Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 22:40

philipoff72 написа:Жони, ако Бенитез стане тренер на Реал, може би ще се преместиш в тяхния форум, и ще се превърнеш в Hugo Sánchez!Не си фен брат!

мислиш ли,че не съм фен? без да ме познаваш,да твърдиш подобно нещо,си е живо кощунство,а и гледам че си от Варна-да не стане накрая,че се и познаваме...ще изпаднеш във неловко положение,брат....
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 яну 2012 22:43

Karsa Orlong написа: Ако бяхме решили да купуваме нападател щяхме да започнем от 1 януари да преговаряме с различни клубове, от които сме харесали играчи и за 31 дни все щяхме да купим някой стойностен. Не виждам за какъв пожар може да става въпрос тук. Явно просто не сме искали да купим никого ;)

Това е една добра гледна точка, която няма как да оспоря :)
john barnes написа:хванахме се...свидетели са всички от форума.ако влезем в топ 4,до 2014г.няма да ме видите тука,ако обаче не влезем,ти на края на сезона се цибаш от форума за 1 година!

Ще ми липсваш ... малко! Може би :twisted: Кинтите остават или ...?

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 яну 2012 22:46

JournoRich Richard Laverty
Don't be fooled Liverpool fans, they're definitely trying to push a deal through tomorrow, however unlikely it looks, they're trying. #LFC
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 30 яну 2012 22:46

Някой да го сложи в рамка това мнение :mrgreen:

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 23:01

Pupper_ написа:
Karsa Orlong написа: Ако бяхме решили да купуваме нападател щяхме да започнем от 1 януари да преговаряме с различни клубове, от които сме харесали играчи и за 31 дни все щяхме да купим някой стойностен. Не виждам за какъв пожар може да става въпрос тук. Явно просто не сме искали да купим никого ;)

Това е една добра гледна точка, която няма как да оспоря :)
john barnes написа:хванахме се...свидетели са всички от форума.ако влезем в топ 4,до 2014г.няма да ме видите тука,ако обаче не влезем,ти на края на сезона се цибаш от форума за 1 година!

кинтите остават,ако искаш разбира се...ако не-не е фатално,няма да те вътря със 50 лева я...все пак си фен на Ливърпул!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 30 яну 2012 23:09

john barnes написа:кинтите остават,ако искаш разбира се...ако не-не е фатално,няма да те вътря със 50 лева я...все пак си фен на Ливърпул!

Deal :!:
една година + 50 лв. Да идва 13 май вече :twisted:

Потребителски аватар
Carragher
Контакти:

Мнениеот Carragher » 30 яну 2012 23:09

Интересен бас,момчета...ама дайте някоя спекулация...Не искам да вярвам по думите на Кени,че няма да привличаме никого. :shock:
His name is Luis Suarez,
He wears the famous Red
I just can't get enough, I just can't get enough
He scores a goal and the Kop go wild
and I just can't seem to get enough SUAREZ
der der der der der der ... Luis Suarez

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 яну 2012 23:12

Carragher написа:Интересен бас,момчета...ама дайте някоя спекулация...Не искам да вярвам по думите на Кени,че няма да привличаме никого. :shock:

Gil-galad написа:JournoRich Richard Laverty
Don't be fooled Liverpool fans, they're definitely trying to push a deal through tomorrow, however unlikely it looks, they're trying. #LFC

Reports claiming Liverpool have made an improved offer to Manchester City for Carlos Tevez. They removed Carroll from the deal.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 яну 2012 23:16

john barnes написа:
Pupper_
[quote="john barnes написа:
хванахме се...свидетели са всички от форума.ако влезем в топ 4,до 2014г.няма да ме видите тука,ако обаче не влезем,ти на края на сезона се цибаш от форума за 1 година!

кинтите остават,ако искаш разбира се...ако не-не е фатално,няма да те вътря със 50 лева я...все пак си фен на Ливърпул![/quote]
Айде останахме с един по малко за една година :) Джони аз вярвам ,че си добър човек ,и ще му намалиш наказанието на човека поне на 6 месеца :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 30 яну 2012 23:22

suareshampion написа:
john barnes написа:
Pupper_
[quote="john barnes написа:
хванахме се...свидетели са всички от форума.ако влезем в топ 4,до 2014г.няма да ме видите тука,ако обаче не влезем,ти на края на сезона се цибаш от форума за 1 година!

кинтите остават,ако искаш разбира се...ако не-не е фатално,няма да те вътря със 50 лева я...все пак си фен на Ливърпул!

Айде останахме с един по малко за една година :) Джони аз вярвам ,че си добър човек ,и ще му намалиш наказанието на човека поне на 6 месеца :)[/quote]
няма аванта за хора,които публично ми скачат и то напълно необяснимо...1 година циба от форума на фена+50 лева,че да избия бялата ни фланелка... :mrgreen:

Върни се в “Ливърпул”