smart написа:Докъде стигнахме да защитаваме Крал Кени от ФЕНОВЕ НА ЛИВЪРПУЛ .....
то и мен ми е смешно като трябва да защитавам треньора върнал отбора на европейското му ложе от "фенове" като теб, ама съдба...
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
smart написа:Докъде стигнахме да защитаваме Крал Кени от ФЕНОВЕ НА ЛИВЪРПУЛ .....
smart написа:venomcho написа:smart написа:Докъде стигнахме да защитаваме Крал Кени от ФЕНОВЕ НА ЛИВЪРПУЛ .....
то и мен ми е смешно като трябва да защитавам треньора върнал отбора на европейското му ложе от "фенове" като теб, ама съдба...
тръгнал да ми сравнява тоя некадърник с кени...
Alonso_Massa написа:Айде стига сте спорили кой е по-добър Рафа или Кени!!! И двамата са издигнали клуба по свой начин и двамата имат заслуга днес Ливърпул да е Ливърпул така че спрете!!! Рафа има 2 финала на ШЛ и един от тях спечелен и 1 ФА Къп, редовно класиране в топ 4! А Кени има над 100 гола за отбора и също толкова впечатляващи извяви като мениджър! Няма смисъл да се плюе нито единия, нито другия!!!
Liverpool_EC написа:Alonso_Massa написа:Айде стига сте спорили кой е по-добър Рафа или Кени!!! И двамата са издигнали клуба по свой начин и двамата имат заслуга днес Ливърпул да е Ливърпул така че спрете!!! Рафа има 2 финала на ШЛ и един от тях спечелен и 1 ФА Къп, редовно класиране в топ 4! А Кени има над 100 гола за отбора и също толкова впечатляващи извяви като мениджър! Няма смисъл да се плюе нито единия, нито другия!!!
Ей като вземете да говорите на изуст и да повтараяте това редовно в топ 4-абе хора за 5 години с Рафа 3 пъти бяхме извън топ 4-набийте си го в главата,има статистика навсякъде,както и че в момента Ливърпул продължава да се възстановява след 2тата последни велики сезона на испанския спец.А Интер и теТези равни на Анфийлд от които толкова ви боли сега си бяха редовна практика и с него, и с Улие и цялото това натрупване с години на психическа неувереност искате Кени да го промени за няколко месеца? Няма как да стане,достатъчно е засега,че отбора пресира отначало на мача и играе доста по-непримиримо в сравнение с предни години.Както се казва първия фактор" Желанието" е налице.Сега ако се поработи и върху "Умението" нещата ще започнат да си идват на мястото!!!
Karsa Orlong написа:Liverpool_EC написа:Alonso_Massa написа:Айде стига сте спорили кой е по-добър Рафа или Кени!!! И двамата са издигнали клуба по свой начин и двамата имат заслуга днес Ливърпул да е Ливърпул така че спрете!!! Рафа има 2 финала на ШЛ и един от тях спечелен и 1 ФА Къп, редовно класиране в топ 4! А Кени има над 100 гола за отбора и също толкова впечатляващи извяви като мениджър! Няма смисъл да се плюе нито единия, нито другия!!!
Ей като вземете да говорите на изуст и да повтараяте това редовно в топ 4-абе хора за 5 години с Рафа 3 пъти бяхме извън топ 4-набийте си го в главата,има статистика навсякъде,както и че в момента Ливърпул продължава да се възстановява след 2тата последни велики сезона на испанския спец.А Интер и теТези равни на Анфийлд от които толкова ви боли сега си бяха редовна практика и с него, и с Улие и цялото това натрупване с години на психическа неувереност искате Кени да го промени за няколко месеца? Няма как да стане,достатъчно е засега,че отбора пресира отначало на мача и играе доста по-непримиримо в сравнение с предни години.Както се казва първия фактор" Желанието" е налице.Сега ако се поработи и върху "Умението" нещата ще започнат да си идват на мястото!!!
Последните 2 сезона? Аз доколкото си спомням в предпоследния сезон на Бенитес останахме на 2 точки от титлата ...
suareshampion написа:john barnes написа:ами то малкото не се усети цяла вечер,че го пуснах по пързалката и му се смях на творческите напъни...просто нямаше кво да правя снощи и реших да го бъзикна,а то милото взе че потегли![]()
![]()
Остави ги тоя малкия ,искам само да му следиш интервютата на нашия тренор ?Почвам много да се притеснявам бе човек ,ние наистина май няма играем отново в ШЛ .Как може да каже ,че е много доволен от всички и не искал никой нов,само ден след като не може да победи последния ? Как пък един път не каза "днес не съм доволен от Керъл " или от Суарес примерно.Как пък един път не излезе тоя човек и не каза какви цели има пред отбора ?Казва само "Играеме добре ,следваме си философията пък каквото стане ".Ама то хубаво играем добре ама не можем да победим последния у дома и сме шести.Това ли ни е философията ? Всеки един тренор преди старта на първенството излиза и казва тая година целите са това и това ..а нашия нищо ..ми да каже титла ли ше гониме ..топ4 ли ше гониме ..обиграване ли само ? .....да ни ориентира нас феновете, да не гадаем само и да се караме тука като цигани ...а да знаем какви очаквания да имаме от отбора.После изтъква факта ,че отбора нямал загуба у дома до момента ?
Ти представяш ли си бе човек за какво говорим ? Как може да се хвали с това ,че е направил равен у дома с отборчета като Норич,Блекбърн и т.н ? Ми за мен ,като фен на Ливърпул равенството винаги е било равносилно на загуба,дори и като гост.И ние се чудим после защо феновете масово имат посредствено мислене .Еми как няма да имат след такива думи от идола им ? Имам чуството ,че нарочно не казва какви цели гоним ,щото ако не ги постигне трябва да си подаде оставката .След някой мач ,когато Макси или Белами вкарат гол и са играли силно ..той казва "много сме щастливи от това ,че разполагаме със страхотни играчи като Макси и Белами " и другия мач пак не ги пуска
Ми лятото ...един път не излезе като нормалните тренори и да каже "аз харесвам този играч и искам да го взема " .Само четяхме спекулации и гадаехме всички тука до последния час кой ще вземеме .И за какво го прави ? За да изненада някого може би ...и наистина ни изненада де
.Или пък може би не прави той трансферите а някой друг ? Забележи как при всяка смяна се консултира с Кларк ? Ми той Кларк може и титулярите да реди ..от къде да знаем ние ?
От интервютата му трябва да лъха на първо място увереност в себе си и самочуствие ..трябва да има яснота,конкретност и стойност в думите му ..за да сме запознати,сигурни и спокойни за това което се случа с отбора !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта