Контакти:
fearbless написа:Ебаси феновете си ебасиBill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." Джонка болен мозък брат сега вземи напсувай и покойният Бил Шенкли за това дето е казал на времето....
![]()
ей уникална работа.
![]()
![]()
що да съм болен мозък? щото гледам реално на нещата ли? и стига ми цитирахте шенкли,никой тук не го помни като мениджър...

Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
Според мен, ще сме с Керъл в атака. Зад него Джерард и Хендерсън, а по крилата Белъми и Каут. Спиъринг пред Айгер и Шкъртел, бекове Енрике и Кели. Всички искаме Суарез в атака, но ми се струва, че Кени няма да рискува с двама нападатели. От Манчестър, най-опасен е Валенсия. Опазим ли го, ще си свършим работата на 50%. Руни също може да избухне, но определено към момента Валенсия е топ играча на Юнайтед. Най-радостното в случая е, че съдия е Фил Дауд и ще играем 11 vs.11!
А как искам да изненадаме света и да дадем шанс на Стърлинг
А как искам да изненадаме света и да дадем шанс на Стърлинг

- Роналдо9Големец
- Контакти:
john barnes написа:fearbless написа:Ебаси феновете си ебасиBill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win." Джонка болен мозък брат сега вземи напсувай и покойният Бил Шенкли за това дето е казал на времето....
![]()
ей уникална работа.
![]()
![]()
що да съм болен мозък? щото гледам реално на нещата ли? и стига ми цитирахте шенкли,никой тук не го помни като мениджър...
Бил Шенкли е легенда,помнят го много повече хора,отколкото теб ще те помнят през целия ти живот.Айде ставай фен на Юнайтед,залагай пари на тях както прави realist.Истинските фенове подкрепят отбора докрай,и в най-трудните му моменти!То бива,бива,ама...
- Hakercheto
- Контакти:
Стига с тия коментари срещу джонито и реалиста. Да казват нещата крайно,но са прави за някой неща.
Обаче колкото да залагаш срещу отбора и то когато играят срещу Юнайтед е грях!
Само Левски!
You'll never walk alone!
You'll never walk alone!
- Роналдо9Големец
- Контакти:
Hakercheto написа:Стига с тия коментари срещу джонито и реалиста. Да казват нещата крайно,но са прави за някой неща.
Пич,противоречиш си.Хем казваш да спрем с коментарите по джонито и реалиста,хем казваш,че са грешници