Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

haha

Re: Ливърпул - Манчестър Сити, 25.01.2012, 21:45 ч.

Мнениеот haha » 24 яну 2012 13:37

crazy_one написа:Не мога да повярвам на очите си докато чета някои от коментарите, дадени от фенове на Ливърпул :shock:
Какво е това "отчаяние" и "страх" от Сити, което е обхванало почти всички?

Я се събудете малко, НИЕ СМЕ ЛИВЪРПУЛ!!!
А кои са Сити???? Може да имат един от най-балансираните отбори, този сезон и може би най-добрия такъв от индивидуалности, но това не предрешава мача.... още повече при сегашните обстоятелства. Първия мач победихме, доколкото си спомням :) и освен това сме домакини.
Може да се провалим, ако съдията ни отреже или Рейна реши да направи една от неговите смешни грешки, за съжаление почти винаги в най-важните мачове от сезона, но преди мача нищо не се знае!!!

Аз вярвам в момчетата и искам да видя Джерард, Белами и Кайт титуляри.

COME ON MERSEYSIDE REDS!!!

При положение,че отборът тъне в посредственост и най-слабият отбор в лигата се гаври с нас (а и не само той),какви очакваш да са настроенията?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 24 яну 2012 14:16

Pupper_ написа:Тази седмица Ливърпул няма да изгуби мач! :twisted:

+1
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

imn
Контакти:

Мнениеот imn » 24 яну 2012 15:09

Не искам да подклаждам огъня но си мисля че Рафа беше голям в точно такива турнирни мачове.Помните като изненадахме Барса като гост и всички очакваха да ни смажат на реванша ква игра показа нашият тим .За утрешния мач съм оптимист най-вече заради публиката която създава една наистина невероятна обстановка и предразполага всеки един да дава най-доброто от себе си .Не отричайте тази купа ,все пак си е купа и би се отразила добре на самочувствието на отбора като цяло и да възвърне вярата че този тим може да печели.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 яну 2012 16:16

leoric написа:Вече никой не го ебе за нас. Мислиш ли, че на Болтън им е пукало дали сме Ливърпул? Отнесоха си ни като куцо пиле домат. И не бяха само те. Миналия мач не играха Силва, 2хТуре, Компани... С тези играчи ни удариха мощно и безмилостно с 3:0 без да ги боли, че сме Ливърпул. Все пак се надявам, след като хенри ще присъства на мачовете, да каже нещо и да ни зарадва с добра новина. Я за стадиона, я за изходящи трансфери на некадърниците...

Пич,може ли само да ми припомниш кой вкара вторият гол за Ман Сити тогава :mrgreen: :mrgreen:
Само Левски!
You'll never walk alone!

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 24 яну 2012 16:26

Яя-то го вкара с глава. Явно не си ме разбрал. Казвах, че с тези играчи, които ги нямаше в първия мач от полуфиналите за КК, Шити ни треснаха на ходом преди това за първенството.

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 24 яну 2012 19:58

leoric написа:Яя-то го вкара с глава. Явно не си ме разбрал. Казвах, че с тези играчи, които ги нямаше в първия мач от полуфиналите за КК, Шити ни треснаха на ходом преди това за първенството.

Сори,пак не съм прочел като хората ;)
Иначе си прав,сега както и Балотели ще е наказан може и да я вземем тази купичка поне ЛЕ да вържем :) Нали и от ЛЕ се наливат пари
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 24 яну 2012 20:03

Hakercheto написа:
leoric написа:Яя-то го вкара с глава. Явно не си ме разбрал. Казвах, че с тези играчи, които ги нямаше в първия мач от полуфиналите за КК, Шити ни треснаха на ходом преди това за първенството.

Иначе си прав,сега както и Балотели ще е наказан може и да я вземем тази купичка поне ЛЕ да вържем :) Нали и от ЛЕ се наливат пари

Все си мисля, че в края на миналия сезон загубата от Тотнъм бе именно с цел да не се играе в ЛЕ ;д
Само Левски!

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 24 яну 2012 20:26

siniq_fen написа:
Hakercheto написа:

Все си мисля, че в края на миналия сезон загубата от Тотнъм бе именно с цел да не се играе в ЛЕ ;д

и заради тази "гениална идея" сега се радваме на тея робинзоновци по терена :!:
тва малоумно решение е първоизточника за проваления сезон и сега като не играеш в Европа е голям успех да додрапаш до КК - абе тва Бирмингам ли е :?:

Потребителски аватар
npeckyy
Контакти:

Мнениеот npeckyy » 24 яну 2012 22:15

От коментарите които чета в последните теми ми става ясно че са доста малко феновете на Ливърпул в този форум.. доста жалко.. Само се замислете какви глупости говорите че сезона се бил провалил в началото а какво ще кажете да не се беше контузил Лукас и Суарес да не беше наказан дали нямаше доста по по различен начин да протече сезона ? със един състав от типа на Рейна,Джонсън,Агер,Шкъртел,Енрике,Лукас,Джерард,Даунинг,Белами,Суарез и може би някой измежду Керъл и Кайт(последните двама са пълни дупки единия защото не може да намери най-добрата си форма , другия защото вече му тежът мачовете зад гърба,но все пак с такива играчи около тях няма как да играят крайно зле) дали нямаше да сме в най-лошия случай 3-4 място сега ? Спрете да плюете КК, защото той не е виновен, че "престъпника" Комоли е в отбора .. Също така не знам какво не ви харесва играта на Хендерсън.. според мен има талант и ще го докаже.Ако погледнете теми от преди 1 година и половина горе-долу всички плюеха Лукас, но всички осъзнаха каква роля всъщност има за клуба.. Мисля че и Хендерсън и Даунинг ще го направят до края на този сезон..Ако сте чели за какво Торес всъщност се махна - че проекта Ливърпул ще се осъществи в дългосрочен план,а той няма време,а вие очаквате да сме конкурентно способни с Манчестърите,където единия състава е обиграван с години,а при другите се наляха космически суми за трансфери ..

Доста светло бъдеще ни чака , но дано до тогава да не останат фенове като тези,които сега плюят и се преориентират към отбори като СИТИ , които трудно мога да нарека отбор.. (сбирщина от надувки)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 яну 2012 23:13

npeckyy написа:От коментарите които чета в последните теми ми става ясно че са доста малко феновете на Ливърпул в този форум.. доста жалко.. Само се замислете какви глупости говорите че сезона се бил провалил в началото а какво ще кажете да не се беше контузил Лукас и Суарес да не беше наказан дали нямаше доста по по различен начин да протече сезона ? със един състав от типа на Рейна,Джонсън,Агер,Шкъртел,Енрике,Лукас,Джерард,Даунинг,Белами,Суарез и може би някой измежду Керъл и Кайт(последните двама са пълни дупки единия защото не може да намери най-добрата си форма , другия защото вече му тежът мачовете зад гърба,но все пак с такива играчи около тях няма как да играят крайно зле) дали нямаше да сме в най-лошия случай 3-4 място сега ? Спрете да плюете КК, защото той не е виновен, че "престъпника" Комоли е в отбора .. Също така не знам какво не ви харесва играта на Хендерсън.. според мен има талант и ще го докаже.Ако погледнете теми от преди 1 година и половина горе-долу всички плюеха Лукас, но всички осъзнаха каква роля всъщност има за клуба.. Мисля че и Хендерсън и Даунинг ще го направят до края на този сезон..Ако сте чели за какво Торес всъщност се махна - че проекта Ливърпул ще се осъществи в дългосрочен план,а той няма време,а вие очаквате да сме конкурентно способни с Манчестърите,където единия състава е обиграван с години,а при другите се наляха космически суми за трансфери ..

Доста светло бъдеще ни чака , но дано до тогава да не останат фенове като тези,които сега плюят и се преориентират към отбори като СИТИ , които трудно мога да нарека отбор.. (сбирщина от надувки)

Kонтузиите и наказанията във футбола винаги ги има и тренора винаги трябва да е подготвен за тях още преди сезона .Винаги трябва да се предвиждат нещата .Не може да започваш сезона само с двама нападатели и да се оправдаваш сега ,че единия бил наказан трайно.Не може да започнеш сезона само с двама нападатели, от които единия не знае къде се намира и дефакто оставаме с един нормален нападател.Далглиш прекалено много е вярвал в тоя бездарник Керъл и това ще му изяде главата.Това говори само едно ,че има лош поглед върху младите .Не може да имаш само двама нападатели и да казваш ,че целта ти е топ4 .Всички останали конкуренти разполагат с минимум 4 такива .Прав си за Лукас ,но какво да направим ние ,че Далглиш го замени с неоринтиран ,зле технически и тактически играч ,като любимеца ти Хендерсън и логично резултатите не са същите.Ако беше взел примерно Паркър през лятото вместо Хендерсън ,сега нямаше да се усети липсата на Лукас.Отделен е въпроса ,че за мен и Спиъринг и Шелви са по добри от Хендерсън .За какво точно ти е виновен Комоли ми кажи ? Целия екип, с който работи в момента Далглиш си го избира имено той и никой друг ! Така че за всичко е виновен единствено той и никой друг . И ти се чудя как пък го видя това светло бъдеще бе човек ..големи оптимисти сте бе ..браво ..така трябва !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”