Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 30 яну 2012 23:28

suareshampion написа:
john barnes написа:
john barnes написа:хванахме се...свидетели са всички от форума.ако влезем в топ 4,до 2014г.няма да ме видите тука,ако обаче не влезем,ти на края на сезона се цибаш от форума за 1 година!

Айде останахме с един по малко за една година :) Джони аз вярвам ,че си добър човек ,и ще му намалиш наказанието на човека поне на 6 месеца :)

няма аванта за хора,които публично ми скачат и то напълно необяснимо...1 година циба от форума на фена+50 лева,че да избия бялата ни фланелка... :mrgreen:

хаха и аз си я взех бялата и черната ..че даже и анцунг от черната серия ..много ми хареса тая серия ...и ся кво стана ..махнахме тая хубава марка..но важното е ,че клуба е на далавера от новата марка ,но пък ние по трудничко ще си намираме екипчета (ако ни харесат де ) :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 30 яну 2012 23:29

Gil-galad написа:
Carragher написа:Интересен бас,момчета...ама дайте някоя спекулация...Не искам да вярвам по думите на Кени,че няма да привличаме никого. :shock:

Gil-galad написа:JournoRich Richard Laverty
Don't be fooled Liverpool fans, they're definitely trying to push a deal through tomorrow, however unlikely it looks, they're trying. #LFC

Reports claiming Liverpool have made an improved offer to Manchester City for Carlos Tevez. They removed Carroll from the deal.

изглежда добре...дано да има доза истина ! ;)
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 31 яну 2012 00:01

Изобщо не ми се връзва мениджър като Далглиш да вземе играч като Тевес. Без трансфери ще сме тоя джам ;)

john barnes
Контакти:

Мнениеот john barnes » 31 яну 2012 00:32

хаха и аз си я взех бялата и черната ..че даже и анцунг от черната серия ..много ми хареса тая серия ...и ся кво стана ..махнахме тая хубава марка..но важното е ,че клуба е на далавера от новата марка ,но пък ние по трудничко ще си намираме екипчета (ако ни харесат де ) :)[/quote]
абе клуба е на далавера,ама тая нова марка,дето никога не е правила футболни екипи,аз лично няма да облека...както и да е,нека не спамим темата,която е за бутафорната ни селекция. :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Neftochimic1892
Контакти:

Мнениеот Neftochimic1892 » 31 яну 2012 01:03

Pupper_ написа:
john barnes написа:кинтите остават,ако искаш разбира се...ако не-не е фатално,няма да те вътря със 50 лева я...все пак си фен на Ливърпул!

Deal :!:
една година + 50 лв. Да идва 13 май вече :twisted:

Мазохистичен паралия :shock:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2012 01:10

Според Скай Спортс Евертън са се разбрали с Рейнджърс за трансферната сума на Йелавич, като остават смао личните условия...явно баща му е имал предвид, че Йелавич ще играе в град Ливърпул, а не във Liverpool FC :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 31 яну 2012 01:33

аз също с удоволствие бих се разделил с форума на цената за четвъртото място (сигурно ще има и доволни)
даже и пари не искам към сделката 8-)

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 31 яну 2012 01:54

After the game (2-2 at Anfield)
If Man City have got any other players like Craig Bellamy they don't want I hope they've got my number." Kenny

Rumours tomorrow tevez will sign for Liverpool in loan for 6 months

Liam Tomkins
56 minutes to go until someone will claim to have seen Carlos Tevez parachuting into Melwood from a helicopter.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 яну 2012 02:01

Е той вече беше тръгнал слух, че Тевез е на Мелууд, ама почти всички страници за слухове го опровергаха :)

Latest news suggesting that we might have a last min bid for Demba Ba.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 31 яну 2012 09:13

Има още половин ден плюс-минус, тъй че не се пормозете със слухове много скоро всичко ще стане ясно. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”