Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Стоук Сити 14.01.2012, 17:00 ч.

Мнениеот wolf » 17 яну 2012 22:34

venomcho написа:кво да цитираме бе човек - мен са ми вече толкова далечни думите "учене", "магистратури" и т.н..
отдавна съм на следващото ниво, ама си драскаме тука, докато стигнем страница N50 ;)

Говорим за предмета като цяло. Че не е абсолютно нищо сложно за научаване

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 17 яну 2012 22:35

wolf написа:
venomcho написа:кво да цитираме бе човек - мен са ми вече толкова далечни думите "учене", "магистратури" и т.н..
отдавна съм на следващото ниво, ама си драскаме тука, докато стигнем страница N50 ;)

Говорим за предмета като цяло. Че не е абсолютно нищо сложно за научаване

то дори буквално няма и толкова за "научаване", а си е практика най-вече

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 яну 2012 22:40

Е да, правиш таблиците с активи, пасиви и другите там глупости до откат. Смятания се правят по що годе индентичен начин, има си няколко основни неща и това е. Останалото е смятане на 90%. Поне аз така я виждам. Теорията е много малко

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 17 яну 2012 22:58

wolf написа:Е да, правиш таблиците с активи, пасиви и другите там глупости до откат. Смятания се правят по що годе индентичен начин, има си няколко основни неща и това е. Останалото е смятане на 90%. Поне аз така я виждам. Теорията е много малко

абе "на училище" тва правиш, ама ся са малко по-различни врътките ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 яну 2012 23:04

Говоря най-основно. Каквото е имало като материал съм го правил, говорим за много повече от просто основни неща ;) Та разбрахме се :) Просто е адски суха и скучна материя за мен

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 17 яну 2012 23:15

wolf написа:Говоря най-основно. Каквото е имало като материал съм го правил, говорим за много повече от просто основни неща ;) Та разбрахме се :) Просто е адски суха и скучна материя за мен

а определено си е суха материя и ако не го правих в лична/семейна полза, а за някой друг "сухар" и на мен щеше да ми е скучно и безразлично сигурно и щях съм се отказал 8-)

Потребителски аватар
Dzheff
Контакти:

Мнениеот Dzheff » 18 яну 2012 00:37

venomcho написа:
Dzheff написа:между другото само за инфо когато кандидатствах в университет бяха ме приели СК, на първо класиране, но се отказах и се преместих в Мениджмънт, защото впечатленията и успехите ми в гимназията по счетоводство ме убедиха, че тази дисциплина е твърде елементарна за мен (нещо потвърдено по-късно и от доцента ми по счетоводство, с когото станахме почти като приятели впоследствие

тцтц бива ли да се сприятеляваш с такива доказано елементарни хора...

само не разбрах с какво предизвиках заядливите ти коментари, че стигнахме до там да едва ли не да си публикуваме автобиографиите но както и да е... жив и здрав да си, нищо против теб нямам и нямам намерение да продължавам този безсмислен спор в темата "Ливърпул - Стоук Сити"... иначе факта, че не ми отговаряш на основния въпрос, заради който всъщност тръгна спора ни показва че и двамата знаем че съм прав, но просто си търсиш събеседник, с който да си почешеш клавиатурата :)
[center]ИзображениеИзображениеИзображение
Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 18 яну 2012 00:41

Dzheff написа:само не разбрах с какво предизвиках заядливите ти коментари, че стигнахме до там да едва ли не да си публикуваме автобиографиите но както и да е... жив и здрав да си, нищо против теб нямам и нямам намерение да продължавам този безсмислен спор в темата "Ливърпул - Стоук Сити"... иначе факта, че не ми отговаряш на основния въпрос, заради който всъщност тръгна спора ни показва че и двамата знаем че съм прав, но просто си търсиш събеседник, с който да си почешеш клавиатурата :)

и аз няма да се връщам назад, а иначе - аз така го виждам понякога форума, като бягство от сухата и скучна реалност ;)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 20 яну 2012 15:44

suareshampion написа:
Pupper_ написа:
venomcho написа:ами то като се замислиш - те всъщност нямаха предшественици :!:

нападател - нямаше вече, Каут не е чист
ляво крило - няма от години, въпреки че споменавания тук като издънка Риера поне имаше асистенции и голове
ляв бек - Аурелио буквално го "нямаше"

Ами тези: Ел Жар, Пачеко, Нгог, Деген, Кончески, Йованович, Аяла, Инсуа, Пачеко ... къде 25 баберика! Сума ти време събирани от къде ли не, на хранилка. Кажи ми тоя Йованович к'ъв чеп го дял'аше в Пул? Новите не играят задоволително - факт, но пък и основни играчи на клуба като Джерард, Суарез, Лейва не могат да се засекат на терена.

Я ми кажи каква е разликата в играта между Даунинг(20млн) и Джо Коул(без пари дойде) ? И каква е разликата между Нгог(без пари) и Керъл(35 млн) ,като качества ??? И каква е разликата в играта на Акуилани ,Мейрейлеш и Адам и Хендерсън(при тях горе долу съотношението в пари е еднакво ) ?

С тези пари които изхарчихте Рафа щеше да вземе Мартинез,Алкантара,Йоренте,Мата и Монтоливо примерно, които са класи над своите еквиваленти в Ливърпул като Адам,Лукас,Хендерсън,Даунинг и Керъл.

Върни се в “Ливърпул”