Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Re: Уулвърхемптън Уондърърс - Ливърпул, 31.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот crazy_one » 01 фев 2012 11:37

Много съм доволен и щастлив, вчера видяхме и станаха много хубави неща!
Първо победихме с резултат 8-)
Харесаха ми и голмайстори, Белами и Кайт (редовните) и .... Керъл. Дано на Андрю да му тръгне вече играта и да завърши сезона с 10 гола, 3 от които решаващи за крайния резултат.
Това, на което искам да обърна най-голямо внимание, е че Чарли Адам се разигра. Знам, че един мач нищо не означава, но мисля че от тук нататък само ще подобрява играта си. Две асистенции и доста бягане, почва да прилича на истински плеймейкър. Заедно с Джерард и скоро със Суарес в атака, ще стане страшно за другите :P

Напред момчета!!!

Come On MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
wozniacki123
Контакти:

Мнениеот wozniacki123 » 01 фев 2012 13:04

Адам дървения храст има 10 асистенции за 5 млн ама винаги е в устите ви дежурно като направим равен или загуба дори да не е на стадиона каръл даунинг хендерсън и адам са 100% виновници

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 01 фев 2012 13:28

запомнете го от мене-аз никога не се крия! снощи бях до късно в бара след нашия мач и не съм длъжен да съм пред компа и да ви давам обяснения...чета,че бая летите в облаците след победата снощи.да видим кой ще напусне форума накрая на сезона,няма да съм аз-гаранция! предстои тежка серия и ще видим там играта и голмайсторските умения на 35 милионния... :mrgreen:
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 01 фев 2012 13:49

john barnes написа: предстои тежка серия и ще видим там играта и голмайсторските умения на 35 милионния... :mrgreen:

+1 :)

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 01 фев 2012 14:21

Доволен съм от мача.YNWA!!!
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 01 фев 2012 15:05

john barnes написа:запомнете го от мене-аз никога не се крия! снощи бях до късно в бара след нашия мач и не съм длъжен да съм пред компа и да ви давам обяснения...

мен тва винаги ми е най-забавно - те като са 90% във ваканция ся пък и без тва висят на компа им е лесно, а не се сещат, че нормалните пълнолетни :mrgreen: си имат реален живот, извън виртуалния :mrgreen:

Потребителски аватар
румбата
Контакти:

Мнениеот румбата » 01 фев 2012 16:15

Някой може ли да даде линк за целия мач?

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 01 фев 2012 16:29

venomcho написа:
john barnes написа:запомнете го от мене-аз никога не се крия! снощи бях до късно в бара след нашия мач и не съм длъжен да съм пред компа и да ви давам обяснения...

мен тва винаги ми е най-забавно - те като са 90% във ваканция ся пък и без тва висят на компа им е лесно, а не се сещат, че нормалните пълнолетни :mrgreen: си имат реален живот, извън виртуалния :mrgreen:

А,Отровен,жив ли си бе? 100% и ти, като джонито си бил пиян от щастие цяла седмица след 3те успешни мача...ей,все тъй става бе-живот ли бе да го опишеш,ангажименти ли бяха да ги зарежеш :lol: :lol:
Ай наздраве за победата ;)

Потребителски аватар
KingKenny
Контакти:

Мнениеот KingKenny » 01 фев 2012 16:45

аз искам да попитам тука от форума суаресчошампиона: пич ако наистина вярваш в това, което пишеш ще ставаш за смях, в който и форум да идеш. Нали си специалист по футбол и по психология, в кой отбор си треньор, в кой отбор взимаш решенията за спортно-техническата част ? Нали си и спец. по психология ? Кога ти си виждал или спечелил повече от 1/50 от сумата платена за Каръл ? Това знаеш ли колко пари са ? Знаеш ли кой ги дава ? Как треньора застава и казва искам тоя тоя и тоя за 120 млн паунда ? Ако ти си треньор и психолог нямаше да се възхваляваш до небесата... нямаше да обиждаш Далглиш с всевъзможни идиотщини само и само да си ти правия, и сега когато отбора печели започваш да мислиш за бъдещето, което е светло, но не и в твоите очи.
Давай говори за спортния си опит, за опита в треньорството, за това какъв виден ПСИХОлог си, но когато и веднъж през живота си играеш за повече пари от половината заплата на най-ниско платения в Ливърпул, пред повече от най-ниската посещаемост на мач на Ливърпул, ела да се обадиш в форума, а дотогава ти си оставаш поредната дебилна къртица и всички го виждат, но най-големият психолог тук - не. това мога да ти кажа суаресчошампион. Дори и това не заслужаваш, тръгнал той да говори за уважение, мишка с мишката ти !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .

Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]

pavel-liverpool 99
Контакти:

Мнениеот pavel-liverpool 99 » 01 фев 2012 17:01

KingKenny написа:аз искам да попитам тука от форума суаресчошампиона: пич ако наистина вярваш в това, което пишеш ще ставаш за смях, в който и форум да идеш. Нали си специалист по футбол и по психология, в кой отбор си треньор, в кой отбор взимаш решенията за спортно-техническата част ? Нали си и спец. по психология ? Кога ти си виждал или спечелил повече от 1/50 от сумата платена за Каръл ? Това знаеш ли колко пари са ? Знаеш ли кой ги дава ? Как треньора застава и казва искам тоя тоя и тоя за 120 млн паунда ? Ако ти си треньор и психолог нямаше да се възхваляваш до небесата... нямаше да обиждаш Далглиш с всевъзможни идиотщини само и само да си ти правия, и сега когато отбора печели започваш да мислиш за бъдещето, което е светло, но не и в твоите очи.
Давай говори за спортния си опит, за опита в треньорството, за това какъв виден ПСИХОлог си, но когато и веднъж през живота си играеш за повече пари от половината заплата на най-ниско платения в Ливърпул, пред повече от най-ниската посещаемост на мач на Ливърпул, ела да се обадиш в форума, а дотогава ти си оставаш поредната дебилна къртица и всички го виждат, но най-големият психолог тук - не. това мога да ти кажа суаресчошампион. Дори и това не заслужаваш, тръгнал той да говори за уважение, мишка с мишката ти !

+ 11111 Просто нямам какво да добавя!

Върни се в “Ливърпул”