npeckyy написа:От коментарите които чета в последните теми ми става ясно че са доста малко феновете на Ливърпул в този форум.. доста жалко.. Само се замислете какви глупости говорите че сезона се бил провалил в началото а какво ще кажете да не се беше контузил Лукас и Суарес да не беше наказан дали нямаше доста по по различен начин да протече сезона ? със един състав от типа на Рейна,Джонсън,Агер,Шкъртел,Енрике,Лукас,Джерард,Даунинг,Белами,Суарез и може би някой измежду Керъл и Кайт(последните двама са пълни дупки единия защото не може да намери най-добрата си форма , другия защото вече му тежът мачовете зад гърба,но все пак с такива играчи около тях няма как да играят крайно зле) дали нямаше да сме в най-лошия случай 3-4 място сега ? Спрете да плюете КК, защото той не е виновен, че "престъпника" Комоли е в отбора .. Също така не знам какво не ви харесва играта на Хендерсън.. според мен има талант и ще го докаже.Ако погледнете теми от преди 1 година и половина горе-долу всички плюеха Лукас, но всички осъзнаха каква роля всъщност има за клуба.. Мисля че и Хендерсън и Даунинг ще го направят до края на този сезон..Ако сте чели за какво Торес всъщност се махна - че проекта Ливърпул ще се осъществи в дългосрочен план,а той няма време,а вие очаквате да сме конкурентно способни с Манчестърите,където единия състава е обиграван с години,а при другите се наляха космически суми за трансфери ..
Доста светло бъдеще ни чака , но дано до тогава да не останат фенове като тези,които сега плюят и се преориентират към отбори като СИТИ , които трудно мога да нарека отбор.. (сбирщина от надувки)
Kонтузиите и наказанията във футбола винаги ги има и тренора винаги трябва да е подготвен за тях още преди сезона .Винаги трябва да се предвиждат нещата .Не може да започваш сезона само с двама нападатели и да се оправдаваш сега ,че единия бил наказан трайно.Не може да започнеш сезона само с двама нападатели, от които единия не знае къде се намира и дефакто оставаме с един нормален нападател.Далглиш прекалено много е вярвал в тоя бездарник Керъл и това ще му изяде главата.Това говори само едно ,че има лош поглед върху младите .Не може да имаш само двама нападатели и да казваш ,че целта ти е топ4 .Всички останали конкуренти разполагат с минимум 4 такива .Прав си за Лукас ,но какво да направим ние ,че Далглиш го замени с неоринтиран ,зле технически и тактически играч ,като любимеца ти Хендерсън и логично резултатите не са същите.Ако беше взел примерно Паркър през лятото вместо Хендерсън ,сега нямаше да се усети липсата на Лукас.Отделен е въпроса ,че за мен и Спиъринг и Шелви са по добри от Хендерсън .За какво точно ти е виновен Комоли ми кажи ? Целия екип, с който работи в момента Далглиш си го избира имено той и никой друг ! Така че за всичко е виновен единствено той и никой друг . И ти се чудя как пък го видя това светло бъдеще бе човек ..големи оптимисти сте бе ..браво ..така трябва !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.